paskambinau i darzeli del maziaus, tai viskas ok, niekas nepasikeite, priims nuo geguzes. sake balandzio gale ateiti su sveikatos pazyma ir gimimo liudijimo kopija ir nuspresim, nuo kurios dienos prades lankyti. vienas galvos skausmas atkrito. dabar reikia apsispresti, i kuria mokykla leisti dukra. i viena esu uzrasius, bet dabar mastau apie kita...
Smulkiai čia nerašiau palyginus, tai gal ir neaišku paliko..Kai jis grįžo, ponaitis prie manęs lėkė ir klausė kur varškytė. Sakau pas tėtį, nueik paprašyk kad duotų. Vietoj to jis krito ant žemės ir pradėjo klykti. Vyras išėjo į kitą kambarį, mes likom dviese. Tai realiai jis neturėjo būtent jo paprašyti. Užsiožiavo ir tiek. Šiandien tai angeliukas palyginus.
Dzeuse, gal ir rašiau dėl vyro, bet tikrai dėl to nieko nedarau. Jei jis jam priešinasi, visada einu jo pakeisti. Neverčiu ir miegot kartu. Kartais net vidury nakties vyrą išprašau išeit, nes ponaitis nenori. Žinau, kad tai praeis. Bet visais kitais atvejais jis jo nori, ypač kai reikia pažaisti
Kuprinė: http://www.technomad...rine-1666893403
vyras šiandien turėjo varyt į Latviją dėl kito darbo pokalbio. Bet paskutinę minutę persigalvojo. Turi laisvą dieną bent..Kitas pokalbis numatytas Varšuvoje. Įdomu ar susivilios. Kaip tyčia ateina vien pasiūlymai iš didelių kompanijų, o jis žiūriu maivosi
Dzeuse, gal ir rašiau dėl vyro, bet tikrai dėl to nieko nedarau. Jei jis jam priešinasi, visada einu jo pakeisti. Neverčiu ir miegot kartu. Kartais net vidury nakties vyrą išprašau išeit, nes ponaitis nenori. Žinau, kad tai praeis. Bet visais kitais atvejais jis jo nori, ypač kai reikia pažaisti

Kuprinė: http://www.technomad...rine-1666893403
vyras šiandien turėjo varyt į Latviją dėl kito darbo pokalbio. Bet paskutinę minutę persigalvojo. Turi laisvą dieną bent..Kitas pokalbis numatytas Varšuvoje. Įdomu ar susivilios. Kaip tyčia ateina vien pasiūlymai iš didelių kompanijų, o jis žiūriu maivosi

QUOTE(dontstop @ 2017 03 22, 13:22)
<p>Auklėtojos taip gražiai sutvarko plaukus, atkalusios jau ranką

Ir pas mus panasiai. Is darzelio didzioji grizta su graziom sukuosenom. As jau kompleksuoju, kad nemoku plauku sutvarkyti

Pas mus segtukai, gumutes tik is aliexpreso, neskaitant dovanotu.
Relita - pagal kokius kriterijus renki mokykla?
Isivaizduoju, kad dar sis galvos skausms laukia ateityje.
Dzeuse, eina sau, kokie grožiai
viena esu uzrasius, bet dabar mastau apie kita...
Aš rinkausi iš artimiausių nuo namų, kad lydėt būtų patogu, o kažkur vežiot tuo labiau mum nėra galimybės. Šalia yra dvi mokyklos, tai pažiūrėjau dar reitingus internete ir pasirinkau su aukštesniu
QUOTE(semtama @ 2017 03 22, 16:48)
Relita - pagal kokius kriterijus renki mokykla?
QUOTE(dontstop @ 2017 03 22, 17:18)
class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71523412" data-time="1490183993"><div><p>viena esu uzrasius, bet dabar mastau apie kita...</p></div></blockquote><p>Aš rinkausi iš artimiausių nuo namų, kad lydėt būtų patogu, o kažkur vežiot tuo labiau mum nėra galimybės. Šalia yra dvi mokyklos, tai pažiūrėjau dar reitingus internete ir pasirinkau su aukštesniu
</p>

man atstumas nesvarbu, nes į visas reik vežiot, iki centro man 4-5 km, nedidelis tas mūsų miestas. esu užrašius į tą, kur šalia darželio, ten aštuonmetė eilinė mokykla. dabar va susiviliojau 12-mete gimnazija, kurioje mokinių neperdaugiausiai, todėl daug tėvų pasisako, kad mokiniai gauna pakankamai dėmesio, ens klasės nėra perpildytos. taip pat yra nuomonių, kad ten ne laukiniai mokiniai, kaip tradicinėj mokykloj. ten sustiprinti menai, o mano dukra manau prie meno. tai vat ir suku galvą ką daryt. vyras man palieka spręst

O jūs duodat kasdien vaikams saldumynus? Mes įsivedėm labai gerą tradiciją - saldumynai šeštadieniais tik. Nes jau buvo pradėjus prašinėt kasdien. Ir šitas argumentas daug labiau limpa, nei kad sakyt, jog neduosiu, nes negalima ar dar kaip nors. Šeštadienį prašom. Realiai net nesuvalgo daug.
dzeuse, gražūs labai segtukai, aš irgi nunešiau į darželį kelis, gal ten leisis, kad įsegtų, nes namie niekaip. Aplamai nemėgsta kad kas liestų plaukus, nemėgsta kapišonų ar dar ko, kas liečiasi su galva
dzeuse, gražūs labai segtukai, aš irgi nunešiau į darželį kelis, gal ten leisis, kad įsegtų, nes namie niekaip. Aplamai nemėgsta kad kas liestų plaukus, nemėgsta kapišonų ar dar ko, kas liečiasi su galva

QUOTE(sima_1 @ 2017 03 22, 14:50)
O jūs duodat kasdien vaikams saldumynus?
Adelija nera dar valgiusi saldumynu, tik viena gliukozes tablete nuo gydytojos stalo esu davus, kai trukde kalbeti.
Namuos mato, bet nepraso, nezino, kad cia skanus dalykas.
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 22, 15:50)
O jūs duodat kasdien vaikams saldumynus? Mes įsivedėm labai gerą tradiciją - saldumynai šeštadieniais tik. Nes jau buvo pradėjus prašinėt kasdien. Ir šitas argumentas daug labiau limpa, nei kad sakyt, jog neduosiu, nes negalima ar dar kaip nors. Šeštadienį prašom. Realiai net nesuvalgo daug.

O ji supranta kada tas šeštadienis?

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 22, 16:08)
O ji supranta kada tas šeštadienis?
pas mus iš 'saldumynų' eina 'miau' varškytė ir kukurūzai be cukraus. Kokį nors tic tac dar duodu. Bet tikrai ne kasdien. Jaučiu greitai nutrūktų nuo grandinės jei kasdien gautų
pats tai niekad neprašo. Parduotuvėj ramiai praeina

Žinok supranta

Maniškė yra ragavus visko, ir sausainių, ir šokolado, ir torto. Tai labiausiai nori šokolado, parduotuvėj jau atpažįsta. Tortas išvis nepatinka. Sausainiai dar avižiniai patinka. O vietoj šokolado daviau Hematogeno, tai nebelabai ir nori jo

Adelijos 'sokoladas', man skonis siaip sau, toks sveikuoliskas batonelis, saldumo tiek kiek turi vaisiai. Jai tinka, kol nezino kitu variantu.

Aš tai galutinai sutuksiu per Aguončiko keksiukus
kepu ir kepu