Tingiu galvot apie išplanavimus, čia yra ekspertų, ateis, tars

Man tai gražus tas išplanavimas, tik stiklų skaidrių nebenorėčiau, nes matosi visas bardakas

Visada atrodo - o aš susitvarkysiu ir bardako nebus, bet ten gi virtuvė - visada būna

Imčiau kokius matinius stiklus tada, kaip ir stiklas, o bardaką paslepia. Matinius lakuotus, patikslinu, kad nesimatytų pirštų atspaudai, ir fabrikinės gamybos, ne vietoj su smėliuku matintus. Jei jau vis tiek jų reikia dėl grožio. Ar išvis kokius dažytus.
Prognozuoju: bus diskusija dėl krano prie lango, bet čia, man regis, nėr vienos teisybės, vieni už, kiti prieš. Tik aš išimtis - man pofig

O apie sienas po plytelėmis - hm. Aš visur dažiau sienas pati, na su vaiku. Tai išdažėm pirmą sluoksnį ir galvojam - ė, o ko mes dažom čia kaip durniai ir vargstam? Tai vat spjovėm ir po spintelėm nedažėm, ten gruntas ir vienas dažų sluoksnis. Tiesa, kadangi dažėm baltai ir namuose beveik visos sienos baltos, išskyrus vaikų susigalvojimus (aš nekenčiu spalvų

), o špaklius irgi baltas, tai net nuėmus spinteles nieko ten nesimatytų

Bet jei dažytų kas kitas ir reiktų mokėti už kvadratūrą, liepčiau nedažyt ir nieko nemokėčiau