QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 13, 07:26)
Melioracija luety vyko ne is melioratoriu konsolidaciniu ambiciju.
Kad naturaliai vanduo nuslugtu,butu teke laukti mazdaug iki dabar ,na 50 metu

Ir as zinau ka kalbu.Atsakau uz savo zodzius.
O europos sajungai savo verslus atidave zmones,nes labai sunkiai dirbo vaikysteje.Dazniausiai del senoliu isitikinimu.Kaip pou atveju.Postrauminis stresas.
Biski suzaide kaip su blizguciais indenams.
Bet tai cia dar galima suprast.O va kinai liga exportavo , o pasaulis paskiau kaukes nuo ligos irgi pas kinus uzsisake cia jau buvo kritinis taskas
Kinai suprato,kad jie valdo pasauli.O jie labai ziaurus zmones.Na pasekmes matote .
Labas rytas,
as ir nesakau,kad melioracija is ambiciju.
Sodyba buvo ant kalveles,šalia upelis,didelis senelio sodintas sodas,savos pievos,šalia miskas.Namas didelis,ilgas,dvieju galu,tvirtas,aukstais akmeniniais pamatais,darzines,tvartai,dirbtuves,dabartiniu protu atrodo gyvenk ir dziaukis.Seneliam buvo tuo metu tiek,kiek man dabar.Suprantu juos,buvo jau savo atidirbe,pakele 5 vaikus,bet,kad is tu vaiku nei vienas nenorejo likt,tai man iki siol keista.Matyt buvo paede kaimo darbai,nemate tame romantikos,visus miestas sutrauke.O melioracija gerai atseikejo uz sodyba,pinigai buvo mielesni.Man iki siol ilgesys,kai gryztu i Lietuva,visada aplankau tas vietas.Yra likusiu kaimynu,zinoma,senimas jau kapeliuose,bet jaunimas liko.
Geltonoji rase uzkariaus pasauli,skamba ausyse senu zmoniu ,kuriu jau nera,rypavimai.
Ex,kuom katyte nusikalto?Vargse,neteko draugijos.
Mano kirpėja irgi manes nebepatenkina ir jau antra kart.As nebedazau,esu visa madingai balta ir plauku daug netekau ir iki siol slenka,bet maxai ka ir darau,kad sustabdyt,tingine esu,tai ir ji nukerpa taip,kad vistiek lankeli turiu detis.O gal cia ypratau per locdown'a,plaukai nuo kaktos atkelti,atrodo ir akyse sviesiau.
Saules nera,puikus oras sode pasidarbuot,bet darbai daugiausia vyriski,o MB kovoja su grauzikais.Reikia avietes atitvert,virsta i taka,tada tinkla uzdet,pauksciai puotaut nori manosiose,nors miskely geruogiu sakos linksta.
Gero penktadienio visom ir man,antra diena iskroviauju vandeniu .