QUOTE(longger @ 2017 05 23, 11:32)
gylis 30cm irgi normalu. Tai ir daroma tarp 30 ir 35, bet čia kažkokio labai griežto standarto nėra. Tik rekomendacijos.
Dėl 60cm durelių ir įgūdžių - savo nuomonę pasakiau, nedaryčiau taip sau. Bet va, kai kam labai patogu. Nežinau. Jums sprest. O jeigu nepatinka vertikalūs padalinimai, dalinkitre horizontaliai ir darykite pakeliamas dureles aukštyn, negalvojot taip?
beje, tiek bulvikes, tiek morkikes laikau šaldytuvo stalčiuose. Po nedaug. Atsinešu arba nusiperku tiek, kiek reikia tam kartui plius dar vienam, dviems. Žodžiu pasipildau savaitgalį ir iki kito užtenka. O neužtenka, apsieinam be jų
Papildyta:
man atrodo kalba eina apie tas pakabinamas. O jeigu jų visai nedaryt?
Buvau patampyt tų 60 cm durelių. Naudotoja sako, kad pirmą savaitę buvo keista: po 3 dienų dar kartais susimąstydavo, o 4 jau visai normaliai.
Kažkaip nelabai man tos pakeliamos spintelių durys. Nors smalsu kaip atrodytų... Bet tada greičiausiai reiktų skelti pusiau horizontaliai...
QUOTE(longger @ 2017 05 25, 16:12)
kiek laiko jūs vedę? pagal šį postą sprendžiu, kad apie 7metus, ne daugiau
tai va. paklausykite jus manęs, senos raganos. Jūs paprašykit, kad jis tik duris katilinėj padarytų iš virtuvės, kad jam patogiau būtų ir nereiktų aplink vaikščioti. Visą kitą - tik detalės, patikėkit manim

Bus durys, bus ir tvarka

netyčia, po truputi, švelniai apsikabinus, paprašysit kokią lentynėlę sukalti "laikinai" ir po biški vieną dieną ten bus jūsų daiktų sandėliukas, o ne katilinė
tik nesakykit, kad aš liepiau, bo dar susiras netyčia
Mano svajonė sandėliukas iš virtuvės...

net kokį langą paaukočiau, kad galėčiau pasidėjimą greta turėti...
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 05 25, 19:22)
Pasibraižiau ir savo virtuvę, kaip planuojam:
Kadangi jau nuo variantų galybės, galvojimo, derinimo jau akys išvarvėjo, tai įdomu nuomonė iš šalies kaip žiūrisi šis variantas.
Dujinę kaitlentę grūdau max į šoną, kad būtų kuo didesnis darbinis paviršius.
Ar stalčiam geriau ilgesnės rankenėlės ar užtenka tokio ilgio (jau išsirinktas modelis)?
Kairėje siena ir durys, dešinėje siena ir langas.
Sienelė hplas.
Ar užtektų kokių 3 rozečių ties skalbianke ?
Kadangi stalviršio gylį darau 70 cm, tai gilinau ir viršutines spinteles iki 35cm. O gal dėt visą 40cm viršutinių gylį?
o orkaitė kur Jūsų?
ar bandėt tokius ilgus stalčius darinėti?
Ar tikrai skalbimo mašina tokia plati?
Šiaip virtuvės išmatavimai identiški maniškei. skalbimo mašiną keisčiau į orkaitę