Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 24, 14:17)
<p>Labos. Luety taip ir suvesk Google, šaldyti braškių daigai. Frigo. Lietuvoje jau. </p>

Sveika sugryzus.Kaip kelione sekesi.?
Jo,kai suvedi Lietuviskai,tai ir gauni lietuviskai.UK vadinasi bare roots (pliku saknu }daigai.Pardavineja ir siuncia puodeliais 5 ir 9 cm diametrais ir bare roots daigus.Puodeliais labai brangu,o plikomis saknimis daigai yra ivairiu kainu,bet iperkama,tik dabar reikia issiaiskint,kokios veisles geriausios.velyvu nenoreciau,atsiranda kitu uogu,bet ankstyvu ir vidutinio velyvumo noreciau.Daigu randu kur pirkt,liko issiaiskint veisles.Kokie jusu butu pastebejimai?
Atsakyti
Aš dabar dar valgau braškes.Ne stebuklai,bet paskanauti galima ir dar žydi nemažai.Gera veislė Honeoye,Korona,vėlyvos Malwina.Senovinė Senga Sengana,bandau Ostara,Elsanta.

Parvilkau pusę krepšio ruduokių,kol sutvarkiau. blink.gif Apstojo dygimas,palikti išvirtę baravykai,raudonikiai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 08 24, 18:45)
Aš dabar dar valgau braškes.Ne stebuklai,bet paskanauti galima ir dar žydi nemažai.Gera veislė Honeoye,Korona,vėlyvos Malwina.Senovinė Senga Sengana,bandau Ostara,Elsanta.

Parvilkau pusę krepšio ruduokių,kol sutvarkiau. blink.gif Apstojo dygimas,palikti išvirtę baravykai,raudonikiai. bigsmile.gif

Aciu,Ingrida.Yra visu tu veisliu ir pas mus.Ziurinejau Tompson &Morgan internetinej pardej,turi ir pamanoma kaina.Ryt reikia nutart kas ir kaip.
Saltos naktys pas mus,si vakara vel siaures vejas.
Atsakyti

Labas rytas.
Šalta ir pas mus Luety. ax.gif
Na gal pagaliau apsikirpsiu,susitvarkysiu kirpykloje. ax.gif
Mano braškės ant tekstilės prileido ūsų be šaknų,kai kurie žydi,neįsivaizduoju be žemės.Jaučiu nurausiu arbūzus,tekstilė liks,sukišiu braškių daigus,kai kurie daigai pasigavo žemės,išleido šaknis. mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 rugpjūčio 2021 - 06:37
Labos smile.gif

Dusia37 sveika sugrįžusi 4u.gif
Luety net nusijuokiau garsu iš tavo vištukių tongue.gif na manau pačios susipras juk šalta tai ir sulys tvartukan 4u.gif
man irigi reikai braškių daigu nedaug kokia 15 mažinsiu lysvę niekas nevalgo unsure.gif o dar Šilauoges reikia perkelti tai dar susimažinsiu ploto sodinimui gal po truputką protingėju ax.gif
IngridaB o man malonumas ruduokes tvarkyti va kazlėkus tai fek bet skanus grybas irgi 4u.gif
Čiumpu kavą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Labai graži kava, dėkui Ingrida 4u.gif
Auginusi aš Koroną braškes labai derlingos ax.gif Kiek skaičiusi apie auginimus maišuose - tai reikia laistymo sistemos - labai greitai išdžiūna . Nežinau kaip UK , Lietuvoje frigo daigus sodina pavasarį arba vasara . Kokios sąnaudos juo laikyti šaldytuve visą vasarą ir sodinti rudenį ? Nes šiuo metu pilna daigų iš grunto ... O dabar šaldyti daigai tai bus 2020 metų vasaros ? Seni ?
Vakar skrydis gerai , pavyko truputi užmigti , tai visai greitai gavosi biggrin.gif Ir grįžti truputi greičiau . Na čia dėl žemės sukimosi biggrin.gif Tik ne prie lango sėdėjau tai to grožio nemačiau ...
Atostogas užskaitau . Tikrai smagu . Ten siūlyčiau atostogauti tiems, kas mėgsta aktyvesnį poilsį . Kam reikia tik pliažo tai vienareikšmiškai Turkija arba Egiptas . Europa negali konkuruoti ...
Madeiroj nuostabi gamta, tokių žalių kalnų žemyninėje Europole rugpjūtčio mėnesį nėra. Žydi arba žydi ... Supratau , kad 50 pr augalų nepažįstų ax.gif Sala nedidelė, bet lygios vietos nėra - visą laiką arba į kalną arba žemyn biggrin.gif Tikrai dar norėsis sugrįžti ax.gif Ten tos džidžiosios mėlynos ir rūžavos hortenzijos žydi kalnuose pakelėse kaip pikdžolės... Niekas jų nesodino . Vienžo , kas pas mus auga vazonuose, ten natūraliai ... Labai daug kaktusų , agavų . Ir prie namų ir pakelėse . Labai daug sukulentų ant uolų patys auga .
Kiek žinau tikrai daug vokečių ir UK pensininkų perka NT. Klimatas nuostabus, vasara ne per karšta ( Atlantas) žiemų nebūna . Vasara vidutinė temeratūra 25 žiema 20 . Tik kalnų viršūnėse būna sniego ...
MB puola į darbus jau nuo šiandien . Man dar atostogos , tai tik atsakau į kelis laiškus , sutvarkau einamus reikalus ir važiuoju iki kaimo. Derlių po savaitės reikia susirinkti blink.gif
Gražios ir dabringos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 rugpjūčio 2021 - 08:11
Labos,
man kaip visada pritruko siulu svarkui dukrai,uzsimane ilgesnio,tai teko dapirkt,aciu D.radau dar 2 matkelius.
Gabrielei siulus gavau vakar ir pabaigiau megztini,siandien tik susiut ir isskalbt ryt ryte,nes ant vakaro jau nedzius lauke,o kambary patiestas ilgai dziusta be skersvejo.Tada kibsiu dukrai svarka pabaigt.Liko puse priekio ir rankove ir dar prailgint nugara ir kita prieki.Zodziu polnyj vperiot. biggrin.gif biggrin.gif
Nezinau,Muka,ar jos sulys pacios,nes jau seniai as itarinejau,kad kazkurios nakvoja lauke,nes joms nepatinka laktu isdestymas.Perdaug daznai sukale MB,tai vakar nutarem taisyt,pataise,parode man negerai pasirode,supyko,pagavo vista,patupde,mato,kad vel per arti,tai pertaise.Vakare vaziuosim vel paziuret,kaip patiks poniom pertvarkymai.Kai per arti kartys,jos nemegsta but nosis suglaude ar uodegas,joms reik erdves,o ja galima padaryt.Ziuresim,kieno teisybe bus.Bet jei perdare,tai suprato klaida,isvadino vistas poniutem,buvo piktas biggrin.gif biggrin.gif Kliuvo ir man,bet man dzin. biggrin.gif biggrin.gif Vyru mada visus kaltint del savo bukumo.
Dusia,as noriu dabar sukist,nutarem i vazonelius ir i siltnami,padarys lentyneles,kad but anksti pavasari.nes maisai zinau,reikia laistyma nutiest,o kas pas mus tuo uzsiims.O kodel negalima is rudens,kas tuo susiduret,papasakokit,prasau.
Nezinau kokio meto tie daigai,neraso.O vazoneliuose pardavineja bet visur out of stock.Be to labai brangu,vazonelis su daigu iki 5 pinigo.Eina kakot su tokiom kainom.Kad butu kokie turgai pas mus,but pasaka.Dabarurgai yra,bet viskas is baziu,nieko savo auginto.Landziojau po anglu grupes pardavimo,nera daigu.Savo tureciau daug,bet noriu keist jau rusi,puva labai,issmulkejo nebe tokios is savu daigu per 6 metus issigime jau.
Tai va,kas zintot apie frigo,ar galiu sodint is rudens?O as einu vel ieskot,gal rasiu ka padoresnio be frigo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Va is tokiu siulu
Va toki svarka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 rugpjūčio 2021 - 14:46

Luety ką randi tą sodink!!! O kitais metais pasilik savo daigų. Daigai tik iš pirmameciu. LT šiuo metų laiku frigo daigų net nepardavineja. O jau švarko grožis!!!! Na man visai visai nelieka laiko pamegzti. Vasara... Bites, daržai, koncervai. O projektų mintyse tai nemažai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 rugpjūčio 2021 - 15:58
Mačiau Nojus pardavinėja frigo. ax.gif
Šiandien didelį vazoną ežiuolės baltos nusipirkau už 0.33.Viržių visokių spalvų už centus,du dielius krūmus šalavijų ir neblogos spalvos chrizantemų.Kaip jas išlaikyti iki pavasario.Kai atvažiavau į Depą,susinervinau,pamačiųsi kaip moetris krauna pusę mašinos nukainuotų gėlių,na bet prigriebiau ir aš, mirksiukas.gif
Dar buvo nemažų krūmų už 1 eurą su trupučiu,ne su tokia mašina atvažiavau,nebūtų tilpę.Pažiūrėjau ilgesingai,kaip moteris krovė į vežimą. ax.gif Laukiu kada nukainuos vienas gėles.Vistiek nukainuos,neišpirks.(užkrito pavadinimas,vieni vadina karkliukais,labai gražios spalvos).
Lyja,lyja.......... ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Apie daigu nieko neišmanau ax.gif pačiai reikia ale dar neiškaujau jaučiu gal net per vėlu unsure.gif ai matysim rasiu kur pirksiu nerasiu nepirksiu smile.gif kažkoks dzin sindromas biggrin.gif
Labai gražus megztukas ech norėčiau tokio lašiniuočio ax.gif
IngridaB nu negundyk su tom kvietkom nukainuotom tongue.gif
Palauksiu IngridosB kavelos tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Nojus sudžiuvusį šlamštą pardavinėja ... Kokie ten daigai biggrin.gif
Vakar susirinkau derlių . Pomidorų 3 krepšai , dideli. Agurkų ant nudžiuvusių virkščių puskibiris ax.gif Dar šparaginnės po lietų atsigavę - ir dera , mažų primegsta, žydi . Špinokų prisipjoviau , reikia pašaldyti ir bazilikaų bele kiek , Jei padaryčiau pesto padažą be sūrio gal ilgiau stovėtų ? neapkarstų ? Ir melionių prikokę, o saldūs kaip du medu... Paprikų neskyniau , nors raudonuoja - geltonuoja . Jos gali ilgiau pastovėti . O žolių žolių ( pikdžolių ) darže. Reikia skubai kloti šieną arba sėti garstyčias. Vakar jau nespėjau , gal savaitgalį spėsiu ?
Mano senos braškės ne visos iškastos ... Ir naujų gal reiktų pasodinti ? Gal pavasarį frigo daigus ? Kaip orai , kaip laiko liks . Sesė žadėjo duoti žembraškių daigų . Bet kada aš iki jos nusigausiu ? Labai derlingos ... Gal sakau jos geriau pas mane derės ? Ko nemoku auginti tai aviečių ir braškių . Įtariu , kad žemė per prasta . Arba mano rankos kreivos mirksiukas.gif
MB įpuolęs į darbus , per savaitę kol atostogavom firma perkelta į Lenkus... Jei lietuvai mokesčių nereikia , ko gi ne smile.gif Ką maniškai galvos nežinau - gal kroviniai į Rygą plauks , ar į Lenkiją ? Nes Klaipėda kaip ir ištrintas uostas Kinijoje...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 rugpjūčio 2021 - 08:11
Labas rytas.
Čia gal kokia liga,pirkti nukainuotą? ax.gif
Šią naktį nei rūpestis koks iki pusės keturių žiūrėjau filmą,akys stačios nors tu ką.Išjungu filmą,gal miegosiu?Nei velnio.Ką reiškia į mišką nenuvažiuoti? biggrin.gif Važiuosiu pavakary,nors ir akmenimis lis. mirksiukas.gif
MB sako kirpykloje prisikvėpavai brudo.Na aš atspari kvapams,bet ką gali žinoti?Gal mes įpratome prie gryno oro? ax.gif
Kad ir kavos krūzą išgėriau,galva kvadratinė.Gal išsivaikščios? ax.gif Reikia šiltnamus palaistyti ir pomidorus turgun suskinti.Avietiniai obuoliai į pabaigą,alyviniai jau krenta pilnai,auksis pradeda kristi.Grabštainių matosi nemažai per dvi obelis. ax.gif
Atsakyti