QUOTE(Muka @ 2017 08 01, 05:44)
Labos iš ryto
*O tokio vyno net negirdėjus google inmečiau irgi nemeta butelkos fokte prašome

Na smagu Luety su anūkę pasidžiaugsi atstatytsi laimės hormonus
Gerai pirksiu stipriau purškimui... tiesa dabar mane neramina labai apvytusios pomidorų viršųnės ir kai kurių susisukę lapai lapai... jaučiu gal per daug permylėjau, bet kad taip nuvytusios viršūnės būtų
**Na ką mielosios viską prašome apie užrūgštėjusį organizmą nes nuo ko jis užrūgštėjo nesuprantu

Verdiktas toks organizmas užrūgštėjo, limfa visai neteko ir nuo to visos bėdos ... ką galvoti nežinau ... blyn po salto kaip spranda dar skaudėti pradėjo

žodžiu ...
Bučkas
Labas rytas,
*Parasiau nepilna pavadinima:

Tikrai verta pirkt prie mesos stalo,tik kazin ar kasdien iseitu juo megautis,nes jis brangus cia apie 13-15,mazdaug.
**Na organizmas uzrugsteja nuo dietu,mazai skysciu,o sarmina kas ryta vanduo su citrina,obuoliu gero organic acto saukstelis i stikline vandens ir ant tuscio ryte.Galima ir medaus sauksteli.As medu idedu i vandeni is vakaro ir palieku,o ryte tik ipilu acto arba ispaudziu puse citrinos sulciu.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 01, 07:38)
Labas rytas
Na apie organizmo nušarmėjimus - užrūgštėjimus , net nežinau ką pasakyti ... prisiklausius apie organizmo šarminimus nuo sodos iki citrinų ir kitų nesamonių . Skausmas ne nuo užrūgštėjimo

nepatikėčiau net aš ... Nors aš patikli
Muka, o kam tau stipriau pirkti - gal nepuls maras?
*Luety, vaje koks smagus Jums laikas, tikros atostogos , ir aktyvios

nes su anūkyte tokio amžiaus ant sofos nepadrybsosi
KSC sėkmės tavo kūdikiui

Bus viskas gerai , nes kitaip ir būti negali
Ate42 kaip gyva ? jau uždaryta tyrimams ar dar ne ?
*kol kas tikrai jauciuosi aktyviose atostogose.Margo labai geras vaikas,galima susitart del visko ramiai.Rytais geria pieno,si ryta as jai siulau pusryciams jogurto ar piure,o ji vis no no,ir kazka man sako prancuziskai,as nesuprantu,sakau parodyk ka tu valgai,tai ji atidare saldytuva ir rodo i piena,tada atsiminiau,kad ji geria pieneli atsikelus ir suvalgo sausaini .Tik po kokiu 2-3 val valgo ka nors.Tai va,gerai kad supranta lietuviskai.
Sianakt perkunija,zaibai,lietus,kol kas be saules,bet silta.