QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 27, 16:42)
* nu jo, kažką dabar lyg pamenu 
* * gal ir smagu... Nu bet ne man
* * * Net nežinau, kaip su ta sėkme, bo kažko apsilpau, kaip niekad, bet vandens pagėriau (buvau iki šiol beveik negėrus, tik kavos), tai gal ir ištempsiu.
tau gerai, aš tik kelias veisles paragavau, nu bet po truputį eina šventė ir į mūsų kiemą
Jablonka rosii - neturiu, nežinau
Large Barred boar - kažkaip neužsifiksavo man pernai. Lyg ir nieko.
Arbūzinis - geras
Kardinal Mazarini - geras
triufelio geltono neturiu, nežinau
Eros - taip, sausi, džiovinimui geri, o ir rudenį nuskynus gana ilgai man skanūs buvo.
Beefsteks - ryt skinsiu ir ragausiu


* * gal ir smagu... Nu bet ne man

* * * Net nežinau, kaip su ta sėkme, bo kažko apsilpau, kaip niekad, bet vandens pagėriau (buvau iki šiol beveik negėrus, tik kavos), tai gal ir ištempsiu.
tau gerai, aš tik kelias veisles paragavau, nu bet po truputį eina šventė ir į mūsų kiemą

Jablonka rosii - neturiu, nežinau
Large Barred boar - kažkaip neužsifiksavo man pernai. Lyg ir nieko.
Arbūzinis - geras
Kardinal Mazarini - geras
triufelio geltono neturiu, nežinau
Eros - taip, sausi, džiovinimui geri, o ir rudenį nuskynus gana ilgai man skanūs buvo.
Beefsteks - ryt skinsiu ir ragausiu

Jblonkos ir geltono triufelio duosiu-verti.
Eros labai skanus pasidaro rudeni, net kazkoks vaisiu skonis jauciasi. O ir nuskinti gerai laikosi, skonio nepraranda.