labas rytas,
QUOTE(Muka @ 2017 01 31, 09:44)
* Jautiena ar kitaip karviena perku pardėje dažniausiai Rimi, šalia darbo yra, ir turguje pas viena moterėle, kuri tik viena turi jaučio uodegų ir žandų, taigi jokie eko, nes netikiu jais...
* * Sėjo ridikus Ate42 aš pas su tokiais dalykais
Bučkas
* ir pardėje tu nenusiperki atidirbusios karvės?

. Nes aš kiek pirkus, tai neįkandama mėsa, tik nemažų pinigų gaila būna... Va, turguje, tai laisvai gali būti mėsinių galvijų mėsą pardavinėjančių, ale irgi kaip žinot? Dėl tos eko tai tiek jau to, aš šiuo žodžiu netikiu, bet bent paprastos normalaus mėsinio galvijo mėsos noriu...
* * sėjo ir daugiau kažkas, Luety tai tikrai, ale su ja nepasikonsultuosi - ana kitokioj geografinėj platumoj gyvena
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 31, 09:50)
* KSC gal vasario pabaigoj ar kovo pradžioj tuos ridikus sėjot ?
Man nelabai pavyko , daugiau neužsiimsiu
* * O man steikas skanu . Perku Šilainių turgelyje , kai atsiveža geros mėsos mums paskambina.... Pas jį būna jaučių uodegu ir kt. Ir triušiukų , ir naminių vištų . Dabar pradėjo prekiauti ir aviena.
Kaiulienos beveik nevalgau . MB ir dukra nemėgsta , ( dukra net nevalgo , nebent faršas pamaišytas jautiena su kiauliena ) , MB vaiposi , tai tik dėl savęs gaminti neverta....
* gal. Man irgi taip atrodo. Man pirmieji neblogi buvo, o paskutiniai kažkodėl neužaugo.
* * noriu ir aš triušio ir avienos noriu... Bet pagrinde valgau prasčiausią ir pigiausią mėsą - kiaulę