Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Tai teks pratintis. Jei žiemą dar kažkaip nulaikyčiau, tai vasarą niekaip rolleyes.gif

O telefoną dukrą turi?

Pas mus savaitgalį toks bajeris buvo: išėjo sūnus į svečius pas savo paną, jau grįžinėjo namo, beeidamas man paskambino, sako bomžas kažkoks iš paskos velkasi, seka jį  :oh:  Balsas toks buvo, kone verkė į ragelį. Sakiau bėgte bėk namo. Paskambinau vyrui, tas tuo metu su dukra parduotuvėje buvo netoli. Sakiau, mesk prekes, lėk ieškok :D  Tas išbėgo viską metęs  :oh:  Nu žodžiu viskas gerai baigėsi, grįžo sveikas ir gyvas  :) Baisu kažkur vieną paleist, bet nuolat visur lydėt  :unsure:  Kiek gi galima, juolab pana gretimam name gyvena...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 02, 13:51)
<O telefoną dukrą turi?</p><p></p><p>Pas mus savaitgalį toks bajeris buvo: išėjo sūnus į svečius pas savo paną, jau grįžinėjo namo, beeidamas man paskambino, sako bomžas kažkoks iš paskos velkasi, seka jį  doh.gif  Balsas toks buvo, kone verkė į ragelį. Sakiau bėgte bėk namo. Paskambinau vyrui, tas tuo metu su dukra parduotuvėje buvo netoli. Sakiau, mesk prekes, lėk ieškok biggrin.gif  Tas išbėgo viską metęs  doh.gif  Nu žodžiu viskas gerai baigėsi, grįžo sveikas ir gyvas  smile.gif Baisu kažkur vieną paleist, bet nuolat visur lydėt  unsure.gif  Kiek gi galima, juolab pana gretimam name gyvena...</p>

Neturi. Panasu,kad reikes apie ji galvot. Nors kaip vasara vaikams su tuo mobiliu? blink.gif juk jie tiek laksto, zaidzia, isdykauja...

Na ir pas jus nepavydetina situacija buvo huh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 02, 15:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71478560" data-time="1488454695"><div><p>
Tai teks pratintis. Jei žiemą dar kažkaip nulaikyčiau, tai vasarą niekaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O telefoną dukrą turi?</p><p></p><p>Pas mus savaitgalį toks bajeris buvo: išėjo sūnus į svečius pas savo paną, jau grįžinėjo namo, beeidamas man paskambino, sako bomžas kažkoks iš paskos velkasi, seka jį  doh.gif  Balsas toks buvo, kone verkė į ragelį. Sakiau bėgte bėk namo. Paskambinau vyrui, tas tuo metu su dukra parduotuvėje buvo netoli. Sakiau, mesk prekes, lėk ieškok biggrin.gif  Tas išbėgo viską metęs  doh.gif  Nu žodžiu viskas gerai baigėsi, grįžo sveikas ir gyvas  smile.gif Baisu kažkur vieną paleist, bet nuolat visur lydėt  unsure.gif  Kiek gi galima, juolab pana gretimam name gyvena...</p>

o kodel tu nebegai ieskot, jei gretimam name? ga; greiciau butu buve
Atsakyti

Neturi. Panasu,kad reikes apie ji galvot. Nors kaip vasara vaikams su tuo mobiliu? blink.gifjuk jie tiek laksto, zaidzia, isdykauja...

Na ir pas jus nepavydetina situacija buvo huh.gif

Maniškis vasarą nešiojosi tokio tipo "rankinuke", jis būtent vaikiškas, berniukiškas, iš plono džinso, tokių pat ir mergaitiškų būna, pirkom Reserved parduotuvėje

wholesale-purse-belt-shoulder-bag-hiking

Atsakyti

o kodel tu nebegai ieskot, jei gretimam name? ga; greiciau butu buve

Vyras arčiau buvo, nes ir parduotuvė yra gretimas namas nuo mūsų ir tos panos namo. Aš pakol būčiau apsirengus, nuo laiptų nusileidus, spėtų jie visi grįžt  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 02, 14:33)

<p>Maniškis vasarą nešiojosi tokio tipo "rankinuke", jis būtent vaikiškas, berniukiškas, iš plono džinso, tokių pat ir mergaitiškų būna, pirkom Reserved parduotuvėje</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Reikes kazka panasaus paieskot.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 01, 17:13)
Mano vyrui buvo, išgydė antibiotikais.

O tau ir sunui nereikejo tikrintis?

Man iskart pasake, kad jeigu pasitvirtins galutinai, visi tures pasitikrinti, nes seimos nariai labai lengvai gali per seiles uzsikresti.
Vyrui jau liepe uzsirasyti pas gastroenterologa, nes ilgos eiles, jeigu kas, atsauks vieta.
Del Adelijos vaiku gydytojas tures spresti, vaziuosim po mano galutiniu atsakymu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 02, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71478687" data-time="1488457798"><div><p>o kodel tu nebegai ieskot, jei gretimam name? ga; greiciau butu buve</p></div></blockquote><p>Vyras arčiau buvo, nes ir parduotuvė yra gretimas namas nuo mūsų ir tos panos namo. Aš pakol būčiau apsirengus, nuo laiptų nusileidus, spėtų jie visi grįžt  smile.gif </p>

o ka ten rengtis? striuke uzsimest ir i batus isokt, as tai jauciu buciau pati lekus, nebučiau išlaukus. bet tu geriau zinai smile.gif
Atsakyti

O tau ir sunui nereikejo tikrintis?

Nereikėjo nei vienam  :mmm: 

o ka ten rengtis? striuke uzsimest ir i batus isokt, as tai jauciu buciau pati lekus, nebučiau išlaukus. bet tu geriau zinai smile.gif

Tai va, striukę, batus, duris užrakint ir nusileist iš trečio aukšto, per tiek pat laiko būtų abu spėję grįžt  :) 

Atsakyti
Dzeuse, esu turėjusi tą bakteriją. Bet man nepraėjo skausmai net kai ją išgydė. Kažkaip netikiu, kad tau tinimas nuo jos. Be to nemažai žmonių ją turi.

Grįžau iš 'pasimatymo' su bendradarbėm, tai krč likau nepakalbėjusi biggrin.gif tos nenustodamos karksėjo apie savo vaikus biggrin.gif maniškis vyresnis jau skaitos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 02 kovo 2017 - 21:24
Šiandien taip vaikas sugraudino..kažkaip supuolė šią savaitę, kad nieko nespėju, lyg ir nėra darbų daug, bet vis nepakylu nuo kompo (beje jau galiu laisvai sėdėt prie jo, kas yra blogai biggrin.gif). Tai aš jam vis 'tuoj tuoj, tuoj tuoj, eisim į lauką ar pan.' Paskui ateinu į kambarį, o jis taip gražiai su melodija išdainavo 'du gaideliai'. Visą! Stulpelius pradeda teisingai, o paskui jau kuria. Karočia apsiblioviau klausydama biggrin.gif nes suvokiau, kad aš pražiopsojau, kaip užaugo vaikas. Nemokinau jo dainuoti. Neskiriu jam pakankamai laiko ir dėl to žiauriai graužia..tarsi kartu būnam visą parą, bet tuo pačiu ir kiekvienas sau
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 02, 23:49)
Šiandien taip vaikas sugraudino..kažkaip supuolė šią savaitę, kad nieko nespėju, lyg ir nėra darbų daug, bet vis nepakylu nuo kompo (beje jau galiu laisvai sėdėt prie jo, kas yra blogai biggrin.gif). Tai aš jam vis 'tuoj tuoj, tuoj tuoj, eisim į lauką ar pan.' Paskui ateinu į kambarį, o jis taip gražiai su melodija išdainavo 'du gaideliai'. Visą! Stulpelius pradeda teisingai, o paskui jau kuria. Karočia apsiblioviau klausydama biggrin.gif nes suvokiau, kad aš pražiopsojau, kaip užaugo vaikas. Nemokinau jo dainuoti. Neskiriu jam pakankamai laiko ir dėl to žiauriai graužia..tarsi kartu būnam visą parą, bet tuo pačiu ir kiekvienas sau

Silta ir graudu is tikruju. Bet tai tik parodo koks geras tavo vaikis, kad galit buti ir kartu ir atskirai tuo paciu. Maniskiui nepasakytum palauk palauk, jis isireikalauja demesio kiaura para.

Labas rytas. Pas mus jis antra ryta nuo penkiu verysad.gif
Atsakyti