Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 01, 11:19)
Muka su kuo valgai pašetą ?
Kai duonos nebevalgau - neturiu nakt ko tept ... man taip nebeskanu

mano paštetas toks pjaustomas ir man skanu su cibuliu prikąsti, dar tinka agurkėlis raugtas netepu jo niekur nes nesitepa nes plaučiukai ir pažandė stangrumo duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 01, 09:38)
mano paštetas toks pjaustomas ir man skanu su cibuliu prikąsti, dar tinka agurkėlis raugtas netepu jo niekur nes nesitepa nes plaučiukai ir pažandė stangrumo duoda  4u.gif

Labukas,
atnešu virusų.....

https://ogorod.ua/
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 01, 12:14)
Labukas,
atnešu virusų.....

https://ogorod.ua/

bacilų platinotja blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 01, 10:23)
bacilų platinotja  blink.gif  biggrin.gif

Bet pažiūrėk, ten ir bakterinių preparatų nuo maro yra, luety, gal jie veiksmingi?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 01, 12:43)
Bet pažiūrėk, ten ir bakterinių preparatų nuo maro yra, luety, gal jie veiksmingi?

gerai kad ne nuo mūsų rolleyes.gif o man šiltnamį palieką antrą ooot tik nežianu ar džiaugtis unsure.gif kaip tikra motera atima verkiu duoda vėl verkiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pasirodo,vos ne visuotine nemiga sianakt. bigsmile.gif As irgi nuo 4 iki 7 knyga skaiciau,nes miegas buvo palikes mane.O nuo 7 iki 9 galejo isvezt su lova,buciau nejutus.
Apie subbproduktus,man kazkaip atrodo,kas buvo senovej,ka valge,tai tik todel,kad neturejo pakankamai to ko norejo.Ir tai buvo mano seneliu laikais,o jau jums turi but isvis gili senove.Mano tevai valgydavo subproduktus,kaip vidaus organus,darydavo mama kraujines desras,plautines desras,kepenines desras,plaucius ir kepenis maldavo i cepelinus,sirdi tusindavo,vistu skarandukus irgi,uodega kiaules virdavo su kopustais,o pazandes kiaules lydydavo,ausis rukydavo,virdavo,bet apie jaucio uodega ar paslepsnius nesu nieko girdejus.Svarbu,kad skanu.
Del to psl.tai as irgi pirmiausia puoliau prie fungicidu konkreciai fitoftorozes,bet ten,kuris tik geras,jo nera,o kada bus reiktu pasekt.Ir pavertus i svarus,tai labai pigus jie,idomu ar siuncia i UK.
Muka,as noriu antro mazo siltnamio.Bet...jei uzauginta produkcija apdoroji,per ziema suvalgai,tai gal ir gerai,bet,jei reikia dalint visiems,ne giminems,tai gal ne labai.Suprantu,kad pavaisint draugus kartais,bet,kai mudu du,ir tik sunaus ir brolio seimos cia,kurie noretu musu uzauginto ir gavo visa vasara to,ko as turejau,tai mums tikrai bus gana to 12,4m2 siltnamuko.Kad tik uzaugtu viskas.Siemet buvo populiariausi burokeliai nuo kambliuku iki saknu,vos isdyge biggrin.gif krapai,spinatai ir kaliaropes.Burokeliu aiskiai reikia set daugiau,visiems patinka.

Kavasucitrina,ar gyva????Kaip savijauta siandien???Rasyk,labai neramu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 vasario 2017 - 12:01
QUOTE(Luety @ 2017 02 01, 12:00)
Labas rytas,
pasirodo,vos ne visuotine nemiga sianakt. bigsmile.gif As irgi nuo 4 iki 7 knyga skaiciau,nes miegas buvo palikes mane.O nuo 7 iki 9 galejo isvezt su lova,buciau nejutus.
Apie subbproduktus,man kazkaip atrodo,kas buvo senovej,ka valge,tai tik todel,kad neturejo pakankamai to ko norejo.Ir tai buvo mano seneliu laikais,o jau jums turi but isvis gili senove.Mano tevai valgydavo subproduktus,kaip vidaus organus,darydavo mama kraujines desras,plautines desras,kepenines desras,plaucius ir kepenis maldavo i cepelinus,sirdi tusindavo,vistu skarandukus irgi,uodega kiaules virdavo su kopustais,o pazandes kiaules lydydavo,ausis rukydavo,virdavo,bet apie jaucio uodega ar paslepsnius nesu nieko girdejus.Svarbu,kad skanu.
Del to psl.tai as irgi pirmiausia puoliau prie fungicidu konkreciai fitoftorozes,bet ten,kuris tik geras,jo nera,o kada bus reiktu pasekt.Ir pavertus i svarus,tai labai pigus jie,idomu ar siuncia i UK.
Muka,as noriu antro mazo siltnamio.Bet...jei uzauginta produkcija apdoroji,per ziema suvalgai,tai gal ir gerai,bet,jei reikia dalint visiems,ne giminems,tai gal ne labai.Suprantu,kad pavaisint draugus kartais,bet,kai mudu du,ir tik sunaus ir brolio seimos cia,kurie noretu musu uzauginto ir gavo visa vasara to,ko as turejau,tai mums tikrai bus gana to 12,4m2 siltnamuko.Kad tik uzaugtu viskas.Siemet buvo populiariausi burokeliai nuo kambliuku iki saknu,vos isdyge  biggrin.gif krapai,spinatai ir kaliaropes.Burokeliu aiskiai reikia set daugiau,visiems patinka.

Kavasucitrina,ar gyva????Kaip savijauta siandien???Rasyk,labai neramu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ryte kalbjau, gyva buvo. Kavusia, atleisk už įkyrumą, kažkaip spontaniškai gavos....
Lietuvon siunčia, gal ir UK siųs. Jei ko pesiųsim, užsisakyk mano adresu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 01 vasario 2017 - 12:06
QUOTE(ate42 @ 2017 02 01, 14:05)
Ryte kalbjau, gyva buvo. Kavusia, atleisk už įkyrumą, kažkaip spontaniškai gavos....
Lietuvon siunčia, gal ir UK siųs. Jei ko pesiųsim, užsisakyk mano adresu.

o tu ką nors jami ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 01, 12:07)
o tu ką nors jami ?

Kolkas ne.....kolkas. Kova. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
Luety, ačiū, gyva, tik biškį prsidaužus jaučiuosi, nu bet taip priklauso po tokio nusileidimo ant žemės - nieko tokio, gyvensiu biggrin.gif
ate, ačiū labai tau už rūpestį 4u.gif

Ir ką, suvedu rezultatus už mėnesį. Noras - 5 kg, faktas - 5,6 kg. Reiškia, viskas norma. O atsižvelgiant į tai, kad valgau praktišką viską, tik blogo maisto kiekiai žymiai mažesni, nei anksčiau, tai ir visai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 01, 11:00)
sveikos,
Luety, ačiū, gyva, tik biškį prsidaužus jaučiuosi, nu bet taip priklauso po tokio nusileidimo ant žemės - nieko tokio, gyvensiu biggrin.gif
ate, ačiū labai tau už rūpestį 4u.gif

Ir ką, suvedu rezultatus už mėnesį. Noras - 5 kg, faktas - 5,6 kg. Reiškia, viskas norma. O atsižvelgiant į tai, kad valgau praktišką viską, tik blogo maisto kiekiai žymiai mažesni, nei anksčiau, tai ir visai viskas gerai smile.gif

As suvesiu savo vasario 6d uz menesi.Si ryta svoris pakilo 500g.Nemalonu labai.Perejau i nauja etapa ir matyt ten visko perdaug.Nezinau nei ka galvot.Ai,velniop,negalvoju nieko.
Pasimaciau su savo ozkytem per mesendzeri,treciadieniais musu sesija.Penktadieni isvyksta i Alpes savaitei,o Margo sloguoja,dukra su skaudama gerkle.Sako kalnuose pasveiks abi.Bijau,kad nebutu atvirksciai.Sake Alpese tik dabar prisnigo,iki tol buvo pliki kalnai.Margo labai graziai taria zodzius,mociute,zuvyte,sokoliad,pusiau prancuziskai,pasiilgau jau.Laukiu balandzio,zada atvykt.
Dabar del tu fungicidu.Ate,gal tu labiau susigaudai,kurie ten geresni,gal kas susidure ,nes tu pavadinimu daug,o kuris tinkamiausias?As tik praverciau tuos,kurie fitoftoriozei,tai daugelio ju nera siuo metu pardavime.
Atsakyti
Kava, aik tu sau kaip fainai bigsmile.gif Šitoks minusas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Malačius!!!!

Aš tai š.. malu tuo klausimu.... gerai, kad neauga, bet reiktų nusimest.. būt gerai susiimt... tik aš noriu menkesniais apsisukimais - kokių pora kg į mėn. - žiauriai žiauriai žiauriai bijau kg grįžimo atgal ir dar su chebra... jau geriau tada net nepradėt...

O su guminiais kai slidu - šiukštu negalima! Mano tėtis taip aštuonis šonkaulius susilaužė, pakeliui plautį pradūrė, dar tada ligoninėj infekciją pasigavo - dar tris operacijas darė, gremžė gendančią mėsą, tada vieną šonkaulį vienoj pusėj visai pašalino, kad toliau negestų... beveik metai buvo ligoninėse, o tada dar kelis metus pošleivis vaikščiodavo...

Luety, ką reiškia sėti karštuoju būdu? Tau tikrai reikia dviejų šiltnamių? blink.gif Jums dviems? blink.gif O kalnų kaip pavydžiu wub.gif ech wub.gif

Dusia, Muka, įtikinot, eisiu ir aš irškot subproduktų rolleyes.gif

Ate, ogo kokių ten įdomybių bigsmile.gif
Atsakyti