QUOTE(Muka @ 2021 08 12, 05:36)
Labos
Oi tu Dusia37 moki pakutenti kerteles
Ex kam smerki save pasirinkai padarei ir eini pirmyn turi tiksla ir varai, neplak savęs užtektinai kiti plaka... pritariu tau 1001 % čiupk
Luety bendruomenės ... aš žavėjausi jomis neslėpsiu, bet kaip prisiliečiau prie jų oi nenoriu ten per teliką gražu, internetiniai puslapiai blizga, bendruomenės namai už europines babkes išblizginti ir ką ... žmonių nepakeisi, žinau ne visi bet... O ar žinai koks tikslas buvo ES tas bendruomenes steigti, o kad užsimirštų, kad užleisti gražų rūką, nes žmonės susižavėjo lengvais ir dėja trumpais pinigais atisakė karvytės, gavo išmoka o toliau, kad nekeltų bangų te bendruomenės namai tipo rašyk verslo planą ir daryk sūrius o iš ko jeigu karvių nėra... et...
Čiumpu kavos
Labos,
aciu ,Ingrida,uz grazia kava.Kokia grazi spalva,nera rezianti ruzava.Tik ,jei pirkciau toki puoduka,ziureciau,kad asele butu apvali,ne tokia samtiska.
As tai ryte buvau atejus ir parasius ir issiuntus.o dabar ateinu,nieko nera.Durniuoja SM.
Muka,cia ne apie ES bendruomenes.Cia zmones buriasi,miestieciai ruosii begt i kaimus,o kaimo neturi.Yra jauciamas badmetis,miesto zmogui bus sunku isgyvent del labai daug dalyku,tai jaabar renkasi zmoneburiasi,kad sutaptu charateriai,kad paskui butu lengviau isgyvent.Cia apie tokia bendruomene.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 12, 06:47)
Dusia ,visuomene ir bendruomene nera tas pats.
Ingrida,musulmonu kaledos?
Luety turejo galvoje naturaliai susiformavusias bendruomenes.Ne eu lesu isisisavintojus ,trinkeliu klojejus ir turniku statytojus.
Bendruomene,kuria jungia kokia nors truputi truputi kilnesne ideja.
[
QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 12, 08:35)
Man geriau spa , o ne karvės blynas
Kas kam maloniau .
Pou manau , kad tavo bobutės ūkio net tris dienas mudvi nepatenpume. Nei Muka
Kas tas yra žinau labai gerai ant savo kailio
Nagai ragai plaukuosenos šukuosenos - negi dėl kitų ? Kam įdomu ilgiau negu 3 sekundes ? Darai arba nedarai dėl savęs. Kaip patogiau ir kaip geriau jausiesi .
Grysim prie karvytes blynu ir apie spa prisiminsim,kaip apie grazu sapna.As gal neisgyvensiu tiek,bet jums,manau teks gryzt prie istaku,jei noresit isgyvent.Bus ir kiauliuku ir karvuku ir darzu.
Pou aprasytas ukis ,tai mano vaikyste,skirtumas tik tas,kad seneliai pardave savo uki melioracijai,o patys isejo ponais i miesta,o mieste ismire greitai.Senelis pirmais metais infarktu,mociute po 4 metu insultas,dar kazkiek pagyveno,bet jau lovos rezinu.Baigesi tragiskai norejimas gyvent mieste,saknu nukirtimas ne visiems pagal pecius.
Kai tevai statesi nama 1965-1969m.augino mieste po 10 kiauliu.Budavo miesos talkai,miesos seimai ir kitas pardave dedavo pinigus i statyba.Didziausias kruvis tekdavo mums su mama.Man isvirt dideli sutintuva bulviu,priskint lapu,priraut buroku,ravet bulves,darzus,mamai valdiskas darbas ir liuoba vakare.,ryte.Sunku buvo,bet nejautem.Suauge turejo tiksla,kitu keliu jam pasiekt nemate,o ir gal neieskojo,tai ir dirbo ta ka sugebejo,is ko buvo galima isspaust pinigelio statybom.
Siandien iskrova vandenine,tai truputi esu tokia vangi.
Nuvaziavom i soda,isisukom i numatytus darbus,lietus isgine namo,o namie gryzus,saule ridebnosi dangumi.Diena sugadinta.Nors tiek gerai,kad MB spejo siurkiu landas privaryt nuodu,uzkamsyt kazkiek.Urvai didziausi kasdien.