Labas rytas,
Ingrida trešnių pavydžiu
Pas mus ankstyviausia Vytėnų rožinė , bet dar nenoksta. Dengsiu agroplėvele nuo špokų nes jau invasinių būriai duodasi . Turim 4, labai pataikėm susodinti - noksta viena po kitos . 3 gražiai auga , didelės, viena skursta. Bet gal atgriebsim ? Pernais purškėm papildomai po vaisių, šiemet po žydėjimo . Prisiskaičiau kokia tai liga puola ją... Vienžo anūkų reiktų nemažai , kad suvalgytų
O aš irgi daug darbų nenudirbau , dažus ravėti labai reikia ... Bet padariau patį didžiausią darbą - ištraukiau medų iš avilių šeštadienį iki lietaus . Sunkus darbas, medaus daug ... MB padėjo tik atnešti medų. O atakiavimas ir sukimas man . Vakar dalį medus išfasavu . Pas mus lyjo ir smarkiai , tai taip probėgom stiklainius ploviau

Dabar reikia išsiparduoti

Sau pavasarinio kibiriuko užteks. Taigi dar liepų norėsiu pasilikti ir tt. Gerai kad medsukis naujas, elektrinis ... Ir gerai kad MB be instrukcijos jį pavyko sustatyti . Jis pas mane taigi ne technokratas

Jis prie miškų

Su senuoju iš viso būtų dienos ilginimas. Pats sunkaiusias darbas medaus sukimas

Ir įdomumo jokio ... medų atiminėji karštą dieną , su sieteliu su dūmine , suki šiltoj patalpoj. Kad medus geriau bėgtų ir koriai nelūžtų reikia, kad patalpoj būtų 25-29 laipsniai . Taigi tenka pasikurti krosnytę virtuvėj ...
Muka jei reikia medučio sakyk . Maišytas, rapso yra . Nemeluosiu , laukelius mačiau , kad ir tolokai nuo namų. |Nesuvaikysiu. Pagal spalvą matau , kad maišytas .O spalva dar nuo rėmelių priklauso - pas mane šiemet daug naujų. Nes praėjusiais metais prastas medunešis buvo, tai ir korių nesiuvo. Kuo senesni rėmeliai - tuo tamsesni . Ir medus tamsesnis .
Muka , taigi ir sakau , kad stirnos labai mėgsta kirtimus . Ir paukščiai . Ir kiškiai... Žolė auga , daug visokių jaunų medelių dygsta. Yra kur ragus pakasyti ir ką paėsti ir kur mažus stiniukus paslėpti . O senuos miškuos , ypač eglynuose tik šernai veisiasi . O aš jų bijau biški

Jei šernės su mažais šerniukais ir per arti prieisi gali gauti į kaulus . Vis tik banda .
Muka , aš laukiu nesulaukiu kada baigis ta mano jaunystė. Vienintelė bėda ... Nes po to baisiai nėra jėgų , hemoglobinas krenta... O tada ir miegas prastas ir tt. Vis tikiuosi išgyenti be invazinos .
AA aš tik knygelių prisiskaičiusi marginalė ... O kadangi dievulis nedavė nei grožio , nei labai geros sveikatos , nei labai gero vyro ( na tokio užjaučiančio , kai aš sergu ... ) , tai tenka su savo bėdom tvarkytis pačiai ... Maistas, protinga mankšta ir tvarka galvoje yra sveikatos pagrindas . O su savimi susitarti yra sunkaiusia

. Kad susitvarkyti galvą ....