Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(IruteB @ 2017 03 09, 22:14)
Labas, ačiū už sveikinimus smile.gif

Terminas buvo 03.10d, o gimė 03.06d 9:18h. 3310g 53cm smile.gif Per operaciją spaudimas krito, silpna buvo, tai mergytę pahuldė šalia tik pooperacinėje, bet nuo tada nebesiskyrėm smile.gif MB ir brolienė atvažiavo tą dieną, tai brolienė pampius keitė, atsirūgt pakeldavo, nes man 12h neleido keltis (dėl spaudimo). Jiems išvažiavus, sesutės ateidavo. Paskui jau pati prižiūrėjau ir maitinau smile.gif

Šiandien namo grįžom, supažindinom su broliais - bandysim visi apsiprast smile.gif

As tavim taip zaviuosi 4u.gif

Nepamirsk musu, pasipasakok vis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 10, 07:56)
FB rašė, jog Agnė 😊

Jo, Agnyte smile.gif

Sima, o kaip tau del artejancio darbo nuotaikos? Ar esat numate ka darysit ligos atveju?
Tuzadi grizti is karto pilnu etatu? Zinai, kad turi galimiybe iki kol vaikui sueis treji metai dirbti ne pilna darbo diena? As pradziai taip ir pasiprasiau, iki liepos dirbsiu 0,75 etato, t.y. 6 valandas per diena.
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 03 09, 15:17)
Tyluma...
Kokio dydžio batukus perkat? Basutes vasarai?
Kaip manot ar kitiems metams žieminukai su vilna 28 dydžio dideli būtų ar 26 dydis tiktų?

Maniske dabar su 23 dydzio batukais po namus vaiksto. Darzeliui nupirkau 24 dydi. Tai ateinanciai ziemai 26 imciau.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 08:24)

Tuzadi grizti is karto pilnu etatu? Zinai, kad turi galimiybe iki kol vaikui sueis treji metai dirbti ne pilna darbo diena? As pradziai taip ir pasiprasiau, iki liepos dirbsiu 0,75 etato, t.y. 6 valandas per diena.

As taipogi kazkuriam laikui grisiu ne pilnu kruviu.

IruteB - grazus dukrytes vardas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar labai liuks du filmus pažiūrėjau, rekomenduoju:

The light between oceans - drama, apie santykius, stiprių nervų moterims ir motinoms, nes bus kalba apie nesėkmingus nėštumus, išsiskyrimą su vaiku ir pan. Verkiau, labai gilus filmas  :wub:

Detour - kriminalinis trileris, laikė įtampoj, negalėjau atsiplėšt žiūrėdama ir net pasidėjau mezginį į šoną  :)  Labai suktas, nestandartiškai nufilmuotas, įdomaus siužeto  :victory2: 

Šį mėn vyro gimtadienis, nupirkau kuponą į Illusion rooms, gal buvot kas Vilniuje?  :) 

FB rašė, jog Agnė 😊

Gražus vardas, bet pagal visą intriga tikėjausi kažkokio labai labai neįprasto  :D 

Maniske dabar su 23 dydzio batukais po namus vaiksto. Darzeliui nupirkau 24 dydi. Tai ateinanciai ziemai 26 imciau.

Oi, ar tik neprašoviau, dabar maniškė nešioja 25 dydį, kitai žiemai paėmiau 26 d  :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar labai liuks du filmus pažiūrėjau, rekomenduoju:

The light between oceans - drama, apie santykius, stiprių nervų moterims ir motinoms, nes bus kalba apie nesėkmingus nėštumus, išsiskyrimą su vaiku ir pan. Verkiau, labai gilus filmas  :wub:

Detour - kriminalinis trileris, laikė įtampoj, negalėjau atsiplėšt žiūrėdama ir net pasidėjau mezginį į šoną  :)  Labai suktas, nestandartiškai nufilmuotas, įdomaus siužeto  :victory2: 

Šį mėn vyro gimtadienis, nupirkau kuponą į Illusion rooms, gal buvot kas Vilniuje?  :) 

FB rašė, jog Agnė 😊

Gražus vardas, bet pagal visą intriga tikėjausi kažkokio labai labai neįprasto  :D 

Oi, ar tik neprašoviau, dabar maniškė nešioja 25 dydį, kitai žiemai paėmiau 26 d  :huh2: 

Atsakyti
Kažko vaikinas per naktį non stop kakino..man pačiai savaitę pasukioja pilvą. Šalia mūsų rado gi tas bakterijas legionelės, tai vyras panikuoja rolleyes.gif nupirkau probiotikų
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 08:24)

Sima, o kaip tau del artejancio darbo nuotaikos? Ar esat numate ka darysit ligos atveju?

Nežinojau šito, o kur čia šitas dalykas numatytas?

Nuotaikos tai neramios. Ligos atveju imsim biuletenius, sakėm pakaitom su vyru. Nežinau, kaip seksis.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 10, 09:40)
Kažko vaikinas per naktį non stop kakino..man pačiai savaitę pasukioja pilvą. Šalia mūsų rado gi tas bakterijas legionelės, tai vyras panikuoja  rolleyes.gif  nupirkau probiotikų

Gal nieko rimto😕
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 10, 09:46)
Nežinojau šito, o kur čia šitas dalykas numatytas?

Pati neskaiciau, bet personalo skyriuje man aiskino ( kai dar tik svarsciau toki varianta), kad darbo kodekse tikrai numatyta, tada dar patikrino VT istatyme ir pasake, kad galima. Tada rasiau prasyma, turi buti nurodyta priezastis, nurodiau, kad auginu mazameti vaika iki treju metu.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 09:56)
Pati neskaiciau, bet personalo skyriuje man aiskino ( kai dar tik svarsciau toki varianta), kad darbo kodekse tikrai numatyta, tada dar patikrino VT istatyme ir pasake, kad galima. Tada rasiau prasyma, turi buti nurodyta priezastis, nurodiau, kad auginu mazameti vaika iki treju metu.

Aišku. Na nežinau, šiaip aišku faina būtų trumpiau dirbt, bet šiuo metu mums finansai labai aktualu, tad teks dirbt pilnu tempu.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 10, 10:08)
Aišku. Na nežinau, šiaip aišku faina būtų trumpiau dirbt, bet šiuo metu mums finansai labai aktualu, tad teks dirbt pilnu tempu.

Man tai sveikata didziausias turtas, kurios jau ir taip maza turiu, tai bandysiu dirbti dalimi etato. O ir pripratau kazkaip su mazesne pinigu suma verstis smile.gif Pasirodo, tiek yra rezervu taupymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 03 10, 00:14)
Labas, ačiū už sveikinimus smile.gif

Terminas buvo 03.10d, o gimė 03.06d 9:18h. 3310g 53cm smile.gif Per operaciją spaudimas krito, silpna buvo, tai mergytę pahuldė šalia tik pooperacinėje, bet nuo tada nebesiskyrėm smile.gif MB ir brolienė atvažiavo tą dieną, tai brolienė pampius keitė, atsirūgt pakeldavo, nes man 12h neleido keltis (dėl spaudimo). Jiems išvažiavus, sesutės ateidavo. Paskui jau pati prižiūrėjau ir maitinau smile.gif

Šiandien namo grįžom, supažindinom su broliais - bandysim visi apsiprast smile.gif

kaip jaučiatės? kaip šeimyna reaguoja į sesę? kaip vyro koja, ar gali padėt namuose? vistiek dar kūrenimo sezonas, reikia ir malkų atmešt, ir pečių pakurt ir šiaip pilna veiklos.

labas.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 10:26)
Man tai sveikata didziausias turtas, kurios jau ir taip maza turiu, tai bandysiu dirbti dalimi etato. O ir pripratau kazkaip su mazesne pinigu suma verstis smile.gif Pasirodo, tiek yra rezervu taupymui smile.gif

Na na prašom apie rezervus parašyt. Man taupyt neišeina visiškai. Beleko neperku atrodo, bet vis tiek daug išsileidžia. O dar jei visokie neplanuoti gedimai, už kuriuos reikia mokėti..
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 10:26)

Taupyt ir mums teks išmokt, laukia paskola ant nosies, remontas, ir t.t. plius pragyvenimas.
Atsakyti