Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Flos @ 2017 01 07, 01:24)
Gal turit minčių dėl kampo išnaudojimo, labai patogi ta karuselė, mama turi, bet kaina..

Turim smile.gif . Skelčiau per pusę - normaliai atsidarantys stalčiai į virtuvės pusę, o neprieinama iš virtuvės dalis - atsidaranti po baru į valgomojo pusę (stalčiai arba durelės) retai naudojamiems ar valgomojo serviravimo daiktams.

O tas kargo prie plautuvės jums reikalingas, ar tik dėl lygiavimo?
Kadangi iš svetainės nesimatys, labai dėl lygiavimo nesiparinčiau. Kargo jungčiau arba prie plautuvės spintelės arba prie stalčių blokų pridėčiau po 10 cm. Išloščiau vietos ir sutaupyčiau pinigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 sausio 2017 - 09:49

Aš ne į temą,bet neradau temos. Norėjau paklausti kuom valote blizgų fasadą?

Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2017 01 07, 10:44)
<p>Aš ne į temą,bet neradau temos. Norėjau paklausti kuom valote blizgų fasadą?</p>

Langu sluoste + langu valiklis
Atsakyti

Ačiū.

Atsakyti

pas mamą karuselė, tai sakė nebekartotų

Atsakyti
Labas, virtuvių ekspertės, daug žinote ir išmanote apie virtuves smile.gif
Skaitinėju ir aš virtuvės temą. Pribrendo reikalas maždaug iki vasaros ar rudens įgyti virtuvę. Jau namo projektavimo etape galvojau apie ją, buvau ir pas baldininkus- Siguldos baldai. Beje, ar kas galėtų parašyti atsiliepimą,jeigu ten gamino virtuvę? Visi tinklai suvedžioti pagal nustatytą planą, tačiau, išdėstymą galima ir pakoreguoti. Šiuo etapu pradedu galvoti apie detalizacijas. Virtuvė reikalinga tokia, kurioje bus nuolat gaminama, todėl ji suprojektuota tarsi izoliuota, bet turi gerą ryšį su svetaine. Problema- nesugebėjau išskirti gero valgomojo. Įkeliu bendrą pirmo aušto planą, keletą fasadų ir virtuvės planą. Atsiprašau už nekokią kokybę.
Kaip apdoroti sienas po spintelėmis - dažyti, kaip ir kitas sienas?
vartotojo įkelta nuotrauka
Virtuvės patalpa 26 Nr.

Svarstau, kuris blokas būtų patogiau- platesnėmis spintelėmis ar siauresnėmis? Vyno šaldytuvo tikrai nebus, nereikalingas jis mums. Ar šaldytuvą dėti įmontuojamą,ar atskirai stovintį, gal net dvidurį?

Gal turėsite minčių dėl suplanavimo, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 01 07, 15:58)
<p>pas mamą karuselė, tai sakė nebekartotų</p>

kodel? Ir ko noretu vietoj jos.
Atsakyti
Tingiu galvot apie išplanavimus, čia yra ekspertų, ateis, tars biggrin.gif Man tai gražus tas išplanavimas, tik stiklų skaidrių nebenorėčiau, nes matosi visas bardakas biggrin.gif Visada atrodo - o aš susitvarkysiu ir bardako nebus, bet ten gi virtuvė - visada būna biggrin.gif Imčiau kokius matinius stiklus tada, kaip ir stiklas, o bardaką paslepia. Matinius lakuotus, patikslinu, kad nesimatytų pirštų atspaudai, ir fabrikinės gamybos, ne vietoj su smėliuku matintus. Jei jau vis tiek jų reikia dėl grožio. Ar išvis kokius dažytus.
Prognozuoju: bus diskusija dėl krano prie lango, bet čia, man regis, nėr vienos teisybės, vieni už, kiti prieš. Tik aš išimtis - man pofig biggrin.gif

O apie sienas po plytelėmis - hm. Aš visur dažiau sienas pati, na su vaiku. Tai išdažėm pirmą sluoksnį ir galvojam - ė, o ko mes dažom čia kaip durniai ir vargstam? Tai vat spjovėm ir po spintelėm nedažėm, ten gruntas ir vienas dažų sluoksnis. Tiesa, kadangi dažėm baltai ir namuose beveik visos sienos baltos, išskyrus vaikų susigalvojimus (aš nekenčiu spalvų biggrin.gif), o špaklius irgi baltas, tai net nuėmus spinteles nieko ten nesimatytų biggrin.gif

Bet jei dažytų kas kitas ir reiktų mokėti už kvadratūrą, liepčiau nedažyt ir nieko nemokėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 sausio 2017 - 15:15
QUOTE(Noa @ 2017 01 08, 16:10)
Prognozuoju: bus diskusija dėl krano prie lango, bet čia, man regis, nėr vienos teisybės, vieni už, kiti prieš. Tik aš išimtis - man pofig biggrin.gif
Tai vat spjovėm ir po spintelėm nedažėm, ten gruntas ir vienas dažų sluoksnis. Tiesa, kadangi dažėm baltai ir namuose beveik visos sienos baltos, išskyrus vaikų susigalvojimus (aš nekenčiu spalvų biggrin.gif), o špaklius irgi baltas, tai net nuėmus spinteles nieko ten nesimatytų biggrin.gif

Ačiū, nugruntuoti teks, nes negruntuota dar. Dėl to maišytuvo, tai langas yra aukščiau, specialiai taip dariau, kad maišytuvas langui atverti nekliudytų. Dėl stiklo ačiū, reiks pagalvoti, aš irgi dėl jo abejojau. Įkeliu vizualizaciją. Stalas man atrodo mažokas, reiktų didinti bent iki 120
cm, nes dabar tik 90x90 . Jis būtų skirtas visokiems darbams sėdint pvz uogoms, vaisiams apdoroti ir pan. Čia aš kol kas taip galvoju, kad būtų patogu.
Padėjau putoplasto gabalą, kad pajausti, kur atsiras stalviršis ir stalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 08 sausio 2017 - 15:33
QUOTE(Y2K @ 2017 01 07, 09:39)
Turim smile.gif . Skelčiau per pusę - normaliai atsidarantys stalčiai į virtuvės pusę, o neprieinama iš virtuvės dalis - atsidaranti po baru į valgomojo pusę (stalčiai arba durelės) retai naudojamiems ar valgomojo serviravimo daiktams.

O tas kargo prie plautuvės jums reikalingas, ar tik dėl lygiavimo?
Kadangi iš svetainės nesimatys, labai dėl lygiavimo nesiparinčiau. Kargo jungčiau arba prie plautuvės spintelės arba prie stalčių blokų pridėčiau po 10 cm. Išloščiau vietos ir sutaupyčiau pinigų.

Va tokių minčių ir laukiau! Pasibraižiau kampą, vieta efektyviau išsinaudos, iš valgomojo pusės nė nesimatys stalčių. Dėl Cargo jau abejojau skaitydama temas, juo labiau aukštame bloke bus ištraukiama spinta, ten visus buteliukus ir susistatyčiau. Bet ar stalčiai po 90 cm patogu? Nebus per sunkūs ir platūs naudojimui? Kai prikrausiu indus ir t.t. gal nebeatlaikys ;)

Vitulka, pas maniškę šis mechanizmas, nu labai fainas puodams, bliūdams. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Dumsė @ 2017 01 08, 13:37)
Labas,  virtuvių ekspertės, daug žinote ir išmanote apie virtuves  smile.gif

Pas mus dar smėlis, o vasarai tikiuos užsakinėti virtuvę. Gal aš optimistė smile.gif
Žiūriu palangės pas jus jau sudėtos, pas mus ir virtuvėj langas, kiek pakeltas nuo stalvišio, mąstau dėl palangių. Gal net galvoju dėti iš stalviršio medžiagos, bet tada reiktų ir valgomajame analogiškos.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 01 08, 16:59)
Pas mus dar smėlis, o vasarai tikiuos užsakinėti virtuvę. Gal aš optimistė smile.gif

Jeigu smėlis reiškia pastatytą namą ir grindis prieš jas šiltinant, vedžiojant grindinį šiltinimą ir betonuojant - na kai žvyro užpila - tai ta fazė pas mus buvo pernai va kaip tik panašiu metu. Gal net vėliau, vasarį. O virtuvė į vietą atsistojo rugpjūčio pradžioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 01 08, 17:59)
Žiūriu palangės pas jus jau sudėtos, pas mus ir virtuvėj langas, kiek pakeltas nuo stalvišio, mąstau dėl palangių. Gal net galvoju dėti iš stalviršio medžiagos, bet tada reiktų ir valgomajame analogiškos.

Visam name vienodos palangės- klijuoto medžio, tai ir virtuvėje tokia. Mūsų įrengimas jau per ilgai užsitęsė, laikas baigti, o virtuvė yra svarbiausia, be jos nėra namų smile.gif
Kaip darote nustatant stalviršio aukštį? Skaičiau, kad reikėtų priderinti prie gyventojų ūgio- iš sulenktos alkūnės aukščio atimti 15 cm, tai ir būtų individualus aukštis.
Atsakyti