Sokoladine meta,tokios dar negirdejau?skamba skaniai,nu ***** tikiuos paskutinis toks ,,shudinas,, savaitgalis,isejau darbuotis,ledukais pavare,dar pamirsau kad bendrijos talka siandien,na teks baudele susimoket

Kas bande ar zino, ka apie bulviu veisle VEGA ? Nelabai randu informacijos apie jas...
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 22, 16:41)
Sokoladine meta,tokios dar negirdejau?skamba skaniai,nu ***** tikiuos paskutinis toks ,,shudinas,, savaitgalis,isejau darbuotis,ledukais pavare,dar pamirsau kad bendrijos talka siandien,na teks baudele susimoket 

Mėtų yra įvairiu http://naudingiaugal...okoladine-meta/
QUOTE(rimusia @ 2017 04 22, 17:07)
Nu tikrai nezinojau,tikrai jaucias sokolado aromatas?
QUOTE(rimusia @ 2017 04 22, 11:06)
... ir šokoladiniu mėtų. Gal kas nori?
Aš noriu, nes turiu tik tradicinę senovinę...noriu visokių

Sveikos
Jei yra Jurgitų, tai sveikinimai vardadienio proga
Pasnigo, papūtė vėjelis, išlindo saulė, geras pavasaris ką
Pomidorai dienomis gyvena šiltnamyje, vakarais parnešu namo, mačiau, kad žirniai sudygę darže, o galvojau, kad jiems amen bus, neatlaikys tokių šalnų. Norisi kažką daugiau darže pasėti, bet kai tokie orai, tai baisu be kailinių į kiemą išeit
Ar esate kas auginę špinokus? Kaip skonis ir kaip jie auga? Turiu sėklų, gal bandyti pasėti
Norėčiau ir aš šokoladinės mėtos ar kokių kitų gėlyčių, bet nedrįstu prašyti, nes susitikime nebuvau, o ir nedarote artimiausiu laiku jo, tai nežinau kaip artimiau su jumis susipažinti

Jei yra Jurgitų, tai sveikinimai vardadienio proga

Pasnigo, papūtė vėjelis, išlindo saulė, geras pavasaris ką

Pomidorai dienomis gyvena šiltnamyje, vakarais parnešu namo, mačiau, kad žirniai sudygę darže, o galvojau, kad jiems amen bus, neatlaikys tokių šalnų. Norisi kažką daugiau darže pasėti, bet kai tokie orai, tai baisu be kailinių į kiemą išeit

Ar esate kas auginę špinokus? Kaip skonis ir kaip jie auga? Turiu sėklų, gal bandyti pasėti

Norėčiau ir aš šokoladinės mėtos ar kokių kitų gėlyčių, bet nedrįstu prašyti, nes susitikime nebuvau, o ir nedarote artimiausiu laiku jo, tai nežinau kaip artimiau su jumis susipažinti

Atrodo, dėl KIŠKIO KOPŪSTŲ turėčiau į Simsių kreiptis. Kas per augalas - su saule ar pavėsiu draugauja, ar galima gėlynan kišt, neprisidaugins baisingai, o gal tik vazonikams, kiek laistymo prašo ir pan. Būtų įdomu daugiau sužinoti, nes patirties jau turite.Tada ir gumbelių norėčiau, nes spalva gėlynams l. paįvairinanti prie amžino žalumo ir nenusibodusi.
turiu nusipirkusi as ta sokoladine meta -jos skonis tikrai ne sokoladu atsiduoda ji tokia svelnesne kaip saldainiukai metiniai, tik su pamazintu metu skoniu (neastraus skonio} ,pirkau turguje balandzio men dar auga vazonely laukiu siltesniu oru eis i lauka augti
QUOTE(daivaP @ 2017 04 23, 14:35)
Sveikos

sveika, o susipažinimas vyksta paprastai, ką turim, nešam aurutei (ji dirba centre priešas saulės miestą), o kam sutarta, tas pasiima. Jei sunkus nešulys, tariamės iš namų pasiimti. Mainai vyksta aktyviai:) gėlių galiu pasiūlyti, jei domina, prašom į až ir tariamės.
Aš turiu trijų rūšių mėtas, obuolinę pažįstu, o kitų - ne:)
mergaitei gelių apie oxalis: tas bordinis labiau kambarinis, nes nežiemoja lauke. plečiasi risomomis nesmarkiai. Jei labai labai reikia, aš darbe gal išraučiau (ten diiiidelis yra), tik dar nedrąsu man gaspadinauti, kol nauja esu
pasidarbavau per sniegą: priroviau gėlių dovanojimui, pasėjau lauke morkas, špinatus ir petražoles. palikau šiltnamyje keletą daigų pomidorų. Per šalnas nukentėjo keletas lelijų, dekoratyvių česnakų lapai, šiltnamyje - zinijos...
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 22, 21:18)
Nu tikrai nezinojau,tikrai jaucias sokolado aromatas?
Auginu 3 metus, šokolado kvapas llabai jaučiamas dzovintos, per kaledas gavau šokolado su mėtomis dovanų tai kvapas indentiškas. Dar turiu ananasine, vasara sodinta,iš po žiemos sunkiai atsigauna, štai tos kvapas ananaso jaučiamas patrinus lapa.Mėta atsitėmpiau į darbą, Vilniaus 27 jaii kam patogu, po darbo į skirstimo punkta, pas Aurutė.
VIJAI,VILMAK,EDINKA,DAIVA P,RUTYTIS jums atnešė RIMUSIA šokoladinę mėtą.Nepamirškit atlėkt.
RIMUSIA gausi užeit dar kartą,nepadaviau tau VIJOS atnešto augaliuko .Ko nepriminei.
RIMUSIA gausi užeit dar kartą,nepadaviau tau VIJOS atnešto augaliuko .Ko nepriminei.
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 23, 17:21)
Atrodo, dėl KIŠKIO KOPŪSTŲ turėčiau į Simsių kreiptis. Kas per augalas - su saule ar pavėsiu draugauja, ar galima gėlynan kišt, neprisidaugins baisingai, o gal tik vazonikams, kiek laistymo prašo ir pan. Būtų įdomu daugiau sužinoti, nes patirties jau turite.Tada ir gumbelių norėčiau, nes spalva gėlynams l. paįvairinanti prie amžino žalumo ir nenusibodusi.
Vija jums atsakė apie oxsali ;) o tų kirminiukų ( svogūniukų ) galėčiau tik kitai metais, nes jau išdalinau

Vija kaip šaunu dėl darbuko