Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sesuo vakar atsiunte foto, jie griliazinius saldainius dare, kol kas nezino kaip sunui parduoti sekesi.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Dontstop, ten gal taviskio pana salia sedi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 03, 11:23)
Atsirade yra ir pas mus tokiu priepuoliu. Nepasiduoda apkabinama, bega nuo manes ir sako sau rekdama- nepyk, alles gut(viskas gerai) ir taip nustoja, ne is karto, bet va save tais zodziais ramina ir pati susitvardo nebeverkt.

Fainai, kad pati save ramina😊 pas mus kolkas nekontroliuojama dar tai. Netgi naktim būna! Miega, susišviečia jai kažkas, rėkia "ne šitep" ir davai bliaut visa gerkle.

Arba va dar pradėjo mane mušt, kai supyksta. Sakau jai "nesimušam", ji man atgal šaukia "simušam" 😃

O vakare be ašarų paguldyt jau neįmanoma. Pats baisiausias dalykas yra eit keist pamperso ir vilkt pižamą😈

Gražūs visų darbeliai 😊👍 nelaukiu kai reiks man tai daryt, žinant mano sugebėjimus, kai kartais gaunasi, kartais nesigauna kepiniai 😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 03 kovo 2017 - 12:37

Sesuo vakar atsiunte foto, jie griliazinius saldainius dare, kol kas nezino kaip sunui parduoti sekesi.

Papildyta:

Dontstop, ten gal taviskio pana salia sedi? biggrin.gif

Pasidarbuota  :thumb_yello: 

Neaa, ne mūsų čia pana  :laugh: 

Pats baisiausias dalykas yra eit keist pamperso ir vilkt pižamą😈

Ir pas mus  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 03, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71480576" data-time="1488534794"><div><p>Papildyta:
Dontstop, keista pasirodė, kad keksiukai pigesni nei tie guminukai vartotojo įkelta nuotraukagal todėl ir nepirko?</p></div></blockquote><p>Keksiukai po 30 ir 50 ct, o mūsų guminukai po 20 ir 50 ct  smile.gif  Grįžo jau sūnus iš mokyklos, kol  rašiau aną žinutę, viena gėlytė liko, visą kitą pardavė  smile.gif Popkornai pernai ėjo smagiau, per 5 min viską pardavė ir sėdėjo tuščiom 2 valandas  biggrin.gif Keksiukų likimo nežinau, man pasirodė, kad nelabai ėmė juos, ne tiek dėl kainos, kiek dėl to, kad ant kas antro stalo buvo jų  smile.gif </p><p>Nupirko sesei dar vieną apyrankę, ruuužavą  smile.gif </p>

Aa tai blogai pamačiau kainas nepasididinus..jaučiu eisiu vėl kept keksiukų biggrin.gif

Aš labai džiaugiuosi, kad maniškis niekad nesipriešino pampersų dėjimui. Pats nubėga kur nors atsigult ir laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 03 kovo 2017 - 13:13
QUOTE(dontstop @ 2017 03 03, 11:50)

Fainuoliai abu taviskiai.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 03, 09:43)
Štai, papildžiau savo diską tokiom pdf knygom, gal kam aktualu  mirksiukas.gif
Kaip kalbėti su vaikais, kad jie jūsų klausytų
Gabaus vaiko drama
Viską išbandžiau
Toksiški tėvai
Čia

Apie vaikų auginimo ir auklėjimo temą, mugėj pirkau "Kaip užauginti žmogų". Kol kas labai patinka, nes tikrai geri patarimai ir ne tik visiems amžiaus tarpsniams.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 03 03, 10:02)
Labas, grazu klausyt, kad kazkieno vaikai jau eilerascius deklamuoja. O ar yra vis dar mazai kalbanciu vaiku?

Dar vis mažai kalba- šiandien pasakė žodį "aš" ir nuo gimtadienio labai juokingai sako "tolto"😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 03 kovo 2017 - 23:12
mano vaikis ir mažakalbis, nors viską labai gerai supranta ir viską gerai atsimena ax.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pas mus neregėtas atvejis - vyras atsisakė eiti į darbo vakarėlį ir vakarą praleido su vaikais :mega_shok:  :laugh:  

Šiandien Kazys, jei tik nelįs  :) 

Fainuoliai abu taviskiai.

Ačiū  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 03 03, 23:17)
mano vaikis ir mažakalbis, nors viską labai gerai supranta ir viską gerai atsimena ax.gif

maniskis irgi viska tikrai supranta, tuo net neabejoju. Ir daktarai sake, kad tai yra svarbiausias momentas. Jei ne tik nekalbetu, bet ir nesuprastu, tada jau butu tikrai prastai.

Siaip tai dar ir gudrus zalciukas. sakau, eik susirink ziaslus, tai ne skersa akim neziuri i mane, svetimas zmogus is salies ziuredamas sakytu, na va, nei jis girdi, nei supranta, bet kai pasakau kitais, susirink zaiskus ir ziuresim filmukus, tai laksto kaip raketa su zaislais nuo sofos link zaislu deziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 04, 08:11)
maniskis irgi viska tikrai supranta, tuo net neabejoju. Ir daktarai sake, kad tai yra svarbiausias momentas. Jei ne tik nekalbetu, bet ir nesuprastu, tada jau butu tikrai prastai.

Siaip tai dar ir gudrus zalciukas. sakau, eik susirink ziaslus, tai ne skersa akim neziuri i mane, svetimas zmogus is salies ziuredamas sakytu, na va, nei jis girdi, nei supranta, bet kai pasakau kitais, susirink zaiskus ir ziuresim filmukus, tai laksto kaip raketa su zaislais nuo sofos link zaislu deziu biggrin.gif

Oj tikra tiesa, viską jie girdi ir supranta, tik dažnai nenori girdėt ir apsimeta šlanga😃
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 03 04, 07:00)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p>Pas mus neregėtas atvejis - vyras atsisakė eiti į darbo vakarėlį ir vakarą praleido su vaikais mega_shok.gif  laugh.gif  </p><p>Šiandien Kazys, jei tik nelįs  smile.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71480785" data-time="1488539724"><div><p>Fainuoliai abu taviskiai.</p></div></blockquote><p>Ačiū  4u.gif </p>

Pas tavo vyrą atrodo labai dažnai darbo baliai būna☺

Mes vis dar tupim namie, vakar buvom pas gydytoją, viskas geryn eina, tik va dar bėrimas laikosi. Visgi ne nuo antobiotikų čia išbėrė, nes alerginis kitoks būtų. Panašu į skarlatiną, bet irgi ne. Sakė bakterinė infekcija kažkokia ir nuo to matyt pasisėjo ir bėrimas. Dar draugė sakė šiuo metu siaučia labai kažkoks burnos-rankų-kojų virusas baisus, su bėrimu.

Dar dėl buto pirkimo nėra aišku. Pasirodo, kai perrašiau pašalpą vyrui, tai aš skaitausi "bepajamė" bankui 😃 neduoda tiek paskolos, kiek norim 😕
Atsakyti
Vaziuosim i sveciu siandien. Visa ziema draugu vaikai tai vienas, tai kitas sirgo, nenorejom kontaktuot, namie sedejom.
Atsibodo rutina jau juodai.
Pagaliau proga iki vakaro prasibaskyt nuo namu biski.
Tik ten tie nelemti laiptai, prie kuriu Adelija pristoja lipt be galo krasto, reikes is karto uzstatyti.

Apie kalbejima dar.. kuo geriau maniskei kalbeti gaunasi, tuo maziau to mikciojimo, jau taip nerezia ausies, matyt, tikrai pradzioj jai nejo kazkaip susireguliuot.
O kalba tai kaip kazkada Azazella tavo mineta mergaite 'prigunoti' stiliuj.
Tik jungia lietuviskus ir vokiskus zodzius.
Ypac gyvunams prideda mazybines priesagas.
Hund (suo)- hundiukas.
Kaninchen (triusis)- kaninchiulis. biggrin.gif
Papildyta:
Dar noriu parasyti..
Gal pamenat praeita ziema netiketai mire gera pazistama mano.
Turiu jos vyra FB drauguose.
Pusmeti po laidotuviu pradejo savo fotkese zymet kita moteri, keliones visokias.
Gruodzio 6d. buvo metines.
Ir va siandien uzeinu i FB, ikeles foto, apsizenijo.
Kaip butu aplinkiniu vadinama moteris, kuri taip greitai pradetu santykius mirus vyrui???

Atsakyti

O tai apsižioplinau, išvažiavom į Kaziuką o jis tik kitą savaitgalį bus Kaune  :oh:

Dzeuse, smagu, kad gerėja situacija dėl mikčiojimo  :) Juokinga aišku, kaip pas jus dvi kalbos susipina  :)

Dėl situacijos su pažįstamos vyru - mano nuomonė turbūt bus nepopuliari, bet nieko blogo nematau, nemanau, kad privalo kažkiek ten laiko lygiai atkentėti (o kiek beje reikia? juk visi metai praėjo), sutiko sau artimą žmogų ir puiku, kad vėl laimingas  :4u:

Atsakyti