Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u:

Vakar močiutė mus su vyru "į pasimatymą" išleido. Pavalgėm bare, paskui į Prismą važiavom, nes vakar ir šiandien ten viskam 50 % nuolaida. Nežinau tik, ar visose Prismose  :hmm:  Žmonių baisiai daug buvo. Rizikuoju būt apkaltinta išlaidavimu  :D , tai iškart rašau, kad užpirkau "pagal planą" abiem vaikams kanceliarijos, dičkiui šokio batelius 2 poras 2 didesniais dydžiais į priekį (didelius dydžius būna sunku rast, pvz, maximose), kelias knygas, kelis stalo žaidimus ir kelis kūrybinius rinkinius iš jo kišenpinigių (telefonu susitarėm, ko jis nori), panelei basutes ir sportbačius (po ~4 eur gavosi), suknelę (2,50 eur), knygų nei vienos dar neturėtos jos amžiui neradau  :( , sau nieko nepirkom, ūkiui lempučių, batareikų, dovanų pakavimo, turizmo prekių ir pan smulkmių, tai manau labai taupiai išleidom apie 90 eur  :D Grįžom vėlai, nes eilės buvo kilometrinės, ir gerai gavom bart nuo močiutės  :D  :D

o jei ryte neiissimiega, 

O kodėl neišsimiega, jūs juk net daržo dar nelankot?

Šiandien liūdną mažę darže palikau. 

Gaila, bet turbūt natūralu, daugumai taip būna, kad iš pradžių patinka, paskui kai supranta, kad reikės reguliariai vaikščioti, tai nuliūsta... :4u:

kiek cm didesnius reiktu imti guminius? vienu ar dviem?

Sakyčiau, guminiai dėl savo konstrukcijos ir taip prastai laikosi ant kojos, o jei dar smarkiai didesni... Imčiau 1 cm didesnius  :4u:

jaučiu priklauso ar šaltam ar šiltam sezonui perki..vasarą tai nekiši kojos su vilnonke..

Šaltajam sezonui išvis neimčiau, guma traukia šaltį, yra kitokių neperšlampamų batų šaltajam sezonui, tokių ale kroksai, su vilnoniu įdėklu viduje. 

Guminius mes su dičkiu daugiausia avim birželio mėn  :4u:

Atsakyti
Pirkau kaip tik guminius pries kelias dienas is vienos LT pardes, siunciau i seses namus, kad turetu Adelija, kai nuvyksim. Veztis nenoriu, lagaminas nedidelis.
Emiau tik truputi didesnius, su +2cm. nepaeis normaliai.
Atsakyti
Labas rytas,
Dontstop, su tuo miegu tai buna sitaip. jei jis prabunda, ai as ruosiu sesę į darželį, jis nenori gulėti vienas, verkia, kad ateičiau pas jį, išsibudina ir nebeužmiega. ir tada jau festivalis iki pietų. jei neprabunda, išleidus dukrą aš turiu gultis šalia jo, tada pabunda vėliu, pailsėjęs, geros nuotaikos. pvz šiandien ryte atsibudo abu anksti, po 8 val, na ir jau nieas negerai...
einam ruoštis didžiosios gimtadieniui, kaip greitai mano mažylei 7... rolleyes.gif wub.gif
beje, pasigirsiu, mano dukrytė respublikiniame piešinių konkurse užėmė antrą vietą victory.gif clap.gif clap_1.gif second.gif labai ja didžiuojamės ir labai džiaugiamės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 29, 08:37)
Labas rytas,
Dontstop, su tuo miegu tai buna sitaip. jei jis prabunda, ai as ruosiu sesę į darželį, jis nenori gulėti vienas, verkia, kad ateičiau pas jį, išsibudina ir nebeužmiega. ir tada jau festivalis iki pietų. jei neprabunda, išleidus dukrą aš turiu gultis šalia jo, tada pabunda vėliu, pailsėjęs, geros nuotaikos. pvz šiandien ryte atsibudo abu anksti, po 8 val, na ir jau nieas negerai...
einam ruoštis didžiosios gimtadieniui, kaip greitai mano mažylei 7...  rolleyes.gif  wub.gif
beje, pasigirsiu, mano dukrytė respublikiniame piešinių konkurse užėmė antrą vietą  victory.gif  clap.gif  clap_1.gif  second.gif labai ja didžiuojamės ir labai džiaugiamės. smile.gif

Sveikinimai dukrytei victory.gif saunuole smile.gif
Mano didziajai greit 4. Irgi turesiu apie gimtadieni galvot smile.gif

O maze dar dabar miega. Gal ja cia taip darzelio savaite paveike. Nzn hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 28, 16:17)
kiek cm didesnius reiktu imti guminius? vienu ar dviem?

Aš tai imčiau didesnius. Nes ir ilgiau užteks ir šiaip gi jie neturi būt aptempti, geriau laisviau su kojine storesne
Atsakyti

Labas rytas,
einam ruoštis didžiosios gimtadieniui, kaip greitai mano mažylei 7... rolleyes.gifwub.gif
beje, pasigirsiu, mano dukrytė respublikiniame piešinių konkurse užėmė antrą vietą victory.gifclap.gifclap_1.gifsecond.giflabai ja didžiuojamės ir labai džiaugiamės. smile.gif

Dukrai sveikinimai  :4u: 

Po 8 keltis niekaip nėra anksti, eikit anksčiau miegot vakare  :4u: 

Atsakyti

Na o aš vėl nulekiau į Prismą antros poros basučių  :)  Kadangi vakar pirkom be matavimo, šiek tiek prašoviau su dydžiu: 25 tik tik ant ribos, visai vasarai neužtektų. Tai paėmiau dar 26. Mažesnes dabar iškart daržely avės, didesnes vasarą lauke  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 29, 08:37)
pvz šiandien ryte atsibudo abu anksti, po 8 val, na ir jau nieas negerai...

beje, pasigirsiu, mano dukrytė respublikiniame piešinių konkurse užėmė antrą vietą  victory.gif  clap.gif  clap_1.gif  second.gif labai ja didžiuojamės ir labai džiaugiamės. smile.gif

Čia anksti 8h? bigsmile.gif maniškė šiandien 5:30h atsibudo blink.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 29, 09:37)

einam ruoštis didžiosios gimtadieniui, kaip greitai mano mažylei 7...  rolleyes.gif  wub.gif

dziugu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 29, 11:24)
Čia anksti 8h? bigsmile.gif maniškė šiandien 5:30h atsibudo blink.gif

Pamanykit, 5.30 h biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Motiejus 4.50 jau stovejo lovytej bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 04 29, 10:26)
dziugu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Pamanykit, 5.30 h  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Motiejus 4.50 jau stovejo lovytej bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ale tai galėtų gi po biški gerėt jo miegas..bet ne pro kur?
Kaip darbe sekas?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 29, 12:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ale tai galėtų gi po biški gerėt jo miegas..bet ne pro kur?
Kaip darbe sekas?

Galetu, bet deja...

darbe zinok, gerai, apsipratau. Sekmadieni vakare jau laukiu pirmadienio, darbe maziau pavargstu nei namie smile.gif
Atsakyti
Relita, ka piese dukra? smile.gif

Mano zuzana ankstyva ir jau kitaip nebus. Turbut ant pirstu suskaiciuociau, kiek kartu yra 8 ryto atsikelus.
Kai idejom roleta savaite kelesi 7, jau buvau pasigyrus, kad ilgiau miega rytais, bet tas trukdo trumpai, vel kelias 6, truputi po sesiu.
Miego uztektu jei nenaktineciau iki 1val. su filmais, knygom.
Atsakyti