Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Seku ir as merginos dingimo istorija, vis laukiu straipsnio su gera zinia...ne tas zodis, kaip baisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 09 kovo 2017 - 16:40
Sveikos,

Dėl tos dingusios merginos, tai aš kažkaip netikiu laiminga pabaiga jau.. Būtų suradę jau, jei gyva. Baisu ir man pagalvojus apie tai, ką ji iškentėjo.. Nestoju niekada niekam viena važiuodama, nieko neimčiau tranzu.. Kai pagalvoji, tai anksčiau ir tranzuodavom su mergom, ir dar visokių velnių prisigalvodavom.

Dėl batukų, tai reik gi matuot kojytę. O kaip ji augs, aš tai neįsivaizduoju, niekad neperku į priekį, o tik pagal poreikį. Dabar žieminiai 24/25 dydis, basutės 24 man rodos daržely.

Azazella, pagalvojau apie tave, paskutinės "atostogų" dienos😊 kaip jautiesi? Ar sveikas Motiejus?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 09, 16:39)
Sveikos,

Dėl tos dingusios merginos, tai aš kažkaip netikiu laiminga pabaiga jau.. Būtų suradę jau, jei gyva. Baisu ir man pagalvojus apie tai, ką ji iškentėjo.. Nestoju niekada niekam viena važiuodama, nieko neimčiau tranzu.. Kai pagalvoji, tai anksčiau ir tranzuodavom su mergom, ir dar visokių velnių prisigalvodavom.

Dėl batukų, tai reik gi matuot kojytę. O kaip ji augs, aš tai neįsivaizduoju, niekad neperku į priekį, o tik pagal poreikį. Dabar žieminiai 24/25 dydis, basutės 24 man rodos daržely.

Azazella, pagalvojau apie tave, paskutinės "atostogų" dienos😊 kaip jautiesi? Ar sveikas Motiejus?

Panasu, kad gali priversti sustoti:(
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 09, 15:39)

As basutes nupirkau, nes realiai uz triju menesiu nesios jau jas, tai kazin kiek koja nepaaugs.
Gaila bus, jeigu per mazas 23 dydis, teks grazint, o odines uz tokia kaina sunku rasti.

Atsakyti

Sveikos  :)

Kaip ligoniai laikosi?  :4u:

Aguončikai, dar vienas šedevras  :4u:

Rutast, kad neprekiauja dabar basutėm, bent jau offline parduotuvėse. Reikėjo darželiui, neradau  :) Aulinukus ir batelius pavasariui, bei balerinas dabar darželiui pirkau 25 dydžio. Kitai žiemai aulinukus nupirkau 26 dydžio, tikiuosi neprašoviau  :)

4 diena darželyje:

ryte pareiškė, kad į darželį neis  :P  Sakė, tegu brolis eina, paskui, kad einam geriau pirkt bandelės. Šiaip ne taip įkalbėjau, kad nuneš savo trolį vaikams parodys. Pakeliui vis gręžiojosi, norėjo eiti į kepyklą. Grupėje apsiverkė, nenorėjo batų persiaut. Paskui sakė gerai buvo, bet šokt atsisakė. Labai norėjo į lauką. Lauke bevaikštančią ir radau. Iškart atbėgo ir ne papo, o bandelės paprašė  :oh: Atsisveikinant su auklėtoja sakė ryt neateis :oh:  Nuėjom į parduotuvę iškart, prie bandelės išsireikalavo ir kinderį. Kažin kas bus rytoj :happy:  

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 09, 17:39)
Sveikos,

Basutes turiu vasarai ir namie dabar kartais apsiauna 25 dydžio, didokos dar, bet vasarą, rudeniop jau bus pats tas

QUOTE(dontstop @ 2017 03 09, 18:11)

<p><strong>Rutast</strong>, kad neprekiauja dabar basutėm, bent jau <em>offline </em>parduotuvėse. Reikėjo darželiui, neradau  smile.gif Aulinukus ir batelius pavasariui, bei balerinas dabar darželiui pirkau 25 dydžio. Kitai žiemai aulinukus nupirkau 26 dydžio, tikiuosi neprašoviau 

Prekiauja pas Kate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 09, 16:39)

kazkaip dabarisijunge rezimas, kad dar taip toli iki to darbo smile.gif
Siaip dreifuoju ziauriai. Ir ne del darbo, bet galvoju kaip gi as cia viska suspesiu pasidaryt, anksciau visa diena kuisdavausi, dabar reikes perpora valandu namus suziureti. Plius, iki balandzio Motieju vyras ziures, nezinau kaip jiems seksis.
Motiejus nei sveikas nei sergantis, viena diena su sloga kita be, vis kazkoks kosulys islenda ir taip be galo. Noriu rimto loro konsultacijos, bet pas gerus specus eiles neimanomos, bandysim per uzpakalines duris verztis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 09, 17:32)
kazkaip dabarisijunge rezimas, kad dar taip toli iki to darbo smile.gif
Siaip dreifuoju ziauriai. Ir ne del darbo, bet galvoju kaip gi as cia viska suspesiu pasidaryt, anksciau visa diena kuisdavausi, dabar reikes perpora valandu namus suziureti. Plius, iki balandzio Motieju vyras ziures, nezinau kaip jiems seksis.
Motiejus nei sveikas nei sergantis, viena diena su sloga kita be, vis kazkoks kosulys islenda ir taip be galo. Noriu rimto loro konsultacijos, bet pas gerus specus eiles neimanomos, bandysim per uzpakalines duris verztis.

Aš irgi galvoju, kaip mažai laiko bus viskam. Gryšiu iš darbo po 17h, reikės ir valgyt pasidaryt ir apsitvarkyt, ir jau guldyt vaiką laikas bus😯 O ir ji vakarais gi tik manęs norės.
Aš niekaip nesuvokiu, kaip čia taip greitai tie du metai prabėjo 😃
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 03 09, 17:11)
<p>Sveikos  smile.gif</p>
<p>Kaip ligoniai laikosi?  4u.gif</p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, dar vienas šedevras  4u.gif</p>
<p><strong>Rutast</strong>, kad neprekiauja dabar basutėm, bent jau <em>offline </em>parduotuvėse. Reikėjo darželiui, neradau  smile.gif Aulinukus ir batelius pavasariui, bei balerinas dabar darželiui pirkau 25 dydžio. Kitai žiemai aulinukus nupirkau 26 dydžio, tikiuosi neprašoviau  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>4 diena darželyje:</p>
<p>ryte pareiškė, kad į darželį neis  tongue.gif  Sakė, tegu brolis eina, paskui, kad einam geriau pirkt bandelės. Šiaip ne taip įkalbėjau, kad nuneš savo trolį vaikams parodys. Pakeliui vis gręžiojosi, norėjo eiti į kepyklą. Grupėje apsiverkė, nenorėjo batų persiaut. Paskui sakė gerai buvo, bet šokt atsisakė. Labai norėjo į lauką. Lauke bevaikštančią ir radau. Iškart atbėgo ir ne papo, o bandelės paprašė  doh.gif Atsisveikinant su auklėtoja sakė ryt neateis doh.gif  Nuėjom į parduotuvę iškart, prie bandelės išsireikalavo ir kinderį. Kažin kas bus rytoj happy.gif  </p>

Prisijuokiau skaitydama jūsų įspūdžius 😃

Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2017 03 09, 16:41)
Panasu, kad gali priversti sustoti:(

Šitas variantas labai baisus 😕
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 09, 18:20)
Aš irgi galvoju, kaip mažai laiko bus viskam. Gryšiu iš darbo po 17h, reikės ir valgyt pasidaryt ir apsitvarkyt, ir jau guldyt vaiką laikas bus😯 O ir ji vakarais gi tik manęs norės.
Aš niekaip nesuvokiu, kaip čia taip greitai tie du metai prabėjo 😃
Papildyta:

Jo, as irgi stebiuosi. Jau greit bus du su puse metu kaip nedirbu.
Atsakyti
Labas, ačiū už sveikinimus smile.gif

Terminas buvo 03.10d, o gimė 03.06d 9:18h. 3310g 53cm smile.gif Per operaciją spaudimas krito, silpna buvo, tai mergytę pahuldė šalia tik pooperacinėje, bet nuo tada nebesiskyrėm smile.gif MB ir brolienė atvažiavo tą dieną, tai brolienė pampius keitė, atsirūgt pakeldavo, nes man 12h neleido keltis (dėl spaudimo). Jiems išvažiavus, sesutės ateidavo. Paskui jau pati prižiūrėjau ir maitinau smile.gif

Šiandien namo grįžom, supažindinom su broliais - bandysim visi apsiprast smile.gif
Atsakyti

Labas, ačiū už sveikinimus smile.gif

Terminas buvo 03.10d, o gimė 03.06d 9:18h. 3310g 53cm smile.gifPer operaciją spaudimas krito, silpna buvo, tai mergytę pahuldė šalia tik pooperacinėje, bet nuo tada nebesiskyrėm smile.gifMB ir brolienė atvažiavo tą dieną, tai brolienė pampius keitė, atsirūgt pakeldavo, nes man 12h neleido keltis (dėl spaudimo). Jiems išvažiavus, sesutės ateidavo. Paskui jau pati prižiūrėjau ir maitinau smile.gif

Šiandien namo grįžom, supažindinom su broliais - bandysim visi apsiprast smile.gif

IruteB, tai koks gi vardas?  :) 

Kaip pati jautiesi, kaip vyras? Kaip broliai reagavo?  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 09, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71495166" data-time="1489090460"><div><p>Labas, ačiū už sveikinimus vartotojo įkelta nuotrauka

Terminas buvo 03.10d, o gimė 03.06d 9:18h. 3310g 53cm vartotojo įkelta nuotraukaPer operaciją spaudimas krito, silpna buvo, tai mergytę pahuldė šalia tik pooperacinėje, bet nuo tada nebesiskyrėm vartotojo įkelta nuotraukaMB ir brolienė atvažiavo tą dieną, tai brolienė pampius keitė, atsirūgt pakeldavo, nes man 12h neleido keltis (dėl spaudimo). Jiems išvažiavus, sesutės ateidavo. Paskui jau pati prižiūrėjau ir maitinau vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien namo grįžom, supažindinom su broliais - bandysim visi apsiprast vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, tai koks gi vardas?  smile.gif </p><p>Kaip pati jautiesi, kaip vyras? Kaip broliai reagavo?  smile.gif </p>

FB rašė, jog Agnė 😊
Atsakyti