Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Jetus kaip faina,turesiu sokoladine meta wub.gif aciu-paciu 4u.gif
as aplamai daug metu metu negalejau pernest,nes vaikystej labai daznai tekdavo vaistus gert,kazkodel man daug su metu arbata ju duodavo,neatsimenu kazkokia bjauria druska nuo skrandzio maisydavo su metom tongue.gif bet dabar esu pamilus meta is naujo,dedu i salotas,i visokius patiekalus wub.gif
Atsakyti

Ačiū :4u:  :4u:  :4u: 

užlėksiu ryt popiet

Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 23, 19:21)
Atrodo, dėl KIŠKIO KOPŪSTŲ turėčiau į Simsių kreiptis. Kas per augalas - su saule ar pavėsiu draugauja, ar galima gėlynan kišt, neprisidaugins baisingai, o gal tik vazonikams, kiek laistymo prašo ir pan. Būtų įdomu daugiau sužinoti, nes patirties jau turite.Tada ir gumbelių norėčiau, nes spalva gėlynams l. paįvairinanti prie amžino žalumo ir nenusibodusi.

Mano jau išdygo. smile.gif Turiu žaliais ir bordiniais lapais smile.gif . Neužmušamas augalas, rolleyes.gif bordinis mėgsta pusiau pavesi, ant saulės lapai nudega. unsure.gif Laistyti pagal poreiki,kada trūksta drėgmės lapai susiglaudžia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 04 24, 19:49)
Mano jau išdygo. smile.gif Turiu žaliais ir bordiniais lapais smile.gif . Neužmušamas augalas, rolleyes.gif bordinis mėgsta pusiau pavesi, ant saulės lapai nudega. unsure.gif Laistyti pagal poreiki,kada trūksta drėgmės lapai susiglaudžia. rolleyes.gif

kur tu man davei, pernai gražuolis buvo, dar miega, nes aš laikiau vėsiai balkone po lentyna. dabar jau laistau ir laukiu.
Tau palikau žalią apteniją, kaip ir prašei smile.gif

galvoju aš apie tą mėtą, ir nepamenu, ar tu tikrai man nedavei pernai (bet imsiu ir šiemet)? Nes iš kažkur atsirado nauja (sodinau tai pati). Skonio nepamenu ax.gif

o dabar rimtas klausimas: ar sėjot agurkus ankstyvam derliui? o arbūzus, melionus ir k.? Aš neturiu vietos namie, o šiltnamyje šalta.

P.S. dirbu tai, ką moku-verčiu tekstus. Bet dabar jau biure smile.gif esu patenkinta smile.gif jei kam reikia kokių vertimų (įv.kalbų) su patvirtinimais - prašom siųsti savo draugus ir artimuosius, bus ir nuolaidėlė.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 24, 21:56)
kur tu man davei, pernai gražuolis buvo, dar miega, nes aš laikiau vėsiai balkone po lentyna. dabar jau laistau ir laukiu.
Tau palikau žalią  apteniją, kaip ir prašei smile.gif

galvoju aš apie tą mėtą, ir nepamenu, ar tu tikrai man nedavei pernai (bet imsiu ir šiemet)? Nes iš kažkur atsirado nauja (sodinau tai pati). Skonio nepamenu  ax.gif

o dabar rimtas klausimas: ar sėjot agurkus ankstyvam derliui? o arbūzus, melionus ir k.? Aš neturiu vietos namie, o šiltnamyje šalta.

P.S. dirbu tai, ką moku-verčiu tekstus. Bet dabar jau biure smile.gif esu patenkinta smile.gif jei kam reikia kokių vertimų (įv.kalbų) su patvirtinimais - prašom siųsti savo draugus ir artimuosius, bus ir nuolaidėlė.
Tikrai nedaviau, už aptenija ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Vija aš porą daigų buvau pasėjus agurkų, jau trečius lapus išleido ir prieš dvi dienas pradėjo džiūti ir suprask kas jiem atsitiko unsure.gif pomidorams ir nori lapai suktis , dideli jau tokio ūgio kad galėčiau į žemę sodint ... nu bet ką daryt neįsivaizduoju ? Jei nesodinsiu vargs toliau ( namie per šilta , pastypo jie man ) o jei išsodinsiu bijau kad neįsigastų tos šaltos žemės unsure.gif kaip jau bebūtų , bet rytoj viską kraustau į šiltnamį unsure.gif

Dar kart smagu dėl darbuko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 24, 21:45)
Vija aš porą daigų buvau pasėjus agurkų,  jau trečius lapus išleido ir prieš dvi dienas pradėjo džiūti ir suprask kas jiem atsitiko 

Dar kart smagu dėl darbuko  mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū už sveikinimus smile.gif

gal žemė netinka, per rūgšti? O erkutė negali kabintis?
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 24, 00:29)
sveika, o susipažinimas vyksta paprastai, ką turim, nešam aurutei (ji dirba centre priešas saulės miestą), o kam sutarta, tas pasiima. Jei sunkus nešulys, tariamės iš namų pasiimti. Mainai vyksta aktyviai:) gėlių galiu pasiūlyti, jei domina, prašom į až ir tariamės.

Supratau smile.gif Parašysiu a/ž dėl gėlyčių 4u.gif
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 24, 16:24)
VIJAI,VILMAK,EDINKA,DAIVA P,RUTYTIS jums atnešė RIMUSIA  šokoladinę mėtą.Nepamirškit atlėkt.

Oi, ačiū 4u.gif Rytoj būtinai užeisiu 4u.gif

Auginu porą agurkų daigų vazonuose ant palangės, jau turi 3 žiedus su agurkiukais, bet nežinau ar augs jie toliau smile.gif Šiltnamyje tik porą daigų auginsiu, neturiu vietos daugiau, pomidorai ir taip netelpa ax.gif

Labas vakarėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 24, 21:45)
Vija aš porą daigų buvau pasėjus agurkų,  jau trečius lapus išleido ir prieš dvi dienas pradėjo džiūti ir suprask kas jiem atsitiko ...

Maniškiai irgi apdžiūvo, stovęjo prie pat lango - nesuprantu, ar apšalė, ar nudegė...

Simute, ačiū už gaurę. O kas dar tam pačiam maiše su gaure ir ar tai buvo man? Na jei ir ne man - vistiek jau išsivežiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 24, 21:50)

gal žemė netinka, per rūgšti? O erkutė negali kabintis?

Viskas kita auga , ir šitie augo gražiai tik pypt iš po nakties žiūriu deda į akį unsure.gif mamos agrukai pomidorai ir pradėjo ir vartytis unsure.gif ai ir velniop eisiu čia sukt galva kiek bus tiek ir užteks smile.gif

QUOTE(edinka @ 2017 04 25, 08:15)
Maniškiai irgi apdžiūvo, stovęjo prie pat lango - nesuprantu, ar apšalė, ar nudegė...

Simute, ačiū už gaurę. O kas dar tam pačiam maiše su gaure ir ar tai buvo man? Na jei ir ne man - vistiek jau išsivežiau  tongue.gif

Ir fb skaitinėju temas daug kam agurkai virsta, o dėl ko nesuprasi.

Viskas ten tau mirksiukas.gif ten abi gaurės, tik ta kita karpytais lapais ( jau tūrėtum matyti yra lapeliai išlindę) žydi ne visai geltonai , bet kažkaip panašiai biggrin.gif žiedai kaip žvakės, įdėsiu fb pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Agurkų nebeauginu ankstyvam derliui,sudygsta ir nugriūna.Porą daigų nusiperku,o visus kitus sėju tiesiai į šiltnamį kai jau normaliai sušyla.
Pomidorai kol kas auga,manau bus normalūs kol eis į šiltnamį.
Atsakyti
O tai tema nebesibaigs niekad??????????? Da nesu mačius, kad pemdu puslapiai būtų blink.gif
Tai kayyyyyyyyyyyyyyyy prisidalinot blink.gif Aš nebespėju tokiais tempais............... Ir dabar perskaičiau ir pamiršau ką kam norėjau parašyt.
Dabar svarbiausia - ką kam AŠ esu prisižadėjusi??????
simsiukui - lobelijas, kas dar????
zygintai - margenį ką??? oksalį????
edinkai-baklažanai....
Kas dar???? Nepykit, senatvė vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
geliumergaite apie kopūstus............. į fb buvau įdėjusi nuotrauką. Tik jis naminis, gėlyne tik vasarą.
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Turiu ir žaliais lapais su tamsiu viduriuku, žydi ryškiau
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš pasisėjau agurkus ankstyvam derliui šiltnamiui. Kol kas stovi ant palangės, auga. tfu tfu tfu
Papildyta:
simsiuka - noriu gaurės cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 25 balandžio 2017 - 09:45