Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Tu teisi POEME,žolės dah.....o daugiau nieko.Aš jau nuleidau rankas,betrūksta šiltnamį maro pfu pfu pfu ir galėsiu padegt viską.Daržai nupezę,pomidorai žali ir nedaug,o agurkų šiltnamis nesikeikiant,užkniso,užmegzti agurkiukai gelsta ir sudžiūna,jau net ir neekologiškas trašas išbandžiau,niekas nepadeda.Vat kas gražūs tai česnakai.Grįžtu iš darbo,pasilaistau vazonikus ir visi darbai.Reikia rauti braškes,bet nekyla rankos,kai pagausiu įkvėpimą,kai dėsiu į konteinerį viską iš eilės ir eisiu kojinių megzti biggrin.gif
Atsakyti
Tikra tiesa - žolėms jokie orai nebaisūs...lapai ruduoja ir krenta - vietoj vasaros atėjo ruduo unsure.gif
Česnakų lapai žiauriai parudavę...kas tai galėtų būti? Braškių irgi mažinsiu. Svogūnai nespėję užaugt išvirto ir džiūna, turbūt reiks raut, nes viršus pūna ir kažkaip keistai sproginėja. O rūšies tai niekaip nesuprantu - kažkokie dvigalviai.
Agurkai gražūs tik šiltnamyje, o lauke kažkokie nupiepę.
Su kaimynka nesusitinkam - arba darbuos paskendę, arba...matau tik kai dūmai rūksta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 07 28, 09:55)
Tikra tiesa - žolėms jokie orai nebaisūs...lapai ruduoja ir krenta - vietoj vasaros atėjo ruduo  unsure.gif
Česnakų lapai žiauriai parudavę...kas tai galėtų būti? Braškių irgi mažinsiu. Svogūnai nespėję užaugt išvirto ir džiūna, turbūt reiks raut, nes viršus pūna ir kažkaip keistai sproginėja. O rūšies tai niekaip nesuprantu - kažkokie dvigalviai.
Agurkai gražūs tik šiltnamyje, o lauke kažkokie nupiepę.
Su kaimynka nesusitinkam - arba darbuos paskendę, arba...matau tik kai dūmai rūksta  blink.gif

Ar tik kaimynka ne užusienį pas vaikus,rami sau ilsis,o mes čia tridaliuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 07 28, 08:21)
Šikymetis

first.gif hihihi.gif ne , nu su tavim tikrai neliūdna lotuliukas.gif

Sveikutės

Niu i kokio velnio prisisodinat visokių huini muini biggrin.gif paskui nebėr kada ravėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 07 28, 11:21)
Ar tik kaimynka ne užusienį pas vaikus,rami sau ilsis,o mes čia tridaliuojam biggrin.gif

Taigi labai labutis visoms 4u.gif Kaip pirštu į akį, Aurute, jau iš samalioto Lietuvon išsiridenom wub.gif- o čia net naktį tvankuma..? Nesušalom ir mes Velso apylinkėse, bet dėl oro daug įdomaus liko nepamatyta. Gyvenau savaitikę su devizu- nafik tas mano sodas, vaikštau po Vindzoro rūmų sodus, uostau hortenzijų bumbulus i daba apie nieką nesinervinu... lotuliukas.gif Kaip pačiuožusi sodininkė roviau, skyniau plencus pagrioviais ir patvoriais, nes prašmatniųjų sodų gėlikės rupkikės žyd ir vsio-sėklų ,blyn, da nėr doh.gif schmoll.gif Kitos,pastebėjau,kruopščiai nukarpytos- nėr ko dykai karalienės ar parodinio-verslinio sodo gėrį grobstyt. nono2.gif Apie poilsį ten patylėsiu- atstumai nemaži, įdomybių daug, o jei apie prekes ir kainas....vien sodininko pasaulio kertelėse būčiau penkis samasvalus-sunkvežimius prigrobus... karsta.gif thumbup.gif headbang.gif Reik jau ramytis, varyt savo džiunglių gelbėt, paplepėjimai vėliau.
Atsakyti
Bet uztat graziu geliu turit,Poeme,Vija,tikrai zydi pas jus groziai 4u.gif
mano pomidoru lapai kazkokiu suskiu apejo,visiems kaisioju po nosem ir klausiu ar ne maras biggrin.gif
o sraigiu blink.gif
Atsakyti
Na, va, Rutytis grįžo, galima pas Aurutę alūnes vežti. Bais kažko tingisi šią savaitę kur nors judintis, bet ryt/poryt išsijudinsiu.

Kur Vijai žemaitei gėles pristatyti?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 08 01, 11:00)
Na, va, Rutytis grįžo, galima pas Aurutę alūnes vežti.  Bais kažko tingisi šią savaitę kur nors judintis, bet ryt/poryt išsijudinsiu.

Evora Dekui wub.gif kaip tik zadu viena patvori uzgrobt gelynui,nes reikia mano gelyna ardyt,kur jau geles viena kita uzgoze blink.gif bet jei tingisi man puikiai tiks ir kita savaite,tikrai neskubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 08 01, 14:07)
Evora Dekui  wub.gif  kaip tik zadu viena patvori uzgrobt gelynui,nes reikia mano gelyna ardyt,kur jau geles viena kita uzgoze  blink.gif  bet jei tingisi man puikiai tiks ir kita savaite,tikrai neskubu  smile.gif

O tai gal dar bergenijos iškasti, nes tiek prilapavo į vilkdalgių pusę, kad teks mesti.
Šią savaitę reik susisukti, nes kitą- jau kitokių planų yra.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 07 28, 10:54)
betrūksta šiltnamį maro pfu pfu pfu ir galėsiu padegt viską

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 07 28, 23:22)
first.gif  hihihi.gif  ne , nu su tavim tikrai neliūdna  lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 07 31, 22:25)
Bet uztat graziu geliu turit,Poeme,Vija,tikrai zydi pas jus groziai  4u.gif

Ja. Nors loviai žydi, o tai nebūtų ką parodyt šiemet biggrin.gif

Šiemet užaugo 2 moliūgai ir porą cukinijų. Nu griūk negyvas bis.gif Ai dar vasarinių kopūstų priaugo blink.gif

Papildyta:
Nuuuu, savaitgaly nusiravėjau daržą vartotojo įkelta nuotrauka tūc tūc. visa kieta vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
dabar patovys apžėlė vartotojo įkelta nuotrauka nu bet, tsakant, nesigadinkim nuotaikos vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
EVORA girdejau pliotkus kad aurute sia savaite atostogauja mirksiukas.gif bergenijos noriu ax.gif
reikia labai apgalvot kaip man ta patvori susodint,nes per daug tankiai susodinau,uzgoze gelytes viena kita blink.gif
POEME fainumas geliu wub.gif mano megiami dekoratyviniai kopustai wub.gif
susiruosiau pupeliu skint,lietus kaip ismaude biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 08 01, 12:00)
Na, va, Rutytis grįžo, galima pas Aurutę alūnes vežti.  Bais kažko tingisi šią savaitę kur nors judintis, bet ryt/poryt išsijudinsiu.

Kur Vijai žemaitei gėles pristatyti?

evora, mieloji, aš pati ateisiu iki namo kampo, tik laiką sutarkim smile.gif dieną dirbu, o vakarai mano laisvi
Atsakyti