Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 26, 07:09)
Labas rytas,
Nojus sudžiuvusį šlamštą pardavinėja ...  Kokie ten daigai  biggrin.gif
Vakar susirinkau derlių . Pomidorų 3 krepšai , dideli. Agurkų ant nudžiuvusių virkščių puskibiris ax.gif  Dar šparaginnės po lietų atsigavę - ir dera , mažų primegsta, žydi . Špinokų prisipjoviau , reikia pašaldyti ir bazilikaų bele kiek , Jei padaryčiau pesto padažą be sūrio gal ilgiau stovėtų ? neapkarstų ?  Ir melionių prikokę, o saldūs kaip du medu... Paprikų neskyniau , nors raudonuoja - geltonuoja . Jos gali ilgiau pastovėti .   O žolių žolių ( pikdžolių )  darže. Reikia skubai kloti šieną arba sėti garstyčias. Vakar jau nespėjau , gal savaitgalį spėsiu ?
Mano senos braškės ne visos iškastos ... Ir naujų gal reiktų pasodinti ? Gal pavasarį frigo daigus ?  Kaip orai , kaip laiko liks . Sesė žadėjo duoti  žembraškių daigų . Bet kada aš iki jos nusigausiu ? Labai derlingos ... Gal sakau jos geriau pas mane derės ? Ko nemoku auginti tai aviečių ir braškių . Įtariu , kad žemė per prasta . Arba mano rankos kreivos  mirksiukas.gif
MB įpuolęs į darbus , per savaitę kol atostogavom firma perkelta į Lenkus...  Jei lietuvai mokesčių nereikia , ko gi ne smile.gif  Ką maniškai galvos nežinau - gal  kroviniai į Rygą plauks , ar į Lenkiją ? Nes Klaipėda kaip ir ištrintas uostas Kinijoje...
Gražios dienos  4u.gif

Labos,

nu bet kas darosi su sita vyriausybe?Is kur toks noras nususint Lietuva,sugriaut viska?Toks jausmas,kad jie ne zmones. wub.gif
O siaip nieko naujo.Baigiau Gabrielei megztini galutinai,tik neploviau,noriu pamatuot,nesu tikra,kad kaklo iskirpte bus gerai ismegzta. ax.gif
Svarko antra puse priekio baigta,dar tik pabaigsiurankove,o tada is likusiu siulu prailginsiu svarka ir siusiu tada.
Siaip labai atsalo ir prognozes ilgai dar rodo siaures vejas vyraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 rugpjūčio 2021 - 18:58
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Turiu šanūką pasidžiaugti,tai sunkiai abu išmiegojome.Trynimėmės šonais visą naktį.Dar alergija kažkam šoko,kėliausi mėtinio ledinuko ieškoti.Na gal ne šanūkui?Nes paskui praėjo kosulys. ax.gif
Turgaus diena,visoms gražios dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 rugpjūčio 2021 - 04:56
Labas rytas,
Lyja lyja lyja...
Nei oro nei nuotaikos . Bet viskas praeina, praeis ir tai ax.gif
MB draugas mirė, staiga ... Gal man tai dar nuotaiko neprideda . O jaunesnis kokiais 3 metais ...
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Gero turgaus 4u.gif
Luety Tavo mezgimo tempai mane žavi 4u.gif Aš per vasarą nepabaigaiu buvusio projekto , vaisara laiko neliko . O dabar noriu jungtis naujam projektui ax.gif Nors dar net siūlų jam neturiu ax.gif
Mes į kaimą rytoj . Tikiuosi nors kiek pasitaisys oras... Yra daug nedadarytų darbų .
Gražios dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Tipo sakaiu iš namų aha atspėjote darbe verysad.gif Vakar paklausiau ar nieko nereikai tai vakar nereikėjo o jau šiandiena trūks plyš kaip užsireikė... pikta kaip širšė.
IngridaB gero turgaus ax.gif
Dusia37 o tu svogūnus morkas džiovintas smulkini iki pudros ar palieki gabaliukais?
Agurkai pabalo verysad.gif vėl kažką ne taip padariau verysad.gif ot rankos iš su..ės verysad.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Muka dėl darbo imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip visada mūsų darbe -visko reikia čia ir dabar. O geriausiai būtų - VAKAR biggrin.gif Būtent vakar visko reikėjo, tik dar nežinojo , kad reikia blink.gif
Muka prieskononius malu viską su tuo pačiu aparatu , kaip jau susmala tai turi būti gerai . Sunkaiusiai malasi česnakas ir morkos. Lapai lengviau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jau is sodo ir shopinomes.
Ingrida,gero pelno 4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 27, 06:58)
Labas rytas,
Lyja lyja lyja...
Nei oro nei nuotaikos . Bet viskas praeina, praeis ir tai
MB draugas mirė, staiga ... Gal man tai dar nuotaiko neprideda . O jaunesnis kokiais 3 metais ...
Dėkui Ingrida už kavą    Gero turgaus 
Luety Tavo mezgimo tempai mane žavi    Aš per vasarą nepabaigaiu buvusio projekto , vaisara laiko neliko .  O dabar noriu jungtis naujam projektui  Nors dar net siūlų jam neturiu 
Mes į kaimą rytoj . Tikiuosi nors kiek pasitaisys oras... Yra daug nedadarytų darbų .
Gražios dienos

Kai Lietuvoj lyja,pas mus silta,kazkodel visada taip,opozicija. biggrin.gif
Dusia 4u.gif 4u.gif Dar ne to bus.Reikia stiprintis sveikata,nervus,nes lengvu laiku nebebus. 4u.gif 4u.gif
Mezgu,kai tik galiu.Gi as i darba neinu.Apsidirbam ryte,pamezgu,pietus ruost,jei reikia padarau,pamezgu,vakare pas vistas,prasieinu dar peskom sodo takais,kad pajudet kazkiek ir vel namo,mezgu kol noriu miego.Priekiai ir nugara ir viena rankove numegzta svarko,dar kitos rankoves trecdalis.Bet sitas angliskas rastas ir stori siulai greit kyla mezginys.Atsiunte plonesniu siulu,dar nezinau,ka rapliosiu.Dukrai patiko ir svarkas ir ruzavas megztinis,tai dabar Gabrielei reikia is plonesniu numegzt koki,vistik pana 15 metu,vasary bus 16.O ji cia gimus,kaip laikas praleke.Dabar visokie megztiniai mane tiesiog veza,tiek uzkabliavo,kad nebegaliu sustot galvojus,koks sekantis bus,tik kad but kam nesiot. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man netinka megzti,as dar stora,neziurint visu mano dedamu pastangu,svoris mazeja laaabai letai.Reiktu sest ir pabadaut savaite kokia,bet kazkaip dar nesiryztu. wub.gif
Planu planeliu su MB soda pertvarkyt,daugiau zolyno pasidaryt,apie vaiskrumius,poilsio aikstele,nusibodo tos medzio drozles,bet kol kas vistos to neleidzia padaryt,bet jos ne amzinos.Tik ar bebus lemta tiem planam isigyvent?Cia klausimas didziulis,sis ruduo ir ziema parodys i kuria puse pakryps visas pasaulis.

Muka,nesiparink,juk anksciau niekas nedirbo is namu ir visiems net minciu apie tai nebuvo.O dabar ipratom lengviau.Cia daug ofisu liko namu rezime,nors pas mus viskas dirba,GP nera dar,maskiu nereikia nesiot niekur,viskas savo nuoziura,nori dekis,nori ne.Pardese apie 80% nesioja vistiek zmones issibaugine.Bet spauda jau atidarineja overtono langus rudeniui,bando kaltint nevkc del to kad serga vkcti,bet pas mus dideles demonstracijos,taip lengvai nepasiduoda zmones.Raso,kad nereiks tevu sutikimo mokykloj paciepint vaika,tai lai nepradeda ,tevai sudegins visa mokykla,jei taip atsitiktu.Cia tevai labai saugo savo vaikus.O kaip bus,laikas parodys.Cia tik is pazystamu pokalbiu nuotrupu parasiau.
Bukit sveikos,nenusiminkit,skiepytos gerkit daug aktyvuotu angliuku,po 3-4 3xd.visi kalba,kad sutraukia tas negeras medziagas kazkiek.
Buckiai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety visais laikais ir ramiais ir neramiais žmonės miršta ax.gif Visiais laikais būna staigių mirčių , ypač vyrai nuo 42 iki 55. Taip kad nervintis nėra ko , tik tokie dalykai mane truputi liūdina. Gyveni planuoji , turi norų ir svajonių ir bam. Pabaiga . Per pastaruosius 10 metų ne pirmas atvėjas mano pažįstamų tarpe . Tiek kiek dievo duota ir nei minutės ilgiau .
Dėl skiepų visai nepergyvenu smile.gif Tai ir negersiu nieko ... Čia kaip rūtos nuo nėštumo biggrin.gif

Šiandien paštu atsiuntė dukros diplomą !
Tėvams patvirtinimas, kad mergytė bakalaurą baigė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 rugpjūčio 2021 - 17:52

Laba, pasiilgau :)

Dusia, kaip smagu, kokia puiki proga. Vis tiek popieruks yra popieruks.

Kaip kad ir knygos, popierinė versija, tai ne skaitmeninė.

Ingrida jaučiu prašapus miškuose. Aš taip pat lėkčiau laukais, bet herpesas  stipriai užpuolė. Stresas namuose, stresas sveikatoje. Stipriai sušilau, vėjas truktelėjo, dar prie atviro lango miegojau, nors naktį jaučiau, kad vėsu darosi, tiek ir tereikia tokiai leperzai.

Vakar 14 puslitriukų pomidorų savose sultyse padariau, kaip bus skanu...

Atsakyti
Dusia nuoširdžiai sveikinu.Smagu. 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
MB stebėjosi,kad po turgaus nelėkiau miškan.Bet taip išsunkė,gal pilnatis dar?Kažkokie įdomūs žmonės šiandien? bigsmile.gif
Rytoj jei atsikelsiu anksti,lėksiu?Jei atsikelsiu ir akmenimis nelis?ŽAdu cepelinus gaminti pietūms norisi padažo iš ruduokių.O gal dar ką raščiau?
Šiemet mūms įdomūs metai nekilnojamo turto.Pasistatėme pirtį,sūnus butą nusipirko,dukra nusipirko trečiadienį pas notarą tvirtins.Įdomūs metai.Su didžiuoju vaikiu neramu,pastovumo nėra,nereikia buto ir tiek. bigsmile.gif Nežino kur kitais pvz.metais gyvens?Kokioje šalyje? mirksiukas.gif
Šanūkas užvijo katiną į medį ,vargšas sėdi kelios valandos medyje. bigsmile.gif bigsmile.gif Pagaliau parvijau namo.Laisvė šanūkui,maudosi prūde,tikiuosi nekosės man naktį?Jei ką žinau medaus reikia duoti,dukra sako padeda. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
aciu uz grazia kava,matau uzteks visoms thumb_yello.gif thumbup.gif
I pati matyt i miska isleke taip anksti kelus.Sekmes tau
O pas mus silta is pat ryto,sauleta,melynas dangus,oras puikus..
Visoms grazios dienos. 4u.gif
Atsakyti
Jo jau po grybų.Grybautojų pilna.Dar tamsu miške buvo. ax.gif
Cepelynams padažas bus ir dar liks. mirksiukas.gif
Atsakyti