QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 26, 07:09)
Labas rytas,
Nojus sudžiuvusį šlamštą pardavinėja ... Kokie ten daigai
Vakar susirinkau derlių . Pomidorų 3 krepšai , dideli. Agurkų ant nudžiuvusių virkščių puskibiris
Dar šparaginnės po lietų atsigavę - ir dera , mažų primegsta, žydi . Špinokų prisipjoviau , reikia pašaldyti ir bazilikaų bele kiek , Jei padaryčiau pesto padažą be sūrio gal ilgiau stovėtų ? neapkarstų ? Ir melionių prikokę, o saldūs kaip du medu... Paprikų neskyniau , nors raudonuoja - geltonuoja . Jos gali ilgiau pastovėti . O žolių žolių ( pikdžolių ) darže. Reikia skubai kloti šieną arba sėti garstyčias. Vakar jau nespėjau , gal savaitgalį spėsiu ?
Mano senos braškės ne visos iškastos ... Ir naujų gal reiktų pasodinti ? Gal pavasarį frigo daigus ? Kaip orai , kaip laiko liks . Sesė žadėjo duoti žembraškių daigų . Bet kada aš iki jos nusigausiu ? Labai derlingos ... Gal sakau jos geriau pas mane derės ? Ko nemoku auginti tai aviečių ir braškių . Įtariu , kad žemė per prasta . Arba mano rankos kreivos
MB įpuolęs į darbus , per savaitę kol atostogavom firma perkelta į Lenkus... Jei lietuvai mokesčių nereikia , ko gi ne
Ką maniškai galvos nežinau - gal kroviniai į Rygą plauks , ar į Lenkiją ? Nes Klaipėda kaip ir ištrintas uostas Kinijoje...
Gražios dienos
Nojus sudžiuvusį šlamštą pardavinėja ... Kokie ten daigai
Vakar susirinkau derlių . Pomidorų 3 krepšai , dideli. Agurkų ant nudžiuvusių virkščių puskibiris
Mano senos braškės ne visos iškastos ... Ir naujų gal reiktų pasodinti ? Gal pavasarį frigo daigus ? Kaip orai , kaip laiko liks . Sesė žadėjo duoti žembraškių daigų . Bet kada aš iki jos nusigausiu ? Labai derlingos ... Gal sakau jos geriau pas mane derės ? Ko nemoku auginti tai aviečių ir braškių . Įtariu , kad žemė per prasta . Arba mano rankos kreivos
MB įpuolęs į darbus , per savaitę kol atostogavom firma perkelta į Lenkus... Jei lietuvai mokesčių nereikia , ko gi ne
Gražios dienos
Labos,
nu bet kas darosi su sita vyriausybe?Is kur toks noras nususint Lietuva,sugriaut viska?Toks jausmas,kad jie ne zmones.
O siaip nieko naujo.Baigiau Gabrielei megztini galutinai,tik neploviau,noriu pamatuot,nesu tikra,kad kaklo iskirpte bus gerai ismegzta.
Svarko antra puse priekio baigta,dar tik pabaigsiurankove,o tada is likusiu siulu prailginsiu svarka ir siusiu tada.
Siaip labai atsalo ir prognozes ilgai dar rodo siaures vejas vyraus.