Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 10:04)
Kas turit atliekamu stiklainių,priglausčiau.Vėl neįsitekau į savo limitus,grybai ir kopūstai kalti,jiems nebuvo planuoti stiklainiai.

O daug tų stiklainių reik? Geriau puslitriniai, litriniai ar 0,75 ? Ar tiktų užsukamu dangteliu?

Labai protingai Poemė patarė dėl netikėtų atostogų.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 13:43)
O daug tų stiklainių reik? Geriau puslitriniai, litriniai ar 0,75 ? Ar tiktų užsukamu dangteliu?

Labai protingai Poemė patarė dėl netikėtų atostogų.

Geras klausimas.Reikia tiek, kiek tau nebereikia biggrin.gif Priglausčiau visokius,tik nenoriu kur reikia su mašinka sukti biggrin.gif Reikės kopūstų koki 15 litrų sudėti ir dar burokėlių porą virimų turiu.Jei turėsi koki laisvą,prilėkčiau praretint. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 11:44)
Iki švenčių dar rasiu milijoną darbų namuose ax.gif

Va būtent 4u.gif Tiems milijoniniams darbams namie vis pritrūkstam laiko. Išnaudok jį! wub.gif
Ryt pasistengsiu atvežt truputuką stiklainių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 15:15)
Geras klausimas.Reikia tiek, kiek tau nebereikia biggrin.gif Priglausčiau visokius,tik nenoriu kur reikia su mašinka sukti biggrin.gif Reikės kopūstų koki 15 litrų sudėti ir dar burokėlių  porą virimų turiu.Jei turėsi koki laisvą,prilėkčiau praretint. 4u.gif

Prikroviau stiklainių maišelį. Radau net 4 plokščius Mikado firmos nuo grybų. Einu dabar jurginų kasti, nešiu juos į rūsį, pažiūrėsiu gal ten dar yra.
Atsakyti

biggrin.gif,jau nuo lapkričio 1d.atsisveikinu su punktu,ir nežinau ar pradėti nervuotis ar džiaugtis ax.gif.Keista būti bedarbe ax.gifBe darbo praktiškai nesu buvus,tai savijauta įdomi.

OI galim kartu godoti... Panašus jausmas, tik man panaši situacija nuo vasaros... Baigsis mokslo metų sezonas ir ko gero baigsis darbas... Ta situacija tikrai nemaloni, nerimas auga, o pasitikėjimas mažėja. Aš jau bandžiau ieškoti darbo. Realybė šiek tiek gal net blogesnė nei įsivaizdavau. Į vieną darbo vietą, kur mažesni reikalavimai ateina apie 30-50 kandidatų, kur reikalavimai aukštesni apie 10, o ko gero dažniausiai laimi "savas"...  Kažkaip norisi ir reikia tapti ten kur reikia savu. Na, bet kažkaip juk bus... Davė Dievas dantis, gal duos ir duonos...

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 14:38)
Prikroviau stiklainių maišelį. Radau net 4 plokščius Mikado firmos nuo grybų. Einu dabar jurginų kasti, nešiu juos į rūsį, pažiūrėsiu gal ten dar yra.

Galiu grybais kompensuot,jei pasitiki mūsų rinkimu biggrin.gif Ryt prilėkčiau pasiimti.
Papildyta:
QUOTE(Gedute Gr @ 2017 10 19, 14:43)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurute66" data-cid="71848908" data-time="1508396657">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka,jau nuo lapkričio 1d.atsisveikinu su punktu,ir nežinau ar pradėti nervuotis ar džiaugtis vartotojo įkelta nuotrauka.Keista būti bedarbe vartotojo įkelta nuotraukaBe darbo praktiškai nesu buvus,tai savijauta įdomi.

</p>
</div>
</blockquote>
<p>OI galim kartu godoti... Panašus jausmas, tik man panaši situacija nuo vasaros... Baigsis mokslo metų sezonas ir ko gero baigsis darbas... Ta situacija tikrai nemaloni, nerimas auga, o pasitikėjimas mažėja. Aš jau bandžiau ieškoti darbo. Realybė šiek tiek gal net blogesnė nei įsivaizdavau. Į vieną darbo vietą, kur mažesni reikalavimai ateina apie 30-50 kandidatų, kur reikalavimai aukštesni apie 10, o ko gero dažniausiai laimi "savas"...  Kažkaip norisi ir reikia tapti ten kur reikia savu. Na, bet kažkaip juk bus... Davė Dievas dantis, gal duos ir duonos...</p>

Aš sakau,kad viskas tik į gerą.Visada taip nebus.Blogi etapai praeina ir ateina šviesus rytas.Tikėk ką darai ir viskas bus gerai.Galėsim eiti į kitą forumą BEDARBĖS biggrin.gif IR VĖL ORGANIZUOSIM SUSITIKIMUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gedute Gr @ 2017 10 19, 16:43)
OI galim kartu godoti...

Gedute a čia jūs ta pati fainuolė Gedute kur susitikime buvot??? bigsmile.gif

Ta prasme nuo ateinančios vasaros galit darbo netekt? Bet juk dar tieeeek laiko vartotojo įkelta nuotrauka . Dar tiek daug gali pasikeisti..........Žinokit aš išmokau gyvent šia diena. Na gal dar nepilnai išmokau, bet jau jau. Nu nebeužsikraunu minčių - kas bus, jeigu....... Užauga smegenyse slibinas, kuris tik auga ir auga, po to jau ugnim spjaudytis pradeda.............. o tuo metu nebepastebim kaip lapai ant medžių nusidažė, kaip sniegas po kojom girgžda wub.gif Ai...... svarbiausia sveikata 4u.gif O man ji labai šlyja, kai užsiveliu niūriose mintyse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 spalio 2017 - 15:07

JOOOO:) ir laiko tam turėsim, tik įmantrių receptų teks atsisakyt:)

Atsakyti

Susitikime buvau:), tik man visos ten buvusios dar labiau fainuolės atrodė:) Gręsia ta bedarbystė, net 4 aukštojo mokslo diplomai negelbėja... Na bet tikrai pritariu, kad sveikata svarbiausia ir vistiek iš visų situacijų yra kokios nors išeitys... 

O dar kada reik jurginus nutempti... Gal dar pas Aurutę spėsim... arba reiks sutarti susitikimą

Atsakyti
QUOTE(Gedute Gr @ 2017 10 19, 17:00)
....................tik įmantrių receptų teks atsisakyt:)</p>
[right][snapback]71849663[/snapback][/right]

Taip 4u.gif Bet geriau baranka su arbata - sveika galva, nei lašiša - su depresija smile.gif Žinoma idealu lašiša su sveika galva, bet kad mūsuose labai jau viskas sudėtinga 4u.gif Net su 4 diplomais, dirbant, ariant per 2 darbus lašišą gali tik vaikams nupirkt 4u.gif
Atsakyti
Aurute, rūsyje radau tik trilitriakus, kiti stiklainiai jau išmesti.
Ryt stiklainius atvešiu po darbo. Jokių atsilyginimų man nereikia, džiaugiuosi, kad nereiks išmesti.

Dar yra 5 krūmai jurgino japoniško balto Tsuki Yori No Shisha. Didžiulis gražuolis, fainuolis, labai gerai augina gumbus, išauga iki 130-150 cm. aukščio. Poemė norėjo, žadėjau. Gali visus pasiimti, gali kam nors dar ir palikti. Kaip jai patiks.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir ISMENES kam nors atvežti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 18, 22:30)
Šiaip taip su tridančiu išsikasiau ismenes. Šiais metais pirktos, savo gražiųjų žiedų neparodė, dėl ko esu ant jų labai pikta. Pagalvojau ir nusprendžiau, kad tokių tinginių man nereikia. Turiu 6 krūmus apkibusius pagrindinę mamkę 2-3 vaikais.

Mano šiemet ir pirktos, ir gautos - nė viena net nesukrovė žiedo, o pernai labai gražiai žydėjo.
Evora, kaip jas išsaugot kitiems metams?

QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 10:04)
Kas turit atliekamu stiklainių,priglausčiau...

Oi, saulele, ruošk rogutes-privešiu.

QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 15:47)
....Galėsim eiti į kitą forumą BEDARBĖS biggrin.gif IR VĖL ORGANIZUOSIM SUSITIKIMUS 4u.gif

A tai ir mums eit lauk iš darbo...blink.gif...nu ok.
Atsakyti