Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u: 

Privariau rankdarbių iš guminukų: iešmukų, vėrinukų, gėlyčių ir tt. Už 2 val eisiu targavot  :D 

Uoga_saujoj, maniškė irgi dainuoja du gaidelius ir kt daineles. Nei mokinau, nei ką, išgirdo ir išmoko :) Daugybės dalykų vaikai išmoksta patys, tiesiog žaisdami, kopijuodamai, kartodami paskui brolius seses arba suaugusius ir pan. Nieko tu nepraleidai  :)  Arba aš irgi viską praleidžiu? Nes sėdžiu prie kompo kiaurą dieną  :P 

Atsakyti
Sveikos😉

Uoga, nepergyvenk, mes gi visos nesėdim su vaikais kiaurą parą, ir mes prie kompo/telefono pakabam, ir kitus reikalus apsitvarkom. Tik vieni mažiau dėmesio reikalauja, kiti daugiau. Taip jau yra. O dėl eilėraštuko gražu 😍
Aurėja aną savaitgalį prie pusryčių stalo mums irgi "katu katu katutes" pilną padeklamavo neprašyta😃 apšalom abu su vyru 😊

Pas mus kelinta diena užeina pykčio priepuoliai😕 mergina užsiklykia su baisiom ašarom, jei kas ne pagal ją, ar nesigauna. Bėga nuo manęs, užsidengus akis ir bliauna. Vaje vaje, kiek kantrybės reikia. Turiu naujų pdf knygų, reikia skaityt, vis nerandu laiko
Atsakyti
Štai, papildžiau savo diską tokiom pdf knygom, gal kam aktualu mirksiukas.gif
Kaip kalbėti su vaikais, kad jie jūsų klausytų
Gabaus vaiko drama
Viską išbandžiau
Toksiški tėvai
Čia
Atsakyti
Labas, grazu klausyt, kad kazkieno vaikai jau eilerascius deklamuoja. O ar yra vis dar mazai kalbanciu vaiku?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 03, 09:02)
Labas, grazu klausyt, kad kazkieno vaikai jau eilerascius deklamuoja. O ar yra vis dar mazai kalbanciu vaiku?

Yra yra, visai nekalbanciu yra.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 03, 11:15)
Yra yra, visai nekalbanciu yra.

nesako jokio zodzio? maniskis labai mazai, daug neaiskiu sava kalba, pvz vyyyy yra čiuožti. bet šiaip protingas, viską supranta, ką sakau, paprašytas padaro arba sako ne, jei nenori daryt.
Atsakyti
Uoga, o tau nesikartojo ta bakterija daugiau?

Ismoksta vaikai ir nemokomi specialiai, Adelija tokia pati, mano batai buvo du, tilitili duda ir t.t. is mano dainavimu viska isimine, aiskiausiai gaunasi 'mano batai', noriu vis nufilmuoti atminciai, bet aisku nukrypsta demesys.

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 03, 07:28)

Pas mus kelinta diena užeina pykčio priepuoliai😕 mergina užsiklykia su baisiom ašarom, jei kas ne pagal ją, ar nesigauna. Bėga nuo manęs, užsidengus akis ir bliauna. Vaje vaje, kiek kantrybės reikia. Turiu naujų pdf knygų, reikia skaityt, vis nerandu laiko

Atsirade yra ir pas mus tokiu priepuoliu. Nepasiduoda apkabinama, bega nuo manes ir sako sau rekdama- nepyk, alles gut(viskas gerai) ir taip nustoja, ne is karto, bet va save tais zodziais ramina ir pati susitvardo nebeverkt.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 03, 10:23)
Uoga, o tau nesikartojo ta bakterija daugiau?

Ismoksta vaikai ir nemokomi specialiai, Adelija tokia pati, mano batai buvo du, tilitili duda ir t.t. is mano dainavimu viska isimine, aiskiausiai gaunasi 'mano batai', noriu vis nufilmuoti atminciai, bet aisku nukrypsta demesys.

Papildyta:

Atsirade yra ir pas mus tokiu priepuoliu. Nepasiduoda apkabinama, bega nuo manes ir sako sau rekdama- nepyk, alles gut(viskas gerai) ir taip nustoja, ne is karto, bet va save tais zodziais ramina ir pati susitvardo nebeverkt.

Kartojasi. Bt jau nebesitiriu. Nusibodo, nes paskui vėl tas pats. Esu viską išsityrus už baisulinius pinigus. Ir kas iš to. Gydytojai nesigilina į priežastį visai

Man tas 'du gaideliai' ne dėl to sujaudino, kad pats išmoko ar pan., tiesiog kažkoks suvokimas atėjo, kad laikas skrieja, o aš nespėju paskui vaiką
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 03, 09:52)
nesako jokio zodzio? maniskis labai mazai, daug neaiskiu sava kalba, pvz vyyyy yra čiuožti. bet šiaip protingas, viską supranta, ką sakau, paprašytas padaro arba sako ne, jei nenori daryt.

Sako, mama. Daugiau nieko.
Atsakyti

Na štai atidirbau jau kaziukyje  :karsta:  pasiploviau biškį anksčiau, nes nu neįmanoma su mano pana, neprisėdau nė sekundei, laksto, griebia viską nuo stalų... Sugalvojo mokyklos tualete nuo manęs slėptis :laugh: , įbėga ten ir laukia, kol rasiu. Aš kai įkirtau, kame reikalas, "nebeieškojau", tai ji palaukia, tada atsargiai taip iškiša galvą, pažiūri, ar ieškau ir vėl kikendama pasislepia  :laugh:

Šį kartą darėm iš guminukų gėlytes ir iešmelius, tai ne taip smagiai pirko, kaip pernai popkornus. 

0_1345c9_5e944895_XL.jpg

Daugiausia tai visokių keksiukų ir kt kepinių buvo, ir jie prasčiausiai ėjo. Bet ir visokių fainų originalių idėjų prisirankiojau kitiems metams  :bigsmile:

Mano zuika parovė iš siūlų padarytą viščiuką, iki Velykų kaži ar dagyvens, bet idėja  :victory2:

0_1345d2_597ecfca_XL.jpg

Atsitiktinai radau paukščių parodą, mūsų megztinis su angry birds irgi eksponuojamas  :bigsmile: O sakė mokytoja netinka  :happy:

0_1345d8_4035d37a_XL.jpg

Mažučiukai burgeriukai  :bigsmile:

0_1345dc_d9a7c3c1_XL.jpg

Visokių bandeleių, spurgų ir pan irgi prisipirkom

0_1345e0_e196234a_XL.jpg

Sūnui beveik nieko iš saldėsių negalima, bet radom sūraus popkorno, keptos duonos

0_1345e6_e51ea10c_XL.jpg

Aplamai pirkt sekėsi geriau, nei parduot  :)  Nusipirkau 2 apyrankes, kelis rankų darbo žaisliukus, rankų darbo maišelį su kažkokiais ten akmenukais (naudosiu gumytėms sudėti, gaila 2 nepaėmiau, darželiui praverstų irgi),  va toks įdomesnis medinis kryžiukų-nuliukų žaidimas  :bigsmile: Loterijoje sudalyvavom, irgi žaisliuką laimėjom. Skanėstų visokių prisipirkom  :wub:

0_1345ec_8a00de6a_XL.jpg

Atsakyti
Tuščias šaldytuvas privertė prisiminti grikius biggrin.gif kokie skanūs kotletai gavosi! Sudėjau turimas troškintas daržoves. Su salotom tobula. Dar jei būų koks grybų padažiukas mm biggrin.gif lapnojom kartu su vaikinuku
Papildyta:
Dontstop, keista pasirodė, kad keksiukai pigesni nei tie guminukai biggrin.gif gal todėl ir nepirko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 03 kovo 2017 - 11:53

Papildyta:
Dontstop, keista pasirodė, kad keksiukai pigesni nei tie guminukai biggrin.gifgal todėl ir nepirko?

Keksiukai po 30 ir 50 ct, o mūsų guminukai po 20 ir 50 ct  :)  Grįžo jau sūnus iš mokyklos, kol  rašiau aną žinutę, viena gėlytė liko, visą kitą pardavė  :) Popkornai pernai ėjo smagiau, per 5 min viską pardavė ir sėdėjo tuščiom 2 valandas  :D Keksiukų likimo nežinau, man pasirodė, kad nelabai ėmė juos, ne tiek dėl kainos, kiek dėl to, kad ant kas antro stalo buvo jų  :) 

Nupirko sesei dar vieną apyrankę, ruuužavą  :) 

Atsakyti