shylm,
gaila , kad vakar ištrynėt 2-jų aukštų virtuvę, buvot radus puikų pvz. Dėl tų negražių gartraukių, ten esmė buvo idėja, kad gartraukis gali slėptis nebūtinai ištisinėj (nuo lango iki sienos) eilėj spintelių.
Jei imti tą ištrintą pavyzdį - kaip apatinė viršutinių spintelių eilė (ta medinė), galėtų būti ir kelios spintelės (tiek, kad neužstotų lango, ir netrukdytų kitoj pusėj ) ant kaitlentės sienos, jose slėptųsi gartraukis.
Indaplovės Jums gal ir nereikia, ir nereikės, bet paaugusi atžala turėtų padėkoti

Pas mane indaplovės rozetė ant sienos po plautuve. Faina mintis pradžioj ten padaryti tiesiog spintelę.
Dar dėl stalviršio pločio. Standartiniai laminuoti yra 60 cm, Ikėjiniai, lygtai, 65 cm. Visos kitos medžiagos gali būti bet kokio pločio.
Neryškus vaizdas, tai neįžiūriu, kiek dabar cm gaunasi palangė-stalviršis? Lango plotis 2 m?Po langu radiatorius? Pažymėkit kiek užima.
------
Dėl drabužinės pas mane ji sumontuota naudojant tokias lentynas
https://www.leroymer...69574,l787.html. ta prasme pripirkau šitų stelažų dėl jų idealaus dydžio lentynėlių, nes pagaliai tai silpni. Reikėjo normalių tašų tvirtinimui, ir vamzdžių rūbų kabinimui. Ir alyvos medienai. Tik, man regis, kad pirkau pigiau, nei dabar kainuoja. Į drabužinę man suėjo 5 tokios lentynos, ir tai sakyčiau jos kiek per tankiai susuktos.