QUOTE(Luety @ 2017 01 31, 17:40)
* Tai juos namie augina,kaip naminius gyvulius??MB dirbo vienais metais Vokietijoj pas fermeri,restauravo jo nama,tai ir mane pasikviete menesiui,padejau tai bobutei langus valyt,namu ruosoje,tai jie augino stirnaies,o gal ir tuos danielius,nes turejo savo miska,tai jis tik gasdindavo juos saudamas i virsu.Ale tikrai,reikia turet gelezine sirdi toki paskerst.
* * Aciu tikrai uz palinkejimus ir uz seklas taip pat.Jei tik ko reikia is UK,rasyk be jokio skrupulo,o ir jus visos mergaites,prasom rasyt,ko noretumet mainais i seklas,man bus kazkaip maloniau,kai zinosiu,kad ir as jums galiu kazkuom padet.
* * Aciu tikrai uz palinkejimus ir uz seklas taip pat.Jei tik ko reikia is UK,rasyk be jokio skrupulo,o ir jus visos mergaites,prasom rasyt,ko noretumet mainais i seklas,man bus kazkaip maloniau,kai zinosiu,kad ir as jums galiu kazkuom padet.

* tai jo, kaip suprantu, įsirengia aptvarus ir augina. Girdėjau, kad restoranai mielai jų mėsą perka.
* * žinai, man šovė į galvą tokia mintis. Jei kada nors kokioj e. pardėj rasiu kažką tokio, ko labai labai norėsiu, o į LT nesiųs, bet į UK siųs, prašysiu pasinaudoti tavo adresu ir paskui persiųsti man. Naglai aš čia pavariau, ane?