Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 27, 16:42)
* nu jo, kažką dabar lyg pamenu smile.gif

* * gal ir smagu... Nu bet ne man smile.gif

* * * Net nežinau, kaip su ta sėkme, bo kažko apsilpau, kaip niekad, bet vandens pagėriau (buvau iki šiol beveik negėrus, tik kavos), tai gal ir ištempsiu.
tau gerai, aš tik kelias veisles paragavau, nu bet po truputį eina šventė ir į mūsų kiemą smile.gif
Jablonka rosii - neturiu, nežinau
Large Barred boar - kažkaip neužsifiksavo man pernai. Lyg ir nieko.
Arbūzinis - geras
Kardinal Mazarini - geras
triufelio geltono neturiu, nežinau
Eros - taip, sausi, džiovinimui geri, o ir rudenį nuskynus gana ilgai man skanūs buvo.
Beefsteks - ryt skinsiu ir ragausiu
smile.gif

Jblonkos ir geltono triufelio duosiu-verti.
Eros labai skanus pasidaro rudeni, net kazkoks vaisiu skonis jauciasi. O ir nuskinti gerai laikosi, skonio nepraranda.
Atsakyti
Na jau ir parva=iavau is daktaru. Astunta diena guldo. Busiu triusis, Tyrimams. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 27, 17:19)
Jblonkos ir geltono triufelio duosiu-verti.

kažin, man reikia? unsure.gif
gal jau reikia baigt tą pomidorų žaidimą: reikia, dar reikia, dar kitokių reikia...
nu bet jei jie labai labai... tai gal reikia biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2017 07 27, 20:54)
Na jau ir parva=iavau is daktaru. Astunta diena guldo. Busiu triusis, Tyrimams.  unsure.gif

ką tirs? unsure.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 fain pakeliausit ir pabūsit visi keturiese tiesa kice kas dabos ?
Luety nu fain jau pilna burna valgote pomikus aš tik Toro du nuskyniua ... bet gal mažu rasiu daugiau šiandiena ... labai pasiilgau pomidorų su sūriu baltu mmmm kaip skanu tongue.gif
Kavasucitrina na jep užkalė tos vištos ale pamislyk kaip gerai savos žinai ką davei kuom šėrei ir ką valgysi ax.gif
Ate42 džiaukis tiria ieško ... mažu suras tavo negalavimų priežastį... o aš va pas naujus doktorus eina pirmadienį ... sporto medicina na ... ai žodžiu naujas bandymas biggrin.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Galų gale penktadienis smile.gif Noriu ramybės ir poilsio ... vakar vakare patraukė ant siuvimo . Tai sugebėjau maišą vantoms pasiūti , kad nedulkėtų smile.gif susitvarkyt kelis rūbus per siūles pairusius ... ir treniruojuosi su senais vyriškais marškiniais - perdaryti parauktas moteriškas bliuzeles smile.gif bet kažką ne taip darau ... traukia per rankoves smile.gif gel per daug nukerpu ? Yra kur tobulėt smile.gif

Ate42 sėkmės tyrimuose 4u.gif
Bėda ta , kad pas mus negydo visumos - tiria atskirus dalykus ir gydo po vieną .... Kas iš to kad pasakys tas neveikia , anas ne taip veikia - va kad pasakytų - visumą. Mano supratimas apie šiuolaikinę mediciną labai nekoks ... Kas iš to kad pasako kas neveikia, ar veikia ne taip ? kokia iš to nauda ? Va kad pasakytų - ką daryti , kad veiktu VISKAS , o ne gydytų atskirus simptomus, kenkdami likusiems organams .... Pas daktarus sveikatos nerasi , tik ligų ir vaistų .

Muka turim draugų ir pažįstamų šalia gyvenančių , tai įpils katei maisto ir dėžutę pavalys . Ir namus pažiūrės, vis ramiau .

KSC Tavo vietoj pirkčiau greit šaldymo dėžę ir sugrūsčiau tas 25 vištas smile.gif O neberieks, suvalgysit višas - atjungsi . Aš kai koncevavimu nebeužsiimu , tai man tinka ir dažovių šaldymui . Greičiau , sveikiau , paprasčiau .

kas darosi su pomidoriais nežinau ... šią savaitę nebuvau kaime . Daug darbo turėjau ir aplamai patęžus buvau smile.gif
Atsakyti
labas,
QUOTE(Muka @ 2017 07 28, 07:52)
Labos iš ryto  4u.gif
* Kavasucitrina na jep užkalė tos vištos ale pamislyk kaip gerai savos žinai ką davei kuom šėrei ir ką valgysi  ax.gif
* * o aš va pas naujus doktorus eina pirmadienį ... sporto medicina na ... ai žodžiu naujas bandymas  biggrin.gif

* žinosiu tai jo, bet atsibosta ta vištiena irgi
* * bet tu šaunuolė, kad nenuleidi rankų, vis ieškai. Nu bet ką daryt... unsure.gif. Gal jau šis kartas bus TAS unsure.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 28, 09:44)
* vakar vakare patraukė ant siuvimo .
* * ir treniruojuosi su senais vyriškais marškiniais  - perdaryti parauktas moteriškas bliuzeles smile.gif bet kažką ne taip  darau ... traukia per rankoves smile.gif gel per daug nukerpu ? Yra kur tobulėt smile.gif
* * * Bėda ta , kad pas mus negydo visumos - tiria atskirus dalykus ir gydo po vieną .... Kas iš to kad pasakys tas neveikia , anas ne taip veikia - va kad pasakytų - visumą. Mano supratimas apie šiuolaikinę mediciną labai nekoks ... Kas iš to kad pasako kas neveikia, ar veikia ne taip ? kokia iš to nauda ? Va kad pasakytų - ką daryti , kad veiktu VISKAS , o ne gydytų atskirus simptomus, kenkdami  likusiems organams .... Pas daktarus sveikatos nerasi , tik ligų ir vaistų .
* * * * KSC Tavo vietoj pirkčiau greit šaldymo dėžę ir sugrūsčiau tas 25 vištas  smile.gif O neberieks, suvalgysit višas - atjungsi . Aš kai koncevavimu nebeužsiimu , tai man tinka  ir dažovių šaldymui . Greičiau , sveikiau , paprasčiau .

* pavydžiu. Ir aš noriu unsure.gif
* * kas čia per daiktas? unsure.gif
* * * sutinku 100 proc., bet tai ką daryt, jei pats to teisingo kelio nerandi? Tai vis iš tų, kurie lyg ir privalėtų jį žinot, pagalbos tikiesi...
* * * * nu bet bliamba, šaldiklis tai yra, tiesa, nedidelis, dar dėžę pirkt? Kai valgančių mažėja unsure.gif. Ir vištų kitais metais nebus. Ir daržovių, vargu ar bus (nekonservuoju ir aš, tik agurkų raugiu kažkiek). Išmesiu velniop kažkokias šaldytas uogas (gaila, bet o ką daryt), dar vieną stalčių atlaisvinsiu. Dar mamai pora, dar draugei... Išdalinsiu, o likutis gal ir sutilps kaip nors.

Mergai, mano kūdikis, likus kelioms dienoms iki kelionės, sirgt bando. Temp. 37,5, pilve kažkokie gurguliavimai vyksta. Kažin, kuo čia protingu bandyt gydyt? Nes įsisirgt laiko tai nelabai yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 28, 10:34)
labas,

***Mergai, mano kūdikis, likus kelioms dienoms iki kelionės, sirgt bando. Temp. 37,5, pilve kažkokie gurguliavimai vyksta. Kažin, kuo čia protingu bandyt gydyt? Nes įsisirgt laiko tai nelabai yra unsure.gif

***Nerviniu pagrindu . Žinau , būna , susidūrus ... Greit greit granatų žievės arbatos . Bent jau nepakenks .
Papildyta:
Filmukas apie marškinius :
Filmuks
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus pirminis lengvas pasiruosimas kelionei.Truputi nerimas,truputi ytampa biggrin.gif
Oras-grynas ruduo,luetus,vejas,salta,kazkas issiunte saule i LT,o jai patiko ir nebegryzta,arba kelio neranda.Supyksiu ir parsivesiu is Prancuzijos po savaites dvi saules. biggrin.gif
KSC, tavo dukriukui tikrai stresine prieskelionine busena.O ji jautri pas tave.O kaip jos zandikaulis dabar?
Muka,visuma gydo Lietuvoj,yra kazkoks,kazkur centras,pasidomek,daug zmoniu ten eina.Dukra kazkada buvo del nepastojimo,sake nuostabu.
Dusia,gal tempia todel,kad rankoviu iskirpima sumazina ji ten,tai nesiot ta bliuska tik stipriai nuleista nuo peciu,nes kitaip turi tempti,pazastis pjauti.Tada jau reikua igilint pazastu iskirpima.Pabandyk tik vos vos nukirpt rankoviu virsu,gal tada neberemps.
Ate,sveik greiciau,nors rau irgi viskas nuo nervu.
Vat kokia doktarsa esu,viska zinau kas kam. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 28, 10:47)
***Nerviniu pagrindu . Žinau , būna , susidūrus ... Greit greit granatų žievės arbatos . Bent jau nepakenks .
Papildyta:
Filmukas apie marškinius :
Filmuks

ačiū už mintį. Pasiūliau - sakė, jau negurgia smile.gif. Bet tempa ta pati.
filmuką vėliau būtinai žiūrėsiu, ačiū 4u.gif
QUOTE(Luety @ 2017 07 28, 11:16)
* pas mus pirminis lengvas pasiruosimas kelionei.Truputi nerimas,truputi ytampa biggrin.gif
* * KSC, tavo dukriukui tikrai stresine prieskelionine busena.O ji jautri pas tave.O kaip jos zandikaulis dabar?

* aha - dar viena stresininkė biggrin.gif
* * gal ir taip. Žandikaulis grįžo į pirminę būklę, kai gyvent galima, bet diskomfortas yra, išsižiot sunku ir tik nedaug.
Atsakyti
Labos ,
Apie ką tylim?
Palinkėkt man sekmės, einu pas bites, bandysiu Motinėlėles įduot. 2 pasrivežiau , ne milijonus kainuoja, bet toks dievo stebuklas, kad gaila būtų prarast...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 29, 09:51)
Labos ,
Apie ką tylim?
Palinkėkt man sekmės, einu pas bites, bandysiu Motinėlėles įduot. 2 pasrivežiau , ne milijonus kainuoja, bet toks dievo stebuklas, kad gaila būtų prarast...

Sekmes ir kad motynele padarytu tvarka avilyje,visus tranus idarbintu. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiau vienu pomidoru kol issirps,siandien paspaudziu,o jie minksti,bet zalu viduj ir isorej.Pagal parasa zlato skifor,ar tie?Ar arbuziniai?Labai sultingi skanus tik kad zali viduj??
Atsakyti