Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(shylm @ 2017 03 29, 15:52)
<p>Zu Zu, pasipiesusi 20 +20 = 40cm. kampinem durelem ( ne neturejusi tokiu bet maciusi kad jis per viduriuka issilanksto taip)</p>
<p></p>

<p> </p>
[right][snapback]71538728[/snapback][/right]

O jus issimatuokit, ne 40 gaunasi, nes kampu, o apie 28cm...
cia toj foto man panasu, kad yra 20+40 4u.gif ir man atrodo vyriai ne toj pusej pritvirtinti dureliu, tvirtinciau ant platesniu dureliu, patikimiau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Aš su klausimu ne apie virtuvės baldus, o apie sienelę tarp spintelių... Stiklą atmečiau kaip nepigų variantą... Užmačiau patinkančias plyteles, bet jų aukštis 30 cm. Tarpą galvoju daryti 50 cm, tai idealu būtų plytelės po 25 cm... Baltas plyteles išsirinkt būtų nesunku, bėda yra su dekoru. Ir va man patinkantis 30x60 cm... Neišmąstau, kaip jį įkomponuoti??? jei dėt baltas plyteles 2 eilėm, tai dekoras gaunasi arba apačioj, arba viršuj, bet logiška būtų per vidurį... Bet tada tektų visas plyteles pjauti - knisliava..
Gal galit kas pasidalinti patirtim ar sukauptom žiniom, kaip ten su tom plytelėm būna??? blink.gif
Įkeliu linką apie kokias plyteles kalba eina-
Plytelių dekoras
Atsakyti

Nuoroda neveikia . O tas dekoras to paties gamintojo? Plyteliu storis vienodas? Jei taip tai pasibraizykit brezini kaip jus ta dekora norit idet, o meistrui nupjaut plyteles ne problema. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 30 kovo 2017 - 18:05
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 30, 16:25)
Aš su klausimu ne apie virtuvės baldus, o apie sienelę tarp spintelių... Stiklą atmečiau kaip nepigų variantą... Užmačiau patinkančias plyteles, bet jų aukštis 30 cm. Tarpą galvoju daryti 50 cm, tai idealu būtų plytelės po 25 cm... Baltas plyteles išsirinkt būtų nesunku, bėda yra su dekoru. Ir va man patinkantis 30x60 cm... Neišmąstau, kaip jį įkomponuoti??? jei dėt baltas plyteles 2 eilėm, tai dekoras gaunasi arba apačioj, arba viršuj, bet logiška būtų per vidurį... Bet tada tektų visas plyteles pjauti - knisliava..
Gal galit kas pasidalinti patirtim ar sukauptom žiniom, kaip ten su tom plytelėm būna???  blink.gif
Įkeliu linką apie kokias plyteles kalba eina-
Plytelių dekoras

As jei buciau svarsciusi plyteles, buciau dejusi metro tipo plyteles
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2017 03 30, 19:04)
<p>Nuoroda neveikia . O tas dekoras to paties gamintojo? Plyteliu storis vienodas? Jei taip tai pasibraizykit brezini kaip jus ta dekora norit idet, o meistrui nupjaut plyteles ne problema. </p>

Keistai įsikėlė linkas, tai kartoju... Dekoras

Taip, imčiau tada jų baltas plyteles ir dekoro porą plytelių.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2017 03 30, 21:58)
As jei buciau svarsciusi plyteles, buciau dejusi  metro tipo plyteles

tipo dideles tokias?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 31, 07:11)

Papildyta:

tipo dideles tokias?

Atvirksciai, mazutes.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Papildyta:
tipo dideles tokias?

metro tai ne metras, o toks plytelių stilius :)

Atsakyti

gal nedėkit jūs tokio dekoro su puodeliais.. nes nu visiškas kičas pagal mane. negi nėra kažko subtiliau?

Atsakyti
Kaip manote ar jis virtuvėje naudingas? Noriu isigyti bet neapsisprendziu smile.gif
https://www.facebook.com/sweepovac.lt/
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2017 03 31, 08:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MildukasK" data-cid="71542027" data-time="1490937076"><div><p>Keistai įsikėlė linkas, tai kartoju... <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.eplytki.pl/plytki-kuchenne/ceramstic/opp/opp-tea-time-dekor-dgl-172-t3-30x60-g-1.html'>Dekoras</a>

</p></div></blockquote><p></p><p>gal nedėkit jūs tokio dekoro su puodeliais.. nes nu visiškas kičas pagal mane. negi nėra kažko subtiliau?
</p>

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nedėkit to dekoro, labai jau banaliai atrodo. O ir atsibostų greitai, tikrai paskui erzins. 

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 03 31, 08:26)
Atvirksciai, mazutes.

QUOTE(brum @ 2017 03 31, 08:48)
metro tai ne metras, o toks plytelių stilius smile.gif

Taip taip, dabar jau supratau.. bet kiekvienam matyt savo grožio suvokimas, nes man kaip tik tos mažos atrodo tragedija ir tokias atmečiau iš karto...

QUOTE(brum @ 2017 03 31, 08:50)
gal nedėkit jūs tokio dekoro su puodeliais.. nes nu visiškas kičas pagal mane. negi nėra kažko subtiliau?

čia tas pats kaip ir su mažom plytelėm - kiekvienam savo.. Plytelės man gražu, tik dar nesugalvojau, kaip jas įkomponuoti pagal esamą dydį, to aš ir klausiau, o ne kičas čia ar ne kičas...
Atsakyti