Labos,
man kaip visada pritruko siulu svarkui dukrai,uzsimane ilgesnio,tai teko dapirkt,aciu D.radau dar 2 matkelius.
Gabrielei siulus gavau vakar ir pabaigiau megztini,siandien tik susiut ir isskalbt ryt ryte,nes ant vakaro jau nedzius lauke,o kambary patiestas ilgai dziusta be skersvejo.Tada kibsiu dukrai svarka pabaigt.Liko puse priekio ir rankove ir dar prailgint nugara ir kita prieki.Zodziu polnyj vperiot.
Nezinau,Muka,ar jos sulys pacios,nes jau seniai as itarinejau,kad kazkurios nakvoja lauke,nes joms nepatinka laktu isdestymas.Perdaug daznai sukale MB,tai vakar nutarem taisyt,pataise,parode man negerai pasirode,supyko,pagavo vista,patupde,mato,kad vel per arti,tai pertaise.Vakare vaziuosim vel paziuret,kaip patiks poniom pertvarkymai.Kai per arti kartys,jos nemegsta but nosis suglaude ar uodegas,joms reik erdves,o ja galima padaryt.Ziuresim,kieno teisybe bus.Bet jei perdare,tai suprato klaida,isvadino vistas poniutem,buvo piktas

Kliuvo ir man,bet man dzin.

Vyru mada visus kaltint del savo bukumo.
Dusia,as noriu dabar sukist,nutarem i vazonelius ir i siltnami,padarys lentyneles,kad but anksti pavasari.nes maisai zinau,reikia laistyma nutiest,o kas pas mus tuo uzsiims.O kodel negalima is rudens,kas tuo susiduret,papasakokit,prasau.
Nezinau kokio meto tie daigai,neraso.O vazoneliuose pardavineja bet visur out of stock.Be to labai brangu,vazonelis su daigu iki 5 pinigo.Eina kakot su tokiom kainom.Kad butu kokie turgai pas mus,but pasaka.Dabarurgai yra,bet viskas is baziu,nieko savo auginto.Landziojau po anglu grupes pardavimo,nera daigu.Savo tureciau daug,bet noriu keist jau rusi,puva labai,issmulkejo nebe tokios is savu daigu per 6 metus issigime jau.
Tai va,kas zintot apie frigo,ar galiu sodint is rudens?O as einu vel ieskot,gal rasiu ka padoresnio be frigo.

Va is tokiu siulu
Va toki svarka