Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Mano ištraukiamas. Ai, ką aš žinau, gartraukis kaip gartraukis, man normalus.
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2017 01 28, 12:40)
Cia vokej tokį variantą sudėliojo  unsure.gif ten prie komentarų rašiau,kad galvoju tą didelį bloką skelt po 60,tuomet butu normaliai tiek su kaitlente,tiek su gartraukiu,bet tokiu atveju mažai lieka darbastaliui ir kriauklę geriau keisti su indaplove

Aš turbūt irgi taip daryčiau, tada logika atsiranda.
Atsakyti
O man konsultantai sake, kad neistraukiamas lygiai taip pat gerai,istraukiamas labiau garu nesurinks. Svarbu parametrai-galingumas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2017 01 28, 12:59)
Su lempom biggrin.gif Stalas laikinas, ant jo sračius, nekreipkit dėmesio, ten meninis eksperimentas biggrin.gif

Fainai ir jaukiai. Šviesos užtenka nuo jų? O stalas man labai simpotnas, nes grubus, o šalia glamūrinė kėdė. Žinai, tokia nuotaika, kad tas Aleksandras II, ar jo koks adjutantas, buvo užsukęs arbatėlės ir tik tik atsistojo nuo tos raižytos kėdės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2017 01 28, 13:21)
Pakartoju savo postą smile.gif dėl spintelių 60cm keli komentarai,kad nepatogu,todėl ir susimėčiau

Dabar prisiminiau, man 120 stalčiai užkliuvo, ne dėl pločio, o dėl aukščio.
Dėl viršutinių, gali būti ir nepatogu, bent kol priprasit. Kažkada Louhi kėlė virtuvę, gal skandinavijos temoj, tai man atrodo, pas ją plačios. Atrodo labai gražiai, dėl patogumo, gerai neatsimenu, bet nesiskundė. Pas jus ta viršutinė eilė išsikiša labiau už eilę po ja? Ir žemesnė eilė kitos spalvos, nei viršutinė, kaip ir brėžiny? Tada galima pasvarstyti, kad tas žemesnes dar skelti i dvi dalis. Lygiavimas nesusipjaus.

Dėl gartraukio, neturėjus nei sulyg spintele, nei ištraukiamo. Galvočiau, kad ištrauktas trukdytų aprasoti durelėms virš jo. Jeigu traukysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 28, 13:00)
Fainai ir jaukiai. Šviesos užtenka nuo jų? O stalas man labai simpotnas, nes grubus, o šalia glamūrinė kėdė. Žinai, tokia nuotaika, kad tas Aleksandras II, ar jo koks adjutantas, buvo užsukęs arbatėlės ir tik tik atsistojo nuo tos raižytos kėdės smile.gif

Šviesos tai sočiai, nes bendra patalpa, kur lempų gyvas galas. Šiaip šviesa aktuali, nes tokių laikų namai yra žemiau - na ten kultūrinis sluoksnis bla bla - kaip tik dėl to viską ir variau baltai, nes šviesiau už baltą nebūna biggrin.gif O stiklas tais laikais buvo brangus, tai su vitrininiais langais tais laikais - ne kažką biggrin.gif

Gal tas Aleksandras ir buvo kada pro šalį prapendzinęs, kas ten dabar žino biggrin.gif Bet kėdės vėlesnės, jos tarpukario ir iš Prancūzijos, na kaip dabar visą šlamštą veža biggrin.gif 19 a. gale ir tarpukario pradžioj buvo didi mada pseudosenoviškiems daiktams - tai ir architektūroj tie visi neobarokai neogotikos neobizantijos, ir visokie raižyti spalvoti krištolai. Modernizmas buvo itin modernu biggrin.gif Tai šitos kėdės tipo gotiką vaizduoja biggrin.gif Jos gyvenime matę irgi daug, bet va gavau papigiai ir susitaisiau biggrin.gif Sako, Prancūzijoj jos labai nemadoj, dėl to jų visi atsisako, todėl galima LT gauti sąlyginai papigiai. O man kai mada dzin, o prie koncepcijos pritiko... biggrin.gif
Atsakyti
Man tos grindys eglute kazkas tokio... Tobula. Kur mano protelis buvo kai dejomes grindis. Grazi jauki virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2017 01 28, 13:12)
Man tos grindys eglute kazkas tokio... Tobula. Kur mano protelis buvo kai dejomes grindis. Grazi jauki virtuve smile.gif

Žinok, ir grindys eglute pas mane irgi dėl priežasties biggrin.gif Kai darėm remontą, plane buvo, kad senelis su mumis gyvens. Ir jam paskyriau tokį kambarį, kuris vizualiai maksimaliai atitiko jo mėgiamiausią kambarį jo namuose. Lygiai ten pat durys, taip pat du langai. Na, kad senam žmogui būtų kuo mažesnė trauma, kad būtų viskas kuo labiau pažįstama. O ten pas jį visur parketas... Tai vo.

Gaila, senelis to neįvertino, nes jam jau nebeleido sveikata, ir pagyveno pas mus tik kelis mėnesius, o tada numirė verysad.gif Nu bet planas buvo toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2017 - 13:17
QUOTE(savita1 @ 2017 01 28, 14:12)

Jo, pritariu.

Beje, su eglute, kaip ir su viršutinių spintelių formom. Aš irgi masčiau apie tokias, bet paklausiau dizainerės (ir eilinį kartą įsitikinu, kad veltui biggrin.gif ), jog eglutė ar ševronas tik didelėms erdvėms. Pas Noa irgi ne Aleksandro II menių plotai, o žiūrisi super. Tiesa, tų eglutinių lentų įvairaus dydžio būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 28 sausio 2017 - 13:19
QUOTE(Y2K @ 2017 01 28, 14:10)
Pas jus ta viršutinė eilė išsikiša labiau už eilę po ja? Ir žemesnė eilė kitos spalvos, nei viršutinė, kaip ir brėžiny? Tada galima pasvarstyti, kad tas žemesnes dar skelti i dvi dalis. Lygiavimas nesusipjaus.

Taip,principas panašiai kaip čia My Webpage
Baltas blizgus MDF,o ta kitos spalvos švelni kakavinė.Dar abejojam dėl rankenėlių,todėl greičiausiai bus frezuotos
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 28, 13:17)
Jo, pritariu.

Beje, su eglute, kaip ir su viršutinių spintelių formom. Aš irgi masčiau apie tokias, bet paklausiau dizainerės (ir eilinį kartą įsitikinu, kad veltui biggrin.gif ), jog eglutė ar ševronas tik didelėms erdvėms. Pas Noa irgi ne Aleksandro II menių plotai, o žiūrisi super.

Tai dar žinok tas ševronas - jei tu turi omeny prancūzišką eglutę, tą su nupjaustytais galiukais - nes užsieniečiai ševronu vadina tiesiog eglutę - dar būna iš labai didelių lentelių, tai dideliam plote žiūrisi nuostabiai. Rygoj kur yra tie trys viduramžių pastatai "trys broliai" - ten vienam tokios grindys tik įėjus smile.gif
Bet man reikėjo standartinio dydžio dėl išvardintų priežasčių smile.gif Nors ko gero ir geriau nedideliam plote.
Papildyta:
Ačiū, miergos, kas pagyrėt, einu aš ir apdergsiu tą virtuvę su savo eksperimentais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2017 - 13:20
QUOTE(lepinuke @ 2017 01 28, 14:19)
Taip,principas panašiai kaip čia My Webpage
Baltas blizgus MDF,o ta kitos spalvos švelni kakavinė.Dar abejojam dėl rankenėlių,todėl greičiausiai bus frezuotos

Tai jei galvoti (neagituoju!) apie tų žemesnių skaldymą (nors niekas taip nedaro), jos labiausiai pjautųsi su tais dideliais stalčiais. Ir, aišku, drąsiau būtų skaidyti, jei ten būtų kokios rainos tipo medis tamsokos.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 28, 14:40)
Tai jei galvoti (neagituoju!) apie tų žemesnių skaldymą (nors niekas taip nedaro), jos labiausiai pjautųsi su tais dideliais stalčiais. Ir, aišku, drąsiau būtų skaidyti, jei ten būtų kokios rainos tipo medis tamsokos.

Bandžiau ant lapo pasidėliot skaldytas,bet nepatinka vaizdas.Paliksiu platesnes.Priprasiu,bus kaip bus.Tik ta apatinį 120 tikrai skelsim.
Dar galvoju taupumo sumetimais tą vidurinę dalį daryt ne Mdf,bet nerandu pavyzdžių kaip atrodo blizgus su matiniu
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2017 01 28, 14:51)
Dar galvoju taupumo sumetimais tą vidurinę dalį daryt ne Mdf,bet nerandu pavyzdžių kaip atrodo blizgus su matiniu

http://www.houzz.com...-cabinet-styles

Koks stalviršis, kas tarp spintelių? gal tiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 28 sausio 2017 - 14:12