Tu teisi POEME,žolės dah.....o daugiau nieko.Aš jau nuleidau rankas,betrūksta šiltnamį maro pfu pfu pfu ir galėsiu padegt viską.Daržai nupezę,pomidorai žali ir nedaug,o agurkų šiltnamis nesikeikiant,užkniso,užmegzti agurkiukai gelsta ir sudžiūna,jau net ir neekologiškas trašas išbandžiau,niekas nepadeda.Vat kas gražūs tai česnakai.Grįžtu iš darbo,pasilaistau vazonikus ir visi darbai.Reikia rauti braškes,bet nekyla rankos,kai pagausiu įkvėpimą,kai dėsiu į konteinerį viską iš eilės ir eisiu kojinių megzti

Tikra tiesa - žolėms jokie orai nebaisūs...lapai ruduoja ir krenta - vietoj vasaros atėjo ruduo
Česnakų lapai žiauriai parudavę...kas tai galėtų būti? Braškių irgi mažinsiu. Svogūnai nespėję užaugt išvirto ir džiūna, turbūt reiks raut, nes viršus pūna ir kažkaip keistai sproginėja. O rūšies tai niekaip nesuprantu - kažkokie dvigalviai.
Agurkai gražūs tik šiltnamyje, o lauke kažkokie nupiepę.
Su kaimynka nesusitinkam - arba darbuos paskendę, arba...matau tik kai dūmai rūksta

Česnakų lapai žiauriai parudavę...kas tai galėtų būti? Braškių irgi mažinsiu. Svogūnai nespėję užaugt išvirto ir džiūna, turbūt reiks raut, nes viršus pūna ir kažkaip keistai sproginėja. O rūšies tai niekaip nesuprantu - kažkokie dvigalviai.
Su kaimynka nesusitinkam - arba darbuos paskendę, arba...matau tik kai dūmai rūksta

QUOTE(edinka @ 2017 07 28, 09:55)
Tikra tiesa - žolėms jokie orai nebaisūs...lapai ruduoja ir krenta - vietoj vasaros atėjo ruduo

Ar tik kaimynka ne užusienį pas vaikus,rami sau ilsis,o mes čia tridaliuojam

QUOTE(poeme @ 2017 07 28, 08:21)
Šikymetis

Sveikutės
Niu i kokio velnio prisisodinat visokių huini muini

QUOTE(aurute66 @ 2017 07 28, 11:21)
Taigi labai labutis visoms

Bet uztat graziu geliu turit,Poeme,Vija,tikrai zydi pas jus groziai
mano pomidoru lapai kazkokiu suskiu apejo,visiems kaisioju po nosem ir klausiu ar ne maras
o sraigiu

mano pomidoru lapai kazkokiu suskiu apejo,visiems kaisioju po nosem ir klausiu ar ne maras

o sraigiu

Na, va, Rutytis grįžo, galima pas Aurutę alūnes vežti. Bais kažko tingisi šią savaitę kur nors judintis, bet ryt/poryt išsijudinsiu.
Kur Vijai žemaitei gėles pristatyti?
QUOTE(evora @ 2017 08 01, 11:00)
Na, va, Rutytis grįžo, galima pas Aurutę alūnes vežti. Bais kažko tingisi šią savaitę kur nors judintis, bet ryt/poryt išsijudinsiu.
Evora Dekui

QUOTE(Rutytis @ 2017 08 01, 14:07)
Evora Dekui
kaip tik zadu viena patvori uzgrobt gelynui,nes reikia mano gelyna ardyt,kur jau geles viena kita uzgoze
bet jei tingisi man puikiai tiks ir kita savaite,tikrai neskubu 

O tai gal dar bergenijos iškasti, nes tiek prilapavo į vilkdalgių pusę, kad teks mesti.
Šią savaitę reik susisukti, nes kitą- jau kitokių planų yra.
QUOTE(aurute66 @ 2017 07 28, 10:54)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 07 28, 23:22)

Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 07 31, 22:25)
Ja. Nors loviai žydi, o tai nebūtų ką parodyt šiemet

Šiemet užaugo 2 moliūgai ir porą cukinijų. Nu griūk negyvas

Papildyta:
Nuuuu, savaitgaly nusiravėjau daržą

Papildyta:
dabar patovys apžėlė

EVORA girdejau pliotkus kad aurute sia savaite atostogauja
bergenijos noriu
reikia labai apgalvot kaip man ta patvori susodint,nes per daug tankiai susodinau,uzgoze gelytes viena kita
POEME fainumas geliu
mano megiami dekoratyviniai kopustai
susiruosiau pupeliu skint,lietus kaip ismaude

reikia labai apgalvot kaip man ta patvori susodint,nes per daug tankiai susodinau,uzgoze gelytes viena kita

POEME fainumas geliu

susiruosiau pupeliu skint,lietus kaip ismaude

QUOTE(evora @ 2017 08 01, 12:00)
evora, mieloji, aš pati ateisiu iki namo kampo, tik laiką sutarkim