QUOTE(shylm @ 2017 03 29, 17:27)
palanges reikalai: po ja tikrai nemontuosim nei stalciu nei spinteliu, isskyrus ta kuri bus tarp kaitlentes ir sienos , (pazymejau 40cm planiuke)
tik man nesuprantama ar dureles darinesis normaliai, nes dalis dureliu atidarius jas "palystu" po palange..

o gal jei jas truputi zemesnes kokiais 2cm pagamintu tai problemu ir neliktu..? bet tie 2cm ar vizualiai nesimatis tarpo?</p>
Vienas is didziausiu minusu man virtuveje tai plautuve kampe

todel man labiausiai ir knietejo ja iskeldinti is to kampo..
Matau dar tokį variantą - stumtelėkit kaitlentę link lango. į tą sumažėjusį 40 cm planiuke galima dėti kargo (tas vielinis jūsų pvz. su aliejum), vistiek nepatogus ir iš jo imama iš šono. Jei palangė ir stalviršis vienam aukšty, niekas ten neklius - nei durelės, nei kargo.
klaitlentę reikėtų stumti tiek, kad šalia atsirastų 45 cm indaplovei., tada nereiks sukti galvos dėl tų 17 cm. Kampą galima išnaudoti vandens išvadams ir rozetėms. ir daugiau galima nieko ten nedėtii - nepritaupysit tos vietos (nors galima galvoti apie kampinį mechanizmą, kad ir ateičiai , bet brangu ir tik prarandama stalčių vieta, pasinagrinėjimui
http://www.paliuciob...i-mechanizmai/).
Plautuvę galit tada (jei aukojat patį kampą) stumdyt į kurią norit pusę, bet kuo ji bus arčiau kampo, tuo daugiau vietos išlošit stačiams šalia šaldytuvo, kur buvo indaplovė. 45 cm spintelei jau yra labai nemažos plautuvės. Apvalios irgi nesirinkčiau.
Beje, taip orientuota plautuvė ne tas pats kas plautuvė kampe

Jei gerai prisimenu, pas Noa taip sumontuota, turėtų būti šitoj arba praeitoj temoj fofo.
------
Ir ne į temą, bet o kur vaikas miegos? Ypač kai paaugs?