Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 03 10, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71495918" data-time="1489137539"><div><p>Dontstop, mes įprastus vardus mėgstam vartotojo įkelta nuotraukaAgnė išrinktas dar Tado laukiantis vartotojo įkelta nuotrauka

Vyras kažkiek padeda namie šokinėdamas arba su ramentais vaikščiodamas, malkas kol kas mano šeima ateina prinešt, nes Tadas durų kablio nepasiekia, o šunį šerdavo Tadas, šiandien aš pašėriau vartotojo įkelta nuotrauka

Reakcijos vaikų kol kas normalios, užmigom aš vidury tarp Agnės ir Alekso, nes kitaip jis ant grindų ketino miegot vartotojo įkelta nuotraukaNešt į kitą lovą užmigusio negalim dabar nei vienas, bet kažkaip išsimiegojom vartotojo įkelta nuotrauka

Man skauda pjūvį, bet nesmarkiai... Darbuojuos namie po truputį... Uošviai planuoja atvažiuot, tai užmigdžius mažiukę, eisiu apsimėtyt namus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>IruteB, tai viskas gerai su vardu, labai gražus ir labai jūsų šeimos stiliuje  smile.gif </p><p>Tiesiog merginos, mačiusios vardą FB, čia temoje tokią intrigą sukūrė, kad mano vaizduotė nupiešė kažin ką niekad negirdėto  smile.gif </p><p></p><p></p>

Aš specialiai nerašiau vardo, norėjau, kad ji pati parašytų
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 12:15)
Jo, pas mus vandens irgi jura isteka smile.gif nuo 16 iki 18 kubu per menesi.

Na pas mus ne tiek 😃 bet irgi nemažai. Aš spėju, kad indų plovimas labai daug sunaudoja, tikrai atrodo tik plaunu ir plaunu visą dieną indus. Naujuose namuose būtinai indaplovę statysim. Kur pas jus tiek daug išeina?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 10, 14:15)
Jo, pas mus vandens irgi jura isteka smile.gif nuo 16 iki 18 kubu per menesi.

oho, tikrai daug. kur tiek daug išleidžiat? pas mus +- 10 kūbų.
semtama, aš pirkčiau butą, ypač jei mašina yra. juk investicija į ateitį.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

IruteB, sveikinimai dar kartelį wub.gif

vyras šiandien gavo darbe premiją bigsmile.gif , tai bus kaip tik pinigėliai namo pridavimui, nereiks santaupų liest ax.gif dėl taupymo, pas mus ir ne kažkas, vyras mėgstantis daugiau išlaidauti, o aš pataupyt. sunkiai dar taupyt sekas ir dėl to, kad reik labai daug dar į namus investuot ax.gif

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 10, 14:15)

semtama, aš pirkčiau butą, ypač jei mašina yra. juk investicija į ateitį.

Jei sklypa nupirks, taip ir darysim. Tiesiog tai butu protingesnis sprendimas. Masinos keitimas nera baisiai svarbus dalykas. Greiciau mano tustybes patenkinimas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 10, 12:51)
Na pas mus ne tiek 😃 bet irgi nemažai. Aš spėju, kad indų plovimas labai daug sunaudoja, tikrai atrodo tik plaunu ir plaunu visą dieną indus. Naujuose namuose būtinai indaplovę statysim. Kur pas jus tiek daug išeina?

O ka as zinau kur, veltui rodos niekur nebega vanduo. Ir indaplove turim. Man atrodo, kad labai daug per dusa iseina vandens.
Atsakyti
Blyn supratau nuo ko tas naktinis trydaliojimas. Pasirodo surūgo sriuba, kurią dar vakar valgė. Bt vakar tikrai gera buvo. Surūgo per naktį šaldytuve. Nesuprantu..
Atsakyti
kaip gaila merginos..rado jau..bet kas per loxai vagys, vagia ir net nesugeba užvesti mašinos. Tikiuosi gaus ko nusipelnę tešlagalviai. Vok tą turtą, bet kam žudyti..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 10, 18:22)
kaip gaila merginos..rado jau..bet kas per loxai vagys, vagia ir net nesugeba užvesti mašinos. Tikiuosi gaus ko nusipelnę tešlagalviai. Vok tą turtą, bet kam žudyti..

O siaube, nemaciau dar sitos zinios... verysad.gif
Atsakyti
Paskaiciau. Vyras sako, kaip jie neuzvede, jeigu garantija jos reikalavo pasakyt, kokie masinos saugumo kodai ar pan. Nejaugi ji nesake. unsure.gif

Kiek parazitu ant sio svieto.
Pries kelias dienas Vokietijoj, vienas 19m.bernas pasikviete kaimynu sunu devynmeti, tipo padeti rusy ir subade ji daugybe kartu peiliu bei nufilmavo priedo, pats pabego, tevai nesulauke berniuko, nuejo i rusi ir rado.
Siandien tas issigimelis pats prisidave policijai, per zinias uzsimine, kad vyksta tyrimas del dar vieno aukos, jis prisipazino, cia ne pirmas kartas..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 10, 21:03)
Paskaiciau. Vyras sako, kaip jie neuzvede, jeigu garantija jos reikalavo pasakyt, kokie masinos saugumo kodai ar pan. Nejaugi ji nesake.  unsure.gif

Pries kelias dienas Vokietijoj, vienas 19m.bernas pasikviete kaimynu sunu devynmeti, tipo padeti rusy ir subade ji daugybe kartu peiliu bei nufilmavo priedo, pats pabego, tevai nesulauke berniuko, nuejo i rusi ir rado.
Siandien tas issigimelis pats prisidave policijai, per zinias uzsimine, kad vyksta tyrimas del dar vieno aukos, jis prisipazino, cia ne pirmas kartas..

Jo rodė per žinias apie tai..ai baisu, kaip gaila..
O tos merginos vaikinas išvis užsigrauš..realiai jei ne ta jo mašina, nieko nebūtų nutikę..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 10, 21:03)
Paskaiciau. Vyras sako, kaip jie neuzvede, jeigu garantija jos reikalavo pasakyt, kokie masinos saugumo kodai ar pan. Nejaugi ji nesake.  unsure.gif

Gal todėl ir nužudė, kad nesakė.. Teigia, kad spontaniškai nužudė, neplanavo..

Kokių tik išsigimėlių šitoj žemėj nevaikšto, baisu 😕
Atsakyti