Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas,
Dusia, kaip pasisekė operacija? Kaip aplamai tą seną motinėlę reikia rast, tai neįsivaizduoju unsure.gif

Buvom pas mamą, atšventėm anūkės išleistuves ir gimimo dieną. Temperatūra iki 37,8. Viduriuose nežymūs vyksmai. Gavo Pau d'arco ir granatų žievių - gal kažkas padės unsure.gif. Gal čia gimtadienio proga organizmas pasilpo ir liga prikibo unsure.gif

Luety, Arbūzinis tai juodasis pomidoras, jei gerai pamenu. Zlato Skifor nepažįstu unsure.gif

Radau - Zlato skifov iš manęs, tik aš jų nesėjau, tai sakiau, kad nepažįstu biggrin.gif. Jie turi būt geltoni. Žali gali būti iš manęs Cherokee green.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 29 liepos 2017 - 18:49
Labos iš ryto 4u.gif

Na gyva po sode įvykių blink.gif šeštadienį mislinu atsisėsiu ir pasideginsiu, mat jau nusikalusi buvau.. ką atsitempiu kėdę ant žolės, bandau įsitaisyti tik blink ir salto per galvą,iš akių žiežirbos, atsistoti negaliu skauda visa mislinu amen... ale paskui po truputuką po truputuką išsijudinau, prisidėjo dar vienas skausmas sprandas, vakar gėles laistau supykdžiau bitutes viena bac in delną įkando, tik silpna pasidarė ištino ranka, MB šalia buvo svogūną iš daržo atnešė perpjovė, nuėmė skausmą... žodžiu toks jausmas einu link susinaikinimo.... unsure.gif
Dusia37 kaip pavyko operacija... kažkaip kaimynka mačiau žolę pjovė su tą skrybėle su sietuku, ko niekad nedarydavo kiba kažko bitukės supykusios...
Kavasucitrina kada išvažiuoja vaikiukas tavo, rado butą ir t.t.
Luety vieni pomidorai būna tokie vidus žalias, o viršus gelsvai žalias... bet tokių tai neturėjusi tai nežinau...
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 31 liepos 2017 - 06:58
labas rytas,
QUOTE(Muka @ 2017 07 31, 07:55)
* šeštadienį mislinu atsisėsiu ir pasideginsiu, mat jau nusikalusi buvau.. ką atsitempiu kėdę ant žolės, bandau įsitaisyti tik blink ir salto per galvą,iš akių žiežirbos, atsistoti negaliu skauda visa mislinu amen... ale paskui po truputuką po truputuką išsijudinau, prisidėjo dar vienas skausmas sprandas, vakar gėles laistau supykdžiau bitutes viena bac in delną įkando, tik silpna pasidarė ištino ranka, MB šalia buvo svogūną iš daržo atnešė perpjovė, nuėmė skausmą... žodžiu toks jausmas einu link susinaikinimo....  unsure.gif
* * Kavasucitrina kada išvažiuoja vaikiukas tavo, rado butą ir t.t.
* * * Luety vieni pomidorai būna tokie vidus žalias, o viršus gelsvai žalias... bet tokių tai neturėjusi tai nežinau...

* nu dar nesinaikink... unsure.gif
bitės tai gal ir nesunaikins tavęs, nu bet tas pirmas reikalas tai nieko gero... unsure.gif
* * išskrenda ketvirtadienį.
Apie butą senokai buvau rašius - universitetas pasiūlė už 570 eur/mėn. rolleyes.gif.
Tik kad ana pas mane nei pasveikus, nei vis dar ligonis... Nežinau... Važiuot gal granatų ieškot, bo sudaviau tik kartą, nedaug ten buvo, o pilve nėra gerai...
* * * tai tie Chrerokee green, apie kuriuos Luety rašiau, kad turi, tai turbūt ir yra tai, apie ką tu kalbi - ir žali, ir gelsvi...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 31, 08:08)
labas rytas,

* nu dar nesinaikink... unsure.gif
bitės tai gal ir nesunaikins tavęs, nu bet tas pirmas reikalas tai nieko gero... unsure.gif
* * išskrenda ketvirtadienį.
Apie butą senokai buvau rašius - universitetas pasiūlė už 570 eur/mėn. rolleyes.gif.
Tik kad ana pas mane nei pasveikus, nei vis dar ligonis... Nežinau... Važiuot gal granatų ieškot, bo sudaviau tik kartą, nedaug ten buvo, o pilve nėra gerai... 
* * * tai tie Chrerokee green, apie kuriuos Luety rašiau, kad turi, tai turbūt ir yra tai, apie ką tu kalbi - ir žali, ir gelsvi...
....

Labas,
mukute, laikykis. Saugok save.
Kaip ta kėdė galėjo persiverst?....išsiaiškink, kad nesikartotų.
Kavute, turiu granato žievės džiovintos, bet atvežt tik ryt galiu. Ar vežt?
Vakar pribaigėm broilerius. 9 visi iki 2 kg. Mažiausias 1,2. Nesuprantu kaip juos šert. Nervuoja. Kombės vistiek ir kitais metais neduosim. Nuo 28 broilerių tik 3 stalčiai su visais kaulais blink.gif . Taip dar nebuvo....
Panos, gal braškių digais būsit bagotos? Neišmeskit......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 31 liepos 2017 - 08:59
Labas rytas

KSC kas yra nedaug turėjau grantų žievės ? Jos nedaug ir reikia ... Kažkada mergyte gydžiau nedžiovinta , tai dėjau dvigubai apie 25 gramus - puikiai suveikė . Šiaip reikia tik 10-12 gr. Jei teisingai paruoši ir teisingai išgeri su roto virusu suveikia . Išbandyta ir ne kartą . Patikėk - gerti reikia taip kaip parašyta, o ne kaip ramunėles ar melisą smile.gif

10 – 12 g. granatų vaisių žievės užplikyti stikline verdančio vandens ir pusvalandį leisti prisitraukti. Niekada nereikia žievės išimti iš arbatos. Prasidėjus netikėtam viduriavimui, reikia išgerti pusę stiklinės pagamintos granatų žievės arbatos, o likusią pusę palikti, jeigu prireiks, vėlesniam laikui (žievės neišimti!) Jeigu 10-ties min. bėgyje savijauta pagerėjo, tai reiškia kad viduriavimas išgydytas, o jeigu nepagerėjo, tada tęsti gydymą ir po 3-jų val. išgerti likusią arbatą. Pasveikstama per 5 val. nuo gydymo pradžios. .

Muka , laikykis 4u.gif Gal šiukšlinėn mesti tokias nestabilias kėdes reikia, o ne žudytis ?
Bitės įkandimas , prie tavo ligų tai ne bėda, o vaistas. Tau reiktų į skaudamą vietą kas antrą dieną po bitę smile.gif suaktyvintų kraujotaką , išsivaikščiotų visi skausmai smile.gif Jei pamenat tarybinius laikus- buvo toks Sovietų Sąjungos vadas , kuris turėjo labai vešlius antakius ir prastai veikiantį apatinį žandikaulį... Tą žandikaulį jam buvo visai paralyžavę . O pagydė bičių įkandimais , į atitinkamas vietas - į nervinius taškus vienu metų leisdami įkasti kelioms bitėms . Jei įdomu apie bičių nuodus pasiskaitykit :
Nuo ko gydo bičių nuodai
Mažos bičių nuodų dozės veikia stimuliuojančiai, didesnės – kaip raminamieji, nuskausminamieji, traukulius slopinantys vaistai. Šie nuodai stimuliuoja širdies veiklą, plečia kraujagysles, mažina arterinį kraujospūdį, gerina kraujo apytaką smegenyse, mažina galvos smegenų patinimą, gerina nuotaiką, atmintį, miego kokybę, mažina priklausomybę nuo alkoholio ir nikotino, gerina kraujo mikrocirkuliaciją, virškinamojo trakto motorines ir sekrecines funkcijas, stimuliuoja kepenų veiklą, plečia bronchus, gerina atsikosėjimą, mažina cukraus kiekį kraujyje, stimuliuoja organizmo apsaugines savybes ir imunitetą, normalizuoja medžiagų apykaitą.
Teisingai naudojami jie mobilizuoja apsauginius organizmo rezervus, saugo nuo infekcijų, stiprina imunitetą. Tai stiprus natūralus antibiotikas ir antiseptikas.
Bičių nuodai mažina cholesterino kiekį kraujyje, silpnina kraujo krešumą, stabdo spazmus, pagerina organų aprūpinimą krauju.

Straipsnis

Mano eksperimentas nežinau ar pavyko smile.gif matysiu po savaitės .
jei įdomu apie Bites - Traninė motinėlė atsiranda tada , kai bičių motinėlė žūva o bitės neturiu jaunų ( 3 dienų ) perų išsiauginti naujos. Tada paprastą bitę ima maitinti bičių pieneliu ir ji pradeda dėti kiaušinėlius. Iš jų išsirita didelės ir tingios bitės , jos nelabai dirba ... Šeima neišsikišus žmogui žūva. Arba , kai jauna motinėlė tinkamą jai dienai nepasiskraido su tranais ( o tai ji turėtų padaryti -25-27 savo gyvenimo dieną. Jei nebūna tinkamo oro , jei kitos priežastys , ji su tranais nieko nepadaro ore - deda netinkamos kiaušinėlius . Tai mano darbas buvo - iškratyti tas netinkamas bites kitam sodo kampe - geros tikros bitės grįžta namo , o tos sutranėję vėplos nebe ... Iškračiau , įdėjau motinėlę - tikėkimės po savaitės rasiu tinkamų perų . Taip sužinosiu priėmė ar ne . Viskas dievo valioj smile.gif
O kitą avilį turiu - kaip ir nemažai bičių - bet nedirba tinkamai . Sėdi ant laktos ir rūko . Tai atėmiau iš tos šeimos dalį bičių, sudariau šeimelę smile.gif rudenį arba sujungsiu arba kitiems metams turėsiu normalią šeimą, arba ...
Bičių įkandimų gavau daug , bet pajaučiu tai tik paskui - kur paraudę ir šilta. Na tam skausmui esu atspari - man varmai skaudžiau kanda smile.gif Gal tik pavargau ir tokia ramesnė nuo jų įkandimų pasidariau. bet nieko MB pakūrė vakare pirtukę, kiečių mėtų vantomis pavanojo kaip nauja atsikėliau smile.gif
Kažkoks įtarimas, kad maras nori įsisukti į šiltnamį smile.gif tai nelaisčiau ir drastiškai išgenėjau . Važiuosiu vidurį savaitės - jei ką nupurkšiu . Nes tokio grožio kekių tai jau nepaliksiu likimo valiai smile.gif
Vėl turėjau svečių - sesės buvo atlėkę sekmadienį . Smagu smile.gif Tik darbų liko nedirbta, bet tai tik sodyba -ne vergovė ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 liepos 2017 - 10:01
Geros tos kėdės ale va žiopla boba pasistačiau nuokalnėm unsure.gif
Tai jo žinau gerai bitutės... ale niežti dabar delna bezbožnai...
oho viso išsimokslinimo čia reikia su tomis bitėmis... na su mano kantrybe kaži..
tiesa kuom žadi purkšti? jodo tirpalu?
Ate42 užteks tų broilerių bus skanesni?
Kavasucitrina ar ne gaila vaiko išleisti ?
Atsakyti
Dusia, žinau, kiek turi būt, bet buvo gal 4 g unsure.gif. Tai gavosi tik pusė stiklinės, tik viena porcijytė. O be to, jeigu ji pora kartų dienoj paviduriuoja, tai kaip vertint, kai instrukcijoj rašoma "Jeigu 10-ties min. bėgyje savijauta pagerėjo..."? Tai kad ta savijauta nėra aplamai bloga. Ai, nekreipčiau dėmesio, jei ne ta kelionė prieš akis...

ate, kol kas nieko nesakau, jei sugalvosiu, skambtelsiu tau, ačiū už rūpestį 4u.gif

Muka, kaip ir negaila - juk viskas jos pačios labui, kiek gi gali sėdėt nieko neveikdama. Tik kad ji iš tų, kur streso ir panikos yra ir dar bus sočiai, tai tik dėl to gailiu...,

ate, dėl vištukų - pas mus kol kas visos bent 2,2 kg (didžiausia 2,9 kg), bet ir tiek man yra labai mažai. Kai paskaitau, kai 3-4 kg ir daugiau būna 2-3 mėn., tai kažkaip... Jau pas mane tikrai kitais metais jų nebus, tikrai...

o dėl bičių, Muka, aš ne veltui čia šneku, kad su jom jau ne aukštoji matematika, o visa kvantinė fizika - jau ten tiek reikia išsimokslinimo, kaip tu sakai, tai patikėk...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 07 31, 10:42)
Geros tos kėdės ale va žiopla boba pasistačiau nuokalnėm  unsure.gif
Tai jo žinau gerai bitutės... ale niežti dabar delna bezbožnai...
oho viso išsimokslinimo čia reikia su tomis bitėmis... na su mano kantrybe kaži..
tiesa kuom žadi purkšti? jodo tirpalu?
Ate42 užteks tų broilerių bus skanesni?
Kavasucitrina ar ne gaila vaiko išleisti ?

Jei maras - tai nei laumių ašarom , nei vaivorykštės rasos lašeliais nežadu purkšti smile.gif
Gaus chemijos ... Jai geiau mano chemija ir tinkamas išlaukimas nupurškus, nei turginiai pomidorai , kai nežinau nei kada , nei kiek purkšta ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 31, 10:53)
Dusia, žinau, kiek turi būt, bet buvo gal 4 g unsure.gif. Tai gavosi tik pusė stiklinės, tik viena porcijytė. O be to, jeigu ji pora kartų dienoj paviduriuoja, tai kaip vertint, kai instrukcijoj rašoma "Jeigu 10-ties min. bėgyje savijauta pagerėjo..."? Tai kad ta savijauta nėra aplamai bloga. Ai, nekreipčiau dėmesio, jei ne ta kelionė prieš akis...

ate, kol kas nieko nesakau, jei sugalvosiu, skambtelsiu tau, ačiū už rūpestį 4u.gif

Muka, kaip ir negaila - juk viskas jos pačios labui, kiek gi gali sėdėt nieko neveikdama. Tik kad ji iš tų, kur streso ir panikos yra ir dar bus sočiai, tai tik dėl to gailiu...,

ate, dėl vištukų - pas mus kol kas visos bent 2,2 kg (didžiausia 2,9 kg), bet ir tiek man yra labai mažai. Kai paskaitau, kai 3-4 kg ir daugiau būna 2-3 mėn., tai kažkaip... Jau pas mane tikrai kitais metais jų nebus, tikrai...

o dėl bičių, Muka, aš ne veltui čia šneku, kad su jom jau ne aukštoji matematika, o visa kvantinė fizika - jau ten tiek reikia išsimokslinimo, kaip tu sakai, tai patikėk...

Matai, mūsiškiai nuo 30 parų amžiaus kombės net neuostę... sakom gal todėl.
Bjaurūs abu su MB, galvojam, kad tie kur užaugina 4-5 kg mėsos tikrai duoda kažkiek kombės. Na netikiu kitaip. NETIKIU. Juk patys jau keturias vadas užauginom. 3,2-3,3-didžiausi buvo ir tai pirmais metais, kai gal pusantro mėnesio kaip papildą gaudavo kombės.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 31, 10:55)
Jei maras - tai nei laumių ašarom , nei vaivorykštės rasos lašeliais nežadu purkšti smile.gif
Gaus chemijos ... Jai geiau mano chemija ir tinkamas išlaukimas nupurškus, nei turginiai pomidorai , kai nežinau nei kada , nei kiek purkšta ...

Dar kartą įsitikinau kokia tu protinga motera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 31, 11:55)

previcur?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 31, 11:08)
Matai, mūsiškiai nuo 30 parų amžiaus kombės net neuostę... sakom gal todėl.
Bjaurūs abu su MB, galvojam, kad tie kur užaugina 4-5 kg mėsos tikrai duoda kažkiek kombės. Na netikiu kitaip. NETIKIU. Juk patys jau keturias vadas užauginom. 3,2-3,3-didžiausi buvo ir tai pirmais metais, kai gal pusantro mėnesio kaip papildą gaudavo kombės.

nu mano taip pat nuo 3 sav. buvo atjunkomi nuo kombės, o tos, kurios didelius užaugina, irgi sako, kad be kombės nuo kažkiek ten... unsure.gif. Ai, nežinau.

QUOTE(Muka @ 2017 07 31, 11:19)

pas mane tai Revus paruoštas. Jei tik pamatau marą - varau juo be skrupulų ir tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 31, 11:24)

pas mane tai Revus paruoštas. Jei tik pamatau marą - varau juo be skrupulų ir tiek žinių.

Pas mane yra Revus , yra INFINITO. pernais laukui užteko gero pagenėjimo ir INFINITO. Nors jis švesto vandens funkcijas atlieka, labaiu profilaktikai negu rimtam marui smile.gif Vakar prie durų radau kelis negražius lapus - net nežinau maras ar ne ... Tai prasišnojau su sekatorium , o jau purškimui laiko neliko ... Ėjau tik laistyti - ir liko sudžiuvėliai nelaistyti . Pomidorų tai jau pusė krepšiuko parsivežiau - labaiu -mažiau sunokusiu .
Atsakyti