QUOTE(Jonete @ 2016 11 25, 13:03)
Mes vieną baldininką kvietėmes prieš vidaus apdailą, kitą jau po ir jie abu identiškai virtuves nubraižė 
Va mane irgi tie meistro pažadai neramina, ar tikrai bus laiku, nes aš jau prisisvajojusi Kalėdas name sutikti
jei ne, tai bus liūdnos šventės man 

Va mane irgi tie meistro pažadai neramina, ar tikrai bus laiku, nes aš jau prisisvajojusi Kalėdas name sutikti

Paspausti meistrus gal kartais ir reikia, bet greitis ir kokybė dažnai nedera, o darbų kokybė yra svarbiau.
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 11 25, 13:16)
tai tarkim, jei stalviršis ne akmuo ar ten koks nors varinis, o termopalo paprastasis ir fasadai ne lakuoti/dažyti vardiniais dailininko darbais dabinti, o iš LMDP paprastieji, tai tokią virtuvę pagamint ir sumontuot pačio darbo yra max 3-4 dienos. Tai jeigu žmonės normaliai planuoja gamybą ir dirba, o ne nosį krapšto kas 15 minučių, ar gaisrų gesinimu užsiima, tai mėnuo ar pusantro yra labai normalus laiko tarpas pagaminti baldams. Va ką ten veikt 3 mėnesius ir dar du vėluot - aš niekada nesuprasiu.
Nebent ten meno kūrinys su lenktais bei blizgančiais rūgštiniais lakais dengtais fasadais, tekintom kolonom ir drožinėtom liūto galvom fasaduose - nu tada gali ir pusę metų trukt.
Nebent ten meno kūrinys su lenktais bei blizgančiais rūgštiniais lakais dengtais fasadais, tekintom kolonom ir drožinėtom liūto galvom fasaduose - nu tada gali ir pusę metų trukt.
Darbų greitis priklauso ne nuo to iš kokių medžiagų baldai pagaminti, o nuo to kiek žmonių dirba prie šio projekto ir kokio dydžio projektas: šešios spintelės ar šešiolika. 3-4 dienos nerealu, 3-4 savaitės galbūt, bet ir tai ne prie šešiolikos spintelių virtuvės.