Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 31, 17:40)
* Tai juos namie augina,kaip naminius gyvulius??MB dirbo vienais metais Vokietijoj pas fermeri,restauravo jo nama,tai ir mane pasikviete menesiui,padejau tai bobutei langus valyt,namu ruosoje,tai jie augino stirnaies,o gal ir tuos danielius,nes turejo savo miska,tai jis tik gasdindavo juos saudamas i virsu.Ale tikrai,reikia turet gelezine sirdi toki paskerst.
* * Aciu tikrai uz palinkejimus ir uz seklas taip pat.Jei tik ko reikia is UK,rasyk be jokio skrupulo,o ir jus visos mergaites,prasom rasyt,ko noretumet mainais i seklas,man bus kazkaip maloniau,kai zinosiu,kad ir as jums galiu kazkuom padet. 4u.gif

* tai jo, kaip suprantu, įsirengia aptvarus ir augina. Girdėjau, kad restoranai mielai jų mėsą perka.
* * žinai, man šovė į galvą tokia mintis. Jei kada nors kokioj e. pardėj rasiu kažką tokio, ko labai labai norėsiu, o į LT nesiųs, bet į UK siųs, prašysiu pasinaudoti tavo adresu ir paskui persiųsti man. Naglai aš čia pavariau, ane? biggrin.gif ax.gif. Aišku, aš už persiuntimą susimokėsiu, ir už vargą, jei tu jį įkainosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 31, 16:08)
* tai jo, kaip suprantu, įsirengia aptvarus ir augina. Girdėjau, kad restoranai mielai jų mėsą perka.
* * žinai, man šovė į galvą tokia mintis. Jei kada nors kokioj e. pardėj rasiu kažką tokio, ko labai labai norėsiu, o į LT nesiųs, bet į UK siųs, prašysiu pasinaudoti tavo adresu ir paskui persiųsti man. Naglai aš čia pavariau, ane? biggrin.gif ax.gif. Aišku, aš už persiuntimą susimokėsiu, ir už vargą, jei tu jį įkainosi biggrin.gif

Kavasucitrina,Jokiu problemu.Visada prasom. 4u.gif Kai tu ikainosi savo varga,as ikainosiu savo(kazin?).Esant pensijoj ,pasivaiksciojimas sveika,nunest i pasta ir taip daznai nesu,MB vis kazka parduoda ebay,tai praso issiust.Laisvai gali taip daryt,be problemu.Malonu bus pasitarnaut. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 31, 18:51)
Kavasucitrina,Jokiu problemu.Visada prasom. 4u.gif Kai tu ikainosi savo varga,as ikainosiu savo(kazin?).Esant pensijoj ,pasivaiksciojimas sveika,nunest i pasta ir taip daznai nesu,MB vis kazka parduoda ebay,tai praso issiust.Laisvai gali taip daryt,be problemu.Malonu bus pasitarnaut. 4u.gif

okis, sutarta mirksiukas.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šiandien išsiunčiau sėklas tik ... Susivėlus . Žadėjau praėjusia savaitę.
Luety - mąstyk kitaip - tau kažkas - tu kažkam . Ir ratas sukasi smile.gif
PS Lietuvos paštas vis tik pigus ... duokdie neprivatizuos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 31, 20:29)
Šiandien išsiunčiau sėklas tik ... Susivėlus . Žadėjau praėjusia savaitę.
Luety - mąstyk kitaip - tau kažkas - tu kažkam . Ir ratas sukasi smile.gif
PS Lietuvos paštas vis tik pigus ... duokdie neprivatizuos.

totalus bardakas tas paštas, kažkada išsprogdint ruošiausi biggrin.gif
dėl kainų, tai kai siunčiau Luety neregistruotu mažutį voką, nustebau, kad pigu. Didesni paketai, registruoti (kai kartais tenka grąžint prekes) - gana brangūs.
O bent Lietuvoj, tai žymiai pigiau per kokią Omnivą ar LP Express siųstis, nei per paštą, o ir patogiau šimtąkart.
Atsakyti
Nezinau,kaip LT,bet UK pastas privatizuotas ir gana brangus ir vis dar brangsta.Mazai ka tenka siust,o MB atsiima uz pasta is kliento,buna prideta prie pirkinio ir pasto islaidos ir pirkejas sumoka uz jas.
Ryt sesiu lobelijas su karstu vandeniu,patiko.
Atsakyti
o aš kaip liuobiau kieme ant nugaros tik ką... Net pagulėjau, pailsėjau - iš karto nesikėliau smile.gif. Gi prireikė su guminukais kaliošiukais slidžiais (taigi čia labai trumpam, tik kieme iš mašinos šuniui maistą paimt...) išlėkt... Gerai, kad laimingai, tik kairės rankos delno skūra velniop nuėjo, kraujai laša, peršti, velnias...
Nu bile be susilaužymų bigsmile.gif

Luety, o UK nėra alternatyvų - paštas monopolistas?
Atsakyti
Nu ale protas,su kaliosais guminiais i sliduma.Gausi i dubce. tongue.gif Dar nezinai,kas gali islyst,puskei stuburo slankstelis buvo iskiles po tokio liuobimo.Ranka sugis,ryt matysi kaip jausies.

Paprastam zmogui nera alternatyvos.Siaip visokiu firmu pristatytoju yra,bet tik biznio pristatymams,ne laiskams ar banderolems.Lietuviai turi alternatyva,tases veza autobusiukai Lietuva-Anglija,va ir man siltnami atves.
Labanaktis.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Kavos ar ką
vartotojo įkelta nuotrauka
Dsia37 pirkau šitos firmos
vartotojo įkelta nuotrauka
sakai bus jau nedaigios, o pokelyje tiek daug liko, o jeigu pabandžius kelias namie padaiginti, kaip manai 4u.gif
Ir mnaau iš šitos pardės http://www.darzovius.../lt/akcijos.htm

Ech mergos jūs visos teip dalinatės o aš kaip žmotas... nors iš tikrųjų bijau ką ir siūlyti vis sumaišau sėklas, vis užrašus ne tuos uždedu... žodžiu nubraidau kapitaliai, bet jeigu ko reikia rėkite ieškosim smile.gif

Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 vasario 2017 - 07:43
QUOTE(Luety @ 2017 01 31, 13:11)
Labas rytas,

Muka,tokiu vietu gyvulio,kokias tu perki,as nepraryciau.Nezinau,man klaikiai skamba paslepsniai,uodega...nepyk,atleisk man neismanelei,jei ten kazko gero yra,bet man kazkaip atrodo,kad geras mesos smotas visada turtingesnis viskuo,tik brangesnis.O tu zinau is gerai pasiturinciu,tai cia ne kainoj esme turbut,tai kame???Jau tokia mesa visada buvo prascioku maistas,o dabar zmones perka sunims,katems tik.Ka tu joje radai ten?Suprantu,kai savo uzsiauginai gyvuli,paskerdei,tai sunaudoji viska,bet pirkt atskirai maistui,reikia man daugiau info.

Labas rytas,

Luety dėl tokios mėsos noriu pasakyti - kad tai pati geriausia mėsa ...
Nuo senų laikų medžiotojas nušovęs žvėrį pasiima širdį kepenis ir tt . O bevertis ramuo lieka ne tokiems vikriems gentainiams. Kurie nesugeba sumedžiot . Jei netiki pažiūrėk maistingumą produktų . Kiek viso gėrio yra vidaus organuose, ir koks bevertis produktas yra vištos krūtinėlė . Roko filmuką žiūrėjai ? Taigi apie tai kalba. PS jaučio uodega yra tikras delikatesas .
Muka žinau kad pastarnokų sėklos būna trumpai daigios. ir dygsta ilgai - nuo 2 savaičių iki mėnesio .
Imu kavos ... Lužau vakar anksti , paskui naktį pabūdijau , paryčiais vėl užmigau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 vasario 2017 - 09:08
Luety man skanu tikrai skanu 4u.gif aš juk sakaiu man steikas fek nes gal nemoku ir pagaminti nu bet fek vistiek 4u.gif o va visas kas skaitosi subrpoduktu tobula 4u.gif
tiesa dariau kepenų paštetą su kepenėlėm, plaučiukais ir kiaulės pažande dar žąsies taukų mmmm skanu, savikaina 1.5 eur, o ūkininkų turguje 6 eur blink.gif ir neskanus toks kaip pati padariau ax.gif Žinai kiekvienam savo 4u.gif čia kaip vynas saldus ar sausas biggrin.gif
Dusia37 dar vis nemiegi... nors ir aš prablūdinau nuo 1.30 iki 3.30 jau ir lašiukų ėjau gerti... ar vynas ar kas panikos priepuolį vėl sukėlė unsure.gif
Na panadysiu į įberti kelias sėklukes į vazoniką mažu bus dar daigios ax.gif gi gaila išmesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 01, 10:17)
Luety man skanu tikrai skanu  4u.gif aš juk sakaiu man steikas fek nes gal nemoku ir pagaminti nu bet fek vistiek  4u.gif o va visas kas skaitosi subrpoduktu tobula  4u.gif
tiesa dariau kepenų paštetą su kepenėlėm, plaučiukais ir kiaulės pažande dar žąsies taukų mmmm skanu, savikaina 1.5 eur, o ūkininkų turguje 6 eur  blink.gif ir neskanus toks kaip pati padariau  ax.gif Žinai kiekvienam savo  4u.gif čia kaip vynas saldus ar sausas  biggrin.gif
Dusia37 dar vis nemiegi... nors ir aš prablūdinau nuo 1.30 iki 3.30 jau ir lašiukų ėjau gerti... ar vynas ar kas panikos priepuolį vėl sukėlė  unsure.gif
Na panadysiu į įberti kelias sėklukes į vazoniką mažu bus dar daigios  ax.gif gi gaila išmesti  ax.gif

Muka su kuo valgai pašetą ?
Kai duonos nebevalgau - neturiu nakt ko tept ... man taip nebeskanu
Atsakyti