Labas rytas,
pasirodo,vos ne visuotine nemiga sianakt.

As irgi nuo 4 iki 7 knyga skaiciau,nes miegas buvo palikes mane.O nuo 7 iki 9 galejo isvezt su lova,buciau nejutus.
Apie subbproduktus,man kazkaip atrodo,kas buvo senovej,ka valge,tai tik todel,kad neturejo pakankamai to ko norejo.Ir tai buvo mano seneliu laikais,o jau jums turi but isvis gili senove.Mano tevai valgydavo subproduktus,kaip vidaus organus,darydavo mama kraujines desras,plautines desras,kepenines desras,plaucius ir kepenis maldavo i cepelinus,sirdi tusindavo,vistu skarandukus irgi,uodega kiaules virdavo su kopustais,o pazandes kiaules lydydavo,ausis rukydavo,virdavo,bet apie jaucio uodega ar paslepsnius nesu nieko girdejus.Svarbu,kad skanu.
Del to psl.tai as irgi pirmiausia puoliau prie fungicidu konkreciai fitoftorozes,bet ten,kuris tik geras,jo nera,o kada bus reiktu pasekt.Ir pavertus i svarus,tai labai pigus jie,idomu ar siuncia i UK.
Muka,as noriu antro mazo siltnamio.Bet...jei uzauginta produkcija apdoroji,per ziema suvalgai,tai gal ir gerai,bet,jei reikia dalint visiems,ne giminems,tai gal ne labai.Suprantu,kad pavaisint draugus kartais,bet,kai mudu du,ir tik sunaus ir brolio seimos cia,kurie noretu musu uzauginto ir gavo visa vasara to,ko as turejau,tai mums tikrai bus gana to 12,4m2 siltnamuko.Kad tik uzaugtu viskas.Siemet buvo populiariausi burokeliai nuo kambliuku iki saknu,vos isdyge

krapai,spinatai ir kaliaropes.Burokeliu aiskiai reikia set daugiau,visiems patinka.
Kavasucitrina,ar gyva????Kaip savijauta siandien???Rasyk,labai neramu.