Na va, kliuvo ir mums antibiotikai pirmą kart 😕 sukarščiavo Aurėja vakar. Šiaip nebūčiau vežus pas daktarę, bet skundėsi, jog ausytę skauda. Patikrino, nieko nerado. Bet va crb aukštas.
Čia matyt šeštadienio linksmybių pasekmės. Buvom gimtadieny žaidimų kambary, tai greičiausiai ir pasigavo kažką😕
Rekordas, 2 savaites paėjo į darželį..
Dontstop, primink, į kurį darželį jūs eisit?
Na va, kliuvo ir mums antibiotikai pirmą kart 😕 sukarščiavo Aurėja vakar. Šiaip nebūčiau vežus pas daktarę, bet skundėsi, jog ausytę skauda. Patikrino, nieko nerado. Bet va crb aukštas.
Čia matyt šeštadienio linksmybių pasekmės. Buvom gimtadieny žaidimų kambary, tai greičiausiai ir pasigavo kažką😕
Liudna.
Kiek CRB?
Sveikos
Sima_1, na va, ir vėl sergat Antibiotikai greit pastatys ant kojų, bet paskui neskubėkit daržan atgal... ar tau jau į darbą tuoj reikės grįžti
Mes einam į Želmenėlio, šiandien susiskambinau su auklėtoja vėl (eilinį kartą, aš jau pabodau jom
), patvirtinau, kad kitą pirmadienį ateinam. Na jei nesusirgs ir dar kas neatsitiks
kiek crb? sveikit. aš pastebėjau, kad po antibiotikų vėl greitai suserga... todėl pritariu dontstop, kad jei yra galimybė, dar po ligos pabūkit namuose.

Ai jau nebesistebiu aš, kad VĖL sergam, įpratau. Dabar kiek pagalvojau, tai nepažįstu nei vieno vaiko, lankančio darželį, kuris nesirgtų va tokiu pačiu ritmu kaip mes 😕 turiu minty tokio amžiaus. Linkiu, kad jūs būtumėt išimtis😉
Man į darbą po 3 savaičių, likus savaitei ir taip planavau neleist, tai turbūt visas 3 ir prabūsim namie.
Papildyta:
Kad ir be antibiotikų greit suserga, tai jokio skirtumo.
Kad ir be antibiotikų greit suserga, tai jokio skirtumo.
Yra yra ir maziau serganciu, bet tai greiciau isimtys nei iprastas dalykas.
Su antibiotikais greit pasveiksit!
Pas mus irgi taip pat.
Man į darbą po 3 savaičių, likus savaitei ir taip planavau neleist, tai turbūt visas 3 ir prabūsim namie.
Tai jau ir neverta vesti.
O zaidimu kambary daug vaiku buvo, serganciu irgi?
Ai jau nebesistebiu aš, kad VĖL sergam, įpratau. Dabar kiek pagalvojau, tai nepažįstu nei vieno vaiko, lankančio darželį, kuris nesirgtų va tokiu pačiu ritmu kaip mes 😕 turiu minty tokio amžiaus. Linkiu, kad jūs būtumėt išimtis😉
Turbūt nebūsim išimtis, rašiau kažkada, kad sūnus sirgdavo pirmais metais kas antrą mėnesį (bet kaskart sunkiai, su antibiotikais), tai tai skaitėsi pagal kitus vaikus RETAI Bet iki to laiko visai nesirgo, net slogos neturėjo (ir beje dabar atlaikė, rotu neužsikrėtė nuo mūsų). Sesė prastesnės sveikatos, silpnesnio imuniteto, matosi jau dabar
Nu bet, kaip bus, taip...
Buvo kokie 7-8 vaikai. Bet vyrenio amžiaus. Gimtadienis 4metės mergaitės. Buvo dar vienas pyplius, mažesnis už mus. Tai tas lyg su sloga buvo. Kitų akivaizdžiai sergant nesimatė.
Papildyta:
Šitą žinau, bet nesitikėjau, kad TIEK dažnai.
Nors gerai, kad iki šiol nieko rimto dar nebuvo, va šįkart tik pirmas toks rimtesnis atvejis.

Man taip keista skaityti, kad kažkam į darbą, kažkas jau seniai dirba..mane apima toks jausmas, kad aš nebedirbsiu iki pensijos