Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Gedute,labai gražūs jurginai.Čia kurie-aukštesni ar žemesni? 

Šalna buvo vakar.,kai mašina ledo šarve,bet termometras rodė+1.Šiandien jau šaltis buvo,pas mane -3

Atsakyti
QUOTE(Gedute Gr @ 2017 10 20, 14:07)
OI rytinė šalna visai nesmagi buvo...</p><p>Atvežiau pas Aurutę jurginų du maišus... Poeme per susitikimą sakė reik:) Jei dar kam tai tikrai užteks ir dar yra... Vienas maišas tikrai didelių (ir žiedai ir pats augalas), kitas šiek tiek mažesnių raudoni, o dabar tai oranžiniai pasidarę...

Tikrai dalinuos, nes netilps į rūsį biggrin.gif
Ačiū ačiū jums labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 20 spalio 2017 - 13:11
Kaip reikia dirbt savaitagli???? Turbut jau paskutinis, kai galima pasidarbuot lauke, ne? O nugara kaip skauda, nimaguuuuu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Gedute Gr @ 2017 10 20, 12:18)
<p><span>Gal galiu Evora dar pabandyti ir ISMENES pasiprašyti:)</span></p><p><span></span>
</p>

Gedut aš tau ir tą ir tą jau atidėjau.Atlėk pasiimsi
Atsakyti
Apsidžiaugus, kad MB sutramdė techninias problemas ir vėl įspraudė čia, ir aš pasidalinsiu buvusio suskridimo tema. Mano susitikimo vizualizacija tai tokia- ir ne kitokia http://www.smailikai...rt/love_166.gif. Tai maloni valandėlė atsipalaidavimui, stiprus ir saldus it cukruotas pliūpsnis puikių emocijų, naujo pažinimo ir neragautų skonių jūra...ir atviros bendravimui širdys heart.gif O naujokės... doh.gif oro_buckis.gif friends.gif tai jau saviškės 4u.gif Užvakar skraidinom oro žibintus prie Talkšos lapės- tai tūkstančiai žiburių danguje nunešė į panašų džiaugsmo ir magijos pasaulį. Ryt kylam į žygį Akmenės karjeruose ir Viekšniuose, proga įsitikint, kad ten l.gražu, vasarą niekaip nedavažiavom ax.gif Orekomendacija būtinai turėti ilgaaulius guminius visai suintrigavo..? Kažkaip reikia tą rudeninę nostalgiją sklaidyt. Bliūduose dūsauja derlius netvarkomas, bet...palauks lietingų dienų, o nesibaigiantys lapai...gal didumą pas kaimynus vėjas nupūs... lotuliukas.gif blush-anim-cl.gif Rudeninis žavesys telanko jus http://www.imgion.co...s-of-autumn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 20 spalio 2017 - 16:21

Gedute,labai gražūs jurginai.Čia kurie-aukštesni ar žemesni? 

Šalna buvo vakar.,kai mašina ledo šarve,bet termometras rodė+1.Šiandien jau šaltis buvo,pas mane -3

Nuotraukoje aukštesni :)

Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius naujokems wub.gif bis.gif oro_buckis.gif friends.gif VISOS JUS NUOSTABIOS 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif jauciuosi sava tarp savu ir kaip 100 metu pazinociau visas 4u.gif
Taip susibego dvi naujokes,isibroviau pas Daivute,prisivaisinau jos gardumeliais,apziurejau putpeliukus,visa procesa kiausinuku dejimo bigsmile.gif wub.gif
Dabar prasymas,gal kas turit rudeniniu astru?ir jei liko saknele to jurgino mandru pavadinimu kamashiki kurtushiki?maciau pas Vijute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 10 21, 10:59)
Aciu uz grazius zodzius naujokems  wub.gif  bis.gif  oro_buckis.gif  friends.gif  VISOS JUS NUOSTABIOS  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jauciuosi sava tarp savu ir kaip 100 metu pazinociau visas  4u.gif
Taip susibego dvi naujokes,isibroviau pas Daivute,prisivaisinau jos gardumeliais,apziurejau putpeliukus,visa procesa kiausinuku dejimo  bigsmile.gif  wub.gif
Dabar prasymas,gal kas turit rudeniniu astru?ir jei liko saknele to jurgino mandru pavadinimu kamashiki kurtushiki?maciau pas Vijute  wub.gif

rudeniniu astru aš tau pavasarį atskirsiu, tų vyšninių ir violetinių. O jurgino, jei iš evoros nebeklius, balto irgi duosiu. Maniškis keras jau dalinamas.

šiandien žadėjom nebevažiuoti sodan, lyg negražus oras turėjo būti. O dabar taip saulėta. Grįžo šeima iš varžybų su rožėm, pasirodo, santuokos sukaktis smile.gif ta proga prikepiau visko po orkaite, ir pyragą netgi, dabar sugulė visi, o aš prie kompo... Nors lauke kiek darbų dar. Gal prikalbinsiu nors porai val. nulėkti.

bet kaip mergaitegelių žygiuosi per balas?
Atsakyti
Ryte lijo, tai jau galvojau amen mano kelionei Ginkūnų kapines lankyti, juodadarbio kurmio pareigybėje. Bet visai nieko dienelė išsigiedrijo, net saulutė šyptelti teikėsi. Neapsišoviau 12.30 iš namų išsikrapščiusi . Tik tose kapinėse Sizifo darbą dirbau-lapus į maišus kišau ir šiukšlynan kursavau, grįžusi vėl ne mažiau jų rasdavau. Visi kapai aplink liepų lapais apkritę lyg pusnyse guli. Sutvarkiau viską, bet žinau, kad kitą savaitgaly ir vėl tą patį rasiu.

Vija, naivi tu moteriškė. Kur tai matyta, kad prišerti mėsišku ir desertiniu patiekalais vyrai, o dar pamiegoję, netingėtų tave vežti į sodą. biggrin.gif
Na, nebent jūsų meilė liepsninga/nemaringa, bus išimtis padaryta vedybų metinių proga. Arba labai moki motyvuoti.
Atsakyti
Jurginu pati prikasiau 4 maisus,bet tas Evoros suzavejo,nebuvau tokio maciusi,nors mama daug ivairiu augino kai kaime gyveno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 21, 17:04)

Vija, naivi tu moteriškė. Kur tai matyta, kad prišerti mėsišku ir desertiniu patiekalais vyrai, o dar pamiegoję, netingėtų tave vežti į sodą. biggrin.gif
Na, nebent jūsų meilė liepsninga/nemaringa, bus išimtis padaryta vedybų metinių proga. Arba labai moki motyvuoti.

žvelgei kaip į krištolinį rutulį - niekur niekas manęs nevežė smile.gif ir pati aptingau, bet užtat daug išsiverčiau tekstų iki nakties. Sekmadienį teko šalti nosis, bet su vyru sodą pribaigėm: obuoliai spaudykloj, gėlės namie, jurginai maišuose sandėliuke, porai irgi. Net šaldytuvą išlaidinau ir patalynes susitvarkiau. Žodžiu kitą jau važiuosim susirinkti maišų ir sandėliuotis.
Kai pečiuką pasikūrėm, visai nieko buvo, lauke net prakaitas bebėgiojant nupylė.
Mažiukas su gerkle ir kosuliu namie, oman į darbą verkiant reikia, kolegė sukarščiavo. Žodžiu, adios, draugės, kada pasimatysim ax.gif
Atsakyti
Labutis

Rudens darbai kaip ir į pabaigą ax.gif vakar visa šeimyna buvom namie dar mama prisijungė į talką ir darbai baigti thumbup.gif išvežėm tris priekabėles lapų, nusirausčiau gėlynus , viskas jau sklepe, dėžėse , maišuose supakuota ax.gif Šiltnamis sutvarkytas , privešta vištų mėšlo apkasta, išdūminta , daržas apartas thumbup.gif Liko vazonus išsiplauti ax.gif nu dar obelų lapai ne visi nukritę tai teks dar kokį kartą grėbt , bet ten jau toks pasižaidimas biggrin.gif išeiti galvą pravėdinti biggrin.gif

Evora parodyk kaip ir kur tavo sanpaulijos gyvena mirksiukas.gif aš norėčiau nuo palangių jas nukelti ant kokio didelio stovo visas sudėt , nu bet nerandu tokio niekur unsure.gif daugiausia su 8 vazonais , norėčiau tokio tankaus kad galėčiau ant vieno sutubdyti kokį bent 12 vazonėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 23 spalio 2017 - 11:13