Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 05 25, 07:45)
buvau pasipaišius vietoje tos ūkinės siauros gale stalčius, nu žinok man nepatiko tas toks viryklės atvirumas. Man ją kažkaip uždengti labai užsinorėjo, todėl ta ūkinė gimė.
dėl laiptų - nežinojau, jog ten siena bus. Tada jie užsirėmina šiek tiek, bet tas žemėjantis variantas gal neužgriozdins taip?
aš pasipaišiau tavo planelį ir pradėjau galvoti, kaip pati norėčiau plius L formą jau turi pabraižytą. Nu taip sukiojau sukiuojau ir talpiausias man šitas pasirodė, plius tie atviri laiptai man taip pat pasirodė nelabai. Gaunasi jog nuo laiptų galėtum iš karto lipt ant virtuvinio arba daryt aukštą koloną, kaip ir pas tave pabraižė baldininkas. Tai tada jokio skirtimo, ar aš tą šaldytuvą pasuku, vietos jis užrėmina tiek pat, lieka tos pakeltos orkaitės klausimas, bet jeigu jos nedaryt iki lubų jau šviesiau gaunasi. Nu va taip ir susidėliojo. Ir pasidėjimo čia nemažai gaunasi.
O jeigu daryt be tos ūkinės gale - tai tęsčiau aš tą virtuvinį iki pat lango. Nu tegu taip ir baigiasi. Langas vis tiek bus giliau dėl angokraščio.

aš braižausi viską su SketchUp. Nėra ji ten kažkokia super duper pritaikyta virtuvėms, nu bet kitos, geresnės man, neradau  4u.gif

Jo jo, cia realiai gaunasi atplesta L raide is mano plano. Zinok as rimtai ja pasvarstysiu, kai baldininkas i vieta atvaziuos. Gal, kai istustinsim pilnai patalpa eitu net su kokiom dezem live pasidelioti - uzsigriozdins tie laiptai, ar ne biggrin.gif

Ir ta stalo ideja man visai idomi pasirode. Aisku, minkstasuolis = papildomos pasidejimo vietos + gal kazkiek patogesnis sedejimas, nei vien ant pufiku. Beje, kalbant apie pufikus - man labai sita ideja gerai atrodo. Idomu, ar pas mus yra tokiu isigyti.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Aj ir dar: pagarba uz SketchUp. As jos niekaip nesugebejau iveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 25 gegužės 2017 - 08:16
QUOTE(ptashka @ 2017 05 25, 08:15)
Jo jo, cia realiai gaunasi atplesta L raide is mano plano. Zinok as rimtai ja pasvarstysiu, kai baldininkas i vieta atvaziuos. Gal, kai istustinsim pilnai patalpa eitu net su kokiom dezem live pasidelioti - uzsigriozdins tie laiptai, ar ne biggrin.gif

Ir ta stalo ideja man visai idomi pasirode. Aisku, minkstasuolis = papildomos pasidejimo vietos + gal kazkiek patogesnis sedejimas, nei vien ant pufiku. Beje, kalbant apie pufikus - man labai sita ideja gerai atrodo. Idomu, ar pas mus yra tokiu isigyti.

Aj ir dar: pagarba uz SketchUp. As jos niekaip nesugebejau iveikti.

nu su kartoninįm dėžėm live kaip pasidėlioji, tai labai sveika, pritariu.

stalo idėjų tai daug yra. Aš pas save nupirkau lašo ar ištempto trikampio formos stalą, nes vietos mažai. Tai pasiteisino. Siaurą dalį atsukau ten, kur labiausiai trūksta vietos, o kai reikia - atsitrauki jį nuo sienos ir susėda ten žmonių daugiau.
O su tuo minkštasuoliu dėl pasidėjimo tai jo, bet aš jau tokio nebenorėčiau. Gal užtektų tau tos vietos ir be jo? Ir tie pufai būna su vieta pasidėjimui viduje, kaip Jotulė būdavo.
o tie visi ištraukiami, kur įmetei - neturėtų pasiteisinti. Ištraukt ištrauksi, bet kas juos sukiš atgal? kiekvieną kartą kiši? abejoju. Taip ir stovės ištraukti. žinok prisėdimas turi būti patogus, tik tada jis bus naudojamas. Jau geriau tegu tie pufai ar kėdės būna po stalu sustumiamos kaip nors kompaktiškai

arba kažką transformuojamo gal prisitaikytum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 25 gegužės 2017 - 08:52

Gal kas daret rozetes ne sienoje, o virsutiniu spinteliu apacioje? Kaip kad cia:

virtuves_apsvietimas.png

Taip nenoriu skyliu sieneleje, bet gasdina galimybe "isplesti" visa rozete traukiant laida ax.gif

Pas mane rozetes po spintele, prieky eina karnyziukas, tai ju net nesimato. Man tai kazkas baisaus tos rozetes ant sienos virtuvej, tai vyras taip pritaise. NAujoj virtuvej irgi razetes bus spinteles apacioj. 

Sokolade, as issprendziau gyvenima be pakabinamo gartraukio, tai uzsisakiau kaitlente su gartraukiu imontuotu.

sitokia.

nikolatesla_generale_versione_top.jpg?it

Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 05 25, 09:21)
 Pas mane rozetes po spintele, prieky eina karnyziukas, tai ju net nesimato. Man tai kazkas baisaus tos rozetes ant sienos virtuvej, tai vyras taip pritaise. NAujoj virtuvej irgi razetes bus spinteles apacioj. </p><p></p><p></p><p>Sokolade, as issprendziau gyvenima be pakabinamo gartraukio, tai uzsisakiau kaitlente su gartraukiu imontuotu.
</p>

o man tie laidai kabantys nuo spintelės apačios žemyn kažkas baisaus biggrin.gif jau geriau tvarkingai sienoje ikištas koks arbatinis ar tosteris, kurie nejudinami. Ir man mažiau saugu, kai laidai elektros balduose kažkur pravedžioti.

O kiek už tą gartraukį integruotą kaitlentėj palikot, jeigu ne paslaptis? o ir bet tačiau: teko tokį gyvai pabandyti? jis nors teoriškai nutraukia ką nors? ir kur nuvesite oro išmetimą iš apatinės spintelės?
Atsakyti
Sakykit, o kokios spalvu tendencijos siuo metu? Stalvirsis isrinktas pilkas, dureles kaip ir baltos. Bet gal jau praeina sita pilka balta mada?
Dar del dureliu ka geriau rinktis? Dazyta blizgi, matine ar isvis kokia plokste?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2017 05 25, 11:08)
Sakykit, o kokios spalvu tendencijos siuo metu? Stalvirsis isrinktas pilkas, dureles kaip ir baltos. Bet gal jau praeina sita pilka balta mada?
Dar del dureliu ka geriau rinktis? Dazyta blizgi, matine ar isvis kokia plokste?

čia priklauso nuo to, kokiam žurnalui darysit virtuvę, kur demonstruoti žadate? o gal į kokią parodą vešite?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 05 25, 08:45)

tai yra dar ketvirtas punktas ir penktas 
bet aš su tavim visiškai sutinku. Žinai, o tu negalvojai ten pasikabinti kažką ultra moderniai kosminio?

ir apsimesk, kad ten laikrodis 
arba dėt kažką tokio, ir nesukt sau smegenų.

ką manai? nes nu daryt spinteles tik dėl gartraukio man atrodo kažkaip nei šiaip nei taip 

jei jau daryti ultra moderniai kosminio, tai tada geriau pasilikti prie dabar jau esamo varianto:
sutaupysiu laiko( paieškoms, svarstymams, rinkimams)
pinigų, kurių liks manau ganetinai nemažai biggrin.gif
o šie man tiesiog nepatinkavartotojo įkelta nuotrauka
turi draugė, pirko mokėjo nemazai o sake kai garuoja tai baisiai nuo jo varva biggrin.gif

QUOTE(agniukee @ 2017 05 25, 10:21)
Sokolade, as issprendziau gyvenima be pakabinamo gartraukio, tai uzsisakiau kaitlente su gartraukiu imontuotu

svarsčiau šį variantą, bet kolkas į paieškas nesileidau yra ir kitų darbų dabar biggrin.gif kokia tokios kaitlentes kaina? išvedimas gartraukiui vis tiek reikalingas? ir kaži kaip laiko tokios kaitlentes?

QUOTE(longger @ 2017 05 25, 12:21)
čia priklauso nuo to, kokiam žurnalui darysit virtuvę, kur demonstruoti žadate? o gal į kokią parodą vešite?

bigsmile.gif biggrin.gif gerai parašyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 05 25, 12:26)
jei jau daryti ultra moderniai kosminio, tai tada geriau pasilikti prie dabar jau esamo varianto:

kaimynė tokį turi, man gražu, tik nežinau kodėl, tiesa, jos kaitlentė saloje, taio gal kitoks ir netiko. Žodžiu, matau kad jie irgi nuo 600€ prasideda

tai nežinau kas būtų pigiau. bet gal toks gražiau, nei spintelės, kurios gal truputi ne prie ko? tuo labiau, kad nieko į jas neįdėsi, nes gartraukis bus viduj paslėptas.

O dėl varvėjimo - dėkui, niekada nebūčiau pagalvojus bigsmile.gif
braukiu juos iš sąrašo biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nu čia Turbo smile.gif garai tiesiog šoks šokius apie puodus
jau isivaizduoju kaip trauks biggrin.gif
viska
ir tik už niekingus pora štukių

QUOTE(agniukee @ 2017 05 25, 08:21)
, as issprendziau gyvenima be pakabinamo gartraukio, tai uzsisakiau kaitlente su gartraukiu imontuotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 25 gegužės 2017 - 14:50
QUOTE(longger @ 2017 05 25, 07:45)
aš už didelę virtuvę, jeigu tik yra galimybių. Nereikia jums mažesnės. Pas jus žiauriai gera patalpa virtuvei. Tobula. Sakau, aš dar duris į katilinę pasidartčiau ir ten sandėliuką įsirengčiau  biggrin.gif

jau gal katiline paliksiu vyro reikmems. Nes ir taip sako maza katiline. o jei dar as ilysiu i ten, tai neis praeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 05 25, 15:02)
jau gal katiline paliksiu vyro reikmems. Nes ir taip sako maza katiline. o jei dar as ilysiu i ten, tai neis praeiti biggrin.gif

kiek laiko jūs vedę? pagal šį postą sprendžiu, kad apie 7metus, ne daugiau 4u.gif
tai va. paklausykite jus manęs, senos raganos. Jūs paprašykit, kad jis tik duris katilinėj padarytų iš virtuvės, kad jam patogiau būtų ir nereiktų aplink vaikščioti. Visą kitą - tik detalės, patikėkit manim biggrin.gif Bus durys, bus ir tvarka biggrin.gif netyčia, po truputi, švelniai apsikabinus, paprašysit kokią lentynėlę sukalti "laikinai" ir po biški vieną dieną ten bus jūsų daiktų sandėliukas, o ne katilinė mirksiukas.gif
tik nesakykit, kad aš liepiau, bo dar susiras netyčia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 05 25, 14:08)
kaimynė tokį turi, man gražu, tik nežinau kodėl, tiesa, jos kaitlentė saloje, taio gal kitoks ir netiko. Žodžiu, matau kad jie irgi nuo 600€ prasideda

tai nežinau kas būtų pigiau. bet gal toks gražiau, nei spintelės, kurios gal truputi ne prie ko? tuo labiau, kad nieko į jas neįdėsi, nes gartraukis bus viduj paslėptas.

O dėl varvėjimo - dėkui, niekada nebūčiau pagalvojus  bigsmile.gif
braukiu juos iš sąrašo  biggrin.gif

tie straubliukai man ne ne ne, matai kokia inoringa, man tos spinteles bus visai i tema smile.gif ir tik viena spinteles dalis bus paaukota gartraukiui, kita bus išnaudota tinkamai :DDDD
Atsakyti