Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

O staliukas prie sofos bus jei norėsis prie jo pavalgyt. O

taigi nepatogu. Kur prie normalaus stalo valgyti ant kėdės atsisėdus, o kur ant sofos prisilenkus prie svetainės staliuko. Aš irgi taip vienu metu gyvenau, tai puikiai žinau. Jei ateidavo svečiai ir atnešdavau karštus patiekalus, tai kai kurie ant kelių dėdavosi lėkštes arba ore viena ranka lėkštę laikydavo, o kita ranka valgydavo, nes nesugebėdavo persikreipę valgyti. Aišku, smulkmena, bet...

Atsakyti

1. Tada vietoje 2x80cm pasidarykite 2x55 ir 1x50, arba 1x60 ir 2x50. Turėsite tris siauresnius stalčių blokus vietoje 2 plačių. 

aš už 2x80 - daug patogiau susidėti ir talpiau, kai yra platesni stalčiai. 

Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2017 01 05, 10:35)
atsiprašau už paveikslėlio dydį  doh.gif

salsiera, nepamirštam patalpos plano smile.gif ir pažymėkite gartraukio pajungimą.

Jonete, o kokia ten pas jus kriauklė? Keramika?
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 06, 12:59)
aš už 2x80 - daug patogiau susidėti ir talpiau, kai yra platesni stalčiai. </p>

Palaikau. Ir pigiau
-----
Meskutne, kiek vienetų pas jus valgytojų?

Dar dėl to baro. Virtuvė su tokiom viršutinėm spintelėm labai moderni, o akmeninis baras labai kaimo stilius, tai visumoj vaizdelis pjausis.
Jei yra bent menkiausia galimybė, tai galvočiau apie šito baro išardymą ir pusiasalį vietoj jo.
O jei valgytojų 3 (4 iš bėdos, nes max plotis 90 cm, gylis 60 arba 80 cm) tai tokiam pusiasaly galima daryti ištraukiamą staliuką į svetainės pusę, Kadangi jau išbandžiau, tai patvirtinu, kad geras daiktas biggrin.gif. Aukojamas tik vienas viršutinis stalčius. Išsitraukia-susistumia viena ranka. Nereikia jokių baro kėdžių.
toks Gali būti 50 arba 40 cm gylio spintelei.
Išsitraukia taip. Tik dar priekinė panelė nusileidžia lygiai su stalviršiu.
O visa kita pusiasalio erdvė - padėjimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 06 sausio 2017 - 12:29
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 06, 11:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71339990" data-time="1483696055"><div><p>1. Tada vietoje 2x80cm pasidarykite 2x55 ir 1x50, arba 1x60 ir 2x50. Turėsite tris siauresnius stalčių blokus vietoje 2 plačių. </p></div></blockquote><p></p><p>aš už 2x80 - daug patogiau susidėti ir talpiau, kai yra platesni stalčiai. </p>

priklauso, kiek ko turi. Jeigu yra daug visokių puodų ar kokių formų - tada taip. Bet jeigu visko su saiku, tai pvz mane erzina, kai šalia puodų yra vietos ir aš turiu ten dar kažką susidėti. Man geriau, kai vienam stalčiuje būna tam tikri daiktai ar produktai. Gal kiek paspausta, ar vienas ant kito, bet man taip daugiau susideda. Čia kaip tik trūksta pasidėjimo. Bent jau dėl to orkaitė buvo užkelta į viršų. Nu ir dėl patogumo, aišku.
Pati nebraižiau, gal ir netikusi mintis, bet pamėginti bent jau pasibraižyti manau verta.
Atsakyti

Papildomas stalčių blokas "suvalgo" apie 8 cm vietos. 

O dideliam stačiuj galima skirtuką įdėti. Yra gi šiais laikais visokių organaizerių :)

Ai, čia kaip kam labiau patinka :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliulietu: 06 sausio 2017 - 12:51
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 06, 12:50)
<p>Papildomas stalčių blokas "suvalgo" apie 8 cm vietos. </p>
<p> </p>
<p>O dideliam stačiuj galima skirtuką įdėti. Yra gi šiais laikais visokių organaizerių smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Ai, čia kaip kam labiau patinka 4u.gif</p>

aš paskui apie tai irgi pagalvojau smile.gif Gal ir ne kokia mintis ax.gif
pati dabar naudojuosiu keliais siauresniais, vietoje mažiau, bet plačių. Nu bet ten pas mane išplanavimas toks ir ne kitoks. Tai kai sulyginu, man būtų du platūs mažiau patogu. Bet gal reiktų pasinaudoti ilgesnį laiką plačiais, kad galėčiau nešališakai lyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 06, 13:07)
salsiera, nepamirštam patalpos plano  smile.gif ir pažymėkite gartraukio pajungimą.

Jonete, o kokia ten pas jus kriauklė? Keramika?

Taip smile.gif labai ja džiaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 01 06, 13:11)
Taip smile.gif labai ja džiaugiuosi  rolleyes.gif

pasidalinkite gamintoju, kaina 4u.gif
ir noriu tokios ir bijau dėl praktiškumo. Bet nu man žiauriai gražu wub.gif
Atsakyti

Ir aš galiu pasidalinti nors kokia patirtimi  :D  Jei tik įmanoma, nedarykit kriauklės ir kaitlentės šalia viena kitos. Nebent mėgstat spec. efektus, pavyzdžiui, kai į įkaitintus riebalus įteškiama vandens. Pas mus dabar taip išdėstyti prietaisai, tai kažkodėl kai kepu kam nors būtinai prireikia įsipilti vandens ar nusiplauti kokį obuolį  :frusty:

Ir pritariu pasisakymas dėl skirtingų grindų aukščių - tai didelis minusas. Esu buvusi moderniuose namuose, kur tikrai stilingai padaryta svetainė žemiau nei virtuvė ir foje, bet vaikščioti buvo labai nepatogu ir nesaugu. Mes savo namuose planuojame darytis tokias grindis, kad net jokio kantelio nebūtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berulė: 06 sausio 2017 - 13:37

aš paskui apie tai irgi pagalvojau smile.gifGal ir ne kokia mintis ax.gif
pati dabar naudojuosiu keliais siauresniais, vietoje mažiau, bet plačių. Nu bet ten pas mane išplanavimas toks ir ne kitoks. Tai kai sulyginu, man būtų du platūs mažiau patogu. Bet gal reiktų pasinaudoti ilgesnį laiką plačiais, kad galėčiau nešališakai lyginti 4u.gif

pas mane greta yra 65 ir 40 cm stalčių blokai. 65 cm jau neblogas plotis, bet norėčiau dar platesnių. Kaip studentams vis trūksta vienos nakties, taip man trūksta tų kelių papildomų cm. Gal reikėjo daryti 70 ir 35  :hmm: 

Stalčiaus viduryje esantis plotas išnaudojamas beveik 100 proc., o kraštai prasčiau, nes juk nepjausi pusiau puodo ar dubens, kad jis idealiai priglustų prie krašto.  :D tokie mano pamąstymai vietos taupymo srityje :D 

Parašiau apie organaizerius, o pati niekaip nenusiperku. Norėčiau puodus ir dangčius šonu sustatyti, o ne taip, kaip dabar - vienas į kitą ir dar 2 dangčiai ant viršaus. 

Atsakyti

Ir aš galiu pasidalinti nors kokia patirtimi  :D  Jei tik įmanoma, nedarykit kriauklės ir kaitlentės šalia viena kitos. Nebent mėgstat spec. efektus, pavyzdžiui, kai į įkaitintus riebalus įteškiama vandens. Pas mus dabar taip išdėstyti prietaisai, tai kažkodėl kai kepu kam nors būtinai prireikia įsipilti vandens ar nusiplauti kokį obuolį  :frusty:

Man tas vandens taškymasis dar ne toks didelis argumentas. Bet bent jau aš esu pratusi dirbti toje zonoje tarp plautuvės ir kaitlentės. Pjaustau, maišau, kočioju ir t.t. Nusiploviau daržoves, pasidėjau iš karto šalia ant lentutės, supjausčiau, šast į puodą, viskas vienoj eilėj, nereikia sukiotis ir pan. Pas mamą yra plautuvė su padėklu, tada nedidelis tarpukas ir iš karto kaitlentė. Tai aš būna ant padėklo pasidedu lentutę pjaustyt, bet toooks nepatogumas, nu nesąmonė. Pas vyro tėvus irgi tas pats. Niekada sau taip nedaryčiau.

Atsakyti