Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 28, 00:34)
Sveikatos! Aš įtariu, kad tuose žaidimų kambariuose nebūtinai kažkas turi sirgti kad užsikrėstum. Maniškis iš trijų kambarių du kartus parsinešė slogą. Gal sakau kad sušilęs nesveikai būna, tada tiek ir tereik rodos tik iki mašinos.. o va kitas kartas buvo po svečių, katrie tikrai nesirgo, bet lanko daržą biggrin.gif ai žodž daržas kalčiausias..ir paksas

Man taip keista skaityti, kad kažkam į darbą, kažkas jau seniai dirba..mane apima toks jausmas, kad aš nebedirbsiu iki pensijos biggrin.gif

O tai kokios naujienos dėl vyro darbo? Jau ruošiatės Estijon?😃

Po kiek laiko kai pradedi vartot antibiotikus turi pradėt gerėt savijauta?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 28, 08:10)

paprastai trecioj dienoj jau buna ryskus pagerejimas. bent jau mno vaiku atveju.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 28, 09:15)
paprastai trecioj dienoj jau buna ryskus pagerejimas. bent jau mno vaiku atveju.

O jeigu išbėrė tai reiškia netinka vaistai? Ar čia galimas pašalinis poveikis toks?😕😕😕
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Prikepiau kam į darbą, kam į mokyklą blynų dviejų rūšių, šiandien pietum dar ir bulvinius darysiu  :) 

Sūnus žadėjo paskambint iš mokyklos, kai jau eis degint Morę, ateisim ir mes su pana pažiūrėt  :D 

Sakyčiau greičiau mum suveikdavo, jau po pirmos dozės bent jau dingdavo temperatūra... Jei po 3 d antibiotikai nepadeda, reikia pasirodyti gydytojai, išrašys kitų  :4u:​ 

Atsakyti

O jeigu išbėrė tai reiškia netinka vaistai? Ar čia galimas pašalinis poveikis toks?😕😕😕

Gal paskambink gydytojai?  :huh2:  Aš nežinau, ir tikrai sunerimčiau  :unsure: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mus siandien mieliniai blynai. smile.gif

Mums antibiotikais suveikia po 2-3 porciju.

O jei temperatura auksta ir isbere tai tikrai skambinciau tuoj daktarei. Jei temperaturos nera,tai gali buti toks virusas.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 28, 08:10)

Dėl estonijos tylu. Gal jau ir nepaskambins

Paskambink gyd.dėl bėrimų
Atsakyti
Atšilo...net nežinau, kaip rengt į lauką. Ar jau pakeist žieminį kombį? Batus demisezoninius? Kaip rengiat mažius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 28 vasario 2017 - 11:11
Ir skambinau, ir jau buvom nulėkę pas gydytoją. Pakeitė vaistus. Mūsų gydytoja išvykus, vis pas pavaduojančias patenkam, tai kiekviena nori apžiūrėt iš naujo viską, vėl kraują darė, gerklę, ausis žiūrėjo. Jau po šitų kartų Aurėja nei iš tolo nenori daktarų😕

Pas mus šiandien blynų nebus, bus kotletai 😃 nėra kada daryt, kai nukrenta tempa, ant greičio apsitvarkau, o šiaip gulim lovoj ištisai beveik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 28 vasario 2017 - 11:31
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 28, 01:34)
Man taip keista skaityti, kad kažkam į darbą, kažkas jau seniai dirba..mane apima toks jausmas, kad aš nebedirbsiu iki pensijos biggrin.gif

kodėl tokios mintys?
aš gal pradėsiu dirbt gegužės vidury.

QUOTE(sima_1 @ 2017 02 28, 13:26)
Ir skambinau, ir jau buvom nulėkę pas gydytoją. Pakeitė vaistus. Mūsų gydytoja išvykus, vis pas pavaduojančias patenkam, tai kiekviena nori apžiūrėt iš naujo viską, vėl kraują darė, gerklę, ausis žiūrėjo. Jau po šitų kartų Aurėja nei iš tolo nenori daktarų😕
Pas mus šiandien blynų nebus, bus kotletai 😃 nėra kada daryt, kai nukrenta tempa, ant greičio apsitvarkau, o šiaip gulim lovoj ištisai beveik.

sveikatos 4u.gif kaip nulaikai saviškę lovoj, ką veikiat?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 28, 13:43)
kodėl tokios mintys?
aš gal pradėsiu dirbt gegužės vidury.
sveikatos  4u.gif kaip nulaikai saviškę lovoj, ką veikiat?

Tai nelaikau aš jos, ji mane laiko 😊. Šiaip žindau, jei prašosi, arba miega, arba jei noriu pabėgt trumpam, įjungiu filmukus. Kai geriau jaučiasi pati keliasi, einam žaist.
Atsakyti
Relita - o kaip tavo mazius? Sveikas jau? Baiget antibiotikais?
Mes ryt baigiam. Pagaliau nustojo koset nors tam kartui.
Atsakyti