Labos. Ingrida Šaunuolė Tavo dukra! Smagu. Nėra oro apsiniaukę... O darbo yra geram orui. Važiuosim grybų . Net žolės pjauti neina, šlapia. Nei traktorius nei zoliapjove netinka, tik trimeriu galima. Gražios dienos!
Man tai labai smagu, kai jaunimas dabar toks savarankiškas ir judrus, laisvas kartu.
Ingrida man rodos, kad tuoj visas apylinkes išbraidys ![]()
Apynių dar pasiskyniau.Ten tokia baisi vieta.
Dar grįždama prasukau pro vieną miškelį.Ruduokių su dalgiu galima pjauti,šilbaravykių užėjau,papjoviau,visai mažiukų.Tik čia įdomūs šilbaravykiai šviesiomis galvomis.
Susirinkau obuolius,pomidorus rytdienai.Kažko trūkinėja pomidorai kai kurie,veislės kurios niekada netrūkinėdavo.
Ai 8 eglutes parsivežiau iš miško.Reiktų pradėti apsodinėti sklypą.Labiau norėčiau pušaitėmis.To gėrio čia pilni miškai.
Ingrida, kam naudoji apinių spurgus? Arbatai? Pas mane pievose irgi čiobreliai antrą kartą žydi.... Lyja. Pusę darbo tespejom padirbti. Tikiuosi ryt bus geresnė diena. Negalima iš miško kasti jokių medžių. Bauda. Nors mes patys vogem lazdynus... Ir tuo pačiu klevą parsiveziau. Svarbu, kad nepagautu....
Arbatai apyniai.Esu dariųsi džiovintų apynių pagalvę,kad geriau miegotųsi,labai čiuža.
Man gi reikia prisidžiovinti visokių arbatų,pagal programą.Nors persiplėšk kiek darbų reikia nudirbti.
Tame šabakštyne,velnias kojas nusilauš.Be jokio kastuvo patraukiau ir išsirovė.Ten kaip tik praretinau,sudygę jos bele kaip.Prieš lietų pasodinau turėtų prigyti.Priešais miško savininką žinau jei ką.Ten irgi pilna eglučių pridygę.
Liūtis,liūtis,kaip susikrauti mašiną???Iki namo net neišeina nueiti.
MB pirtį kūrena.

Labas rytas.
Labas rytas, man rods karštas šokoladas puodeliuose
Apniukęs oras, kažkaip gyvenimas sulėtėjo.
Geros dienos!
Labos. Visą naktį lijo.... Telefonas rodo , kad dieną neliks, bet nepanašu. Vakar kol mačiau kariavau su pomidorais šiltnamyje. Karpiau lapus ir viršūnės. Dar daug žalių. Gal bent vienas duris reiktų uždaryti? Tik langus palikti? Ir galvoju ar dar laistyti ar jau nebe? Toks ruduo kaime, rytais balti voratinkliai nuo rasos. Ingrida aš irgi nieko nespeju. MB liepia pažiūrėti į pasą... Tai svečiai tai atostogos ir prisikaupė nedarytų darbų.... Kaip nors atsikapstysiu. Gražaus paskutiniojo vasaros sekmadienio!
Dusia, pas mus jau labai stiprūs rūkai, tai šiltnamio duris privėriau, bet pas mane pastogė atvira, tad ventiliuojasi. Visuomet orui aušilus, nuplėšiu ten plėvelę. Langus ir tuos privėriau.
Taip pradėjo nokti greičiau, nes užbuksavęs nokimas buvo. Vakar, kai nelijo, palaistė vyras ir viską atlapojo, kad pratrauktų.
Dar veda, prakarpiau aną savaitgalį stiprokai apačias.
Dėkui Pou. Bandysiu palaistyti ir paliksiu isvaziuodama tik langus , stoglangiai patys atsirado. Kariauju su viršūnėmis, augina ir augina.... Nors senai nukarpiau. Šiltnamis 2 metrai, augtų kaip pupa iki dangaus.... Dziovinu antrą dziovykle prieskonių, žiemai, ir dar nemalta niekas. Nebemokeciau gaminti be savų prieskonių....
Aš ten kur pirkau girai salyklo, nusipirkau ir prieskonių visokių. Pakeičiu kaskart ką nors, kad atsirastų nauji patiekalų skoniai.
Man šie patiko:
https://www.delona.l...ininiai-pipirai
https://www.delona.l...inys-Sveikuolis- šis labai geras
šių namuose visuomet turiu https://www.delona.l...kiniai-cesnakai