Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 04 27, 16:39)
Nezinau geri ar blogi jie skaitosi, bet naudoju zalius pampers. Neturiu jiem jokiu priekaistu.

nu bet žinok žali užmaunami visai kitokie nei užsegami unsure.gif tuos užsegamus galiu ir ilgiau nepakeisti, pvz.iš po nakties nebūna šiknius drėgnas. O nuo užmaunamų būna. Aš pati nesitikėjau. Kažkaip nepirkau tų užmaunamų, bet dabar patogu visai
Atsakyti
Naudojam Pampers pants žalius jau labai seniai.
Atsakyti
nu tai negi man vaidenas unsure.gif dar ir šiandien čiupinėjau keliskart tą rūrą, nu tikrai drėgna jei tik nepakeiti iškart. Nieko nesuprantu..
Atsakyti
maximoj kaip tik nuolaidos kojinėms, pėdkelnėms. Užpirkau vaikinui
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 27, 20:50)
maximoj kaip tik nuolaidos kojinėms, pėdkelnėms. Užpirkau vaikinui

Reiks užsukt smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Šiandien kaip žvengiau ryte. Pasodinom ant tualeto panelę rimtam reikalui, tai liepė ji man išeiti iš tūliko ir dar duris uždaryti biggrin.gif sėdėjo sau poniutė susikaupus, privačiai biggrin.gif būtų ilgai dar sėdėjus, ale teko krapštyt, bo jau vėlavom.
Atsakyti
labas,
mano vaikas pagedo unsure.gif ozys didziausias, o jei ryte neiissimiega, pvz kaip siandien, tai iki piet miego niekas netinka, verkia, reia, zyzia istisai. nezino ko nori, nieks netinka. kur gaut kantrybės???
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 28, 10:39)
labas,
mano vaikas pagedo  unsure.gif ozys didziausias, o jei ryte neiissimiega, pvz kaip siandien, tai iki piet miego niekas netinka, verkia, reia, zyzia istisai. nezino ko nori, nieks netinka. kur gaut kantrybės???

su ta kantrybe dievaži kaip sunku. gaila nėra kur pirkt jos
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 28, 09:54)

Labas rytas 4u.gif
Šiandien kaip žvengiau ryte. Pasodinom ant tualeto panelę rimtam reikalui, tai liepė ji man išeiti iš tūliko ir dar duris uždaryti biggrin.gif sėdėjo sau poniutė susikaupus, privačiai biggrin.gif būtų ilgai dar sėdėjus, ale teko krapštyt, bo jau vėlavom.

Pas mus visada taip į wc eina. O kai viską padaro - pašaukia smile.gif
Beja, po kelių dienų darželio lankymo maniškė pradėjo daryti į puoduką (sakė daržely taip daro). O prieš išleidžiant, visus puodukus buvo pamiršusi. Dabar teko išsitraukti dulkėm apkritusį. unsure.gif

Šiandien liūdną mažę darže palikau. Gaila... Dar gaila, kad ne vyras, o aš ją ten vežioju. Man būtų lengviau, jei namatyčiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 04 28, 12:06)
Pas mus visada taip į wc eina. O kai viską padaro - pašaukia  smile.gif
Beja, po kelių dienų darželio lankymo maniškė pradėjo daryti į puoduką (sakė daržely taip daro). O prieš išleidžiant, visus puodukus buvo pamiršusi. Dabar teko išsitraukti dulkėm apkritusį.  unsure.gif

Šiandien liūdną mažę darže palikau. Gaila... Dar gaila, kad ne vyras, o aš ją ten vežioju. Man būtų lengviau, jei namatyčiau.  unsure.gif

Na pas mus nelabai dažnai daro wc, kaip nuotaika panelės, tai man neįprastas toks jos privatumo norėjimas biggrin.gif gi man vienai tai neleidžia jokio privatumo turėt biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 04 28, 10:39)
labas,
mano vaikas pagedo  unsure.gif ozys didziausias, o jei ryte neiissimiega, pvz kaip siandien, tai iki piet miego niekas netinka, verkia, reia, zyzia istisai. nezino ko nori, nieks netinka. kur gaut kantrybės???

Jei sužinosi, pasakyk ir man biggrin.gif pas mus vakarais jos labai labai reikia..
Atsakyti
kiek cm didesnius reiktu imti guminius? vienu ar dviem?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 28, 17:17)
kiek cm didesnius reiktu imti guminius? vienu ar dviem?

jo, ir as apie tai galvoju, manau, kad minimum vienu, bet gal dviem?
Atsakyti
jaučiu priklauso ar šaltam ar šiltam sezonui perki..vasarą tai nekiši kojos su vilnonke..
Atsakyti