Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 02 07, 13:50)
Labukas, gal tau pelynų vakare atnešt?

o tikrai Ate42 kaip tikra greitoji pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 07, 12:50)
Labukas, gal tau pelynų vakare atnešt?

Dėkui širdele, turiu grantų - ryte puodą išmaukiau . Manau susitvarkys iki vakaro .
Jau aną savaitę pajaučiau , kad turiu skranduką , matyt įtampos ... ir savaitgalis nelabai doras . Ps truputi pykina ir .... išvalytas žarnynas smile.gif
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif
labai įdomiai susižiūrėjo biggrin.gif ačiū biggrin.gif
Atsakyti
išvažiavau, neužklimpau... bet esu šoke nuo gydymo kainos. Aš nuoširdžiai nesuprantu, kaip šiais laikais reikia gydytis nedirbančiam ar dirbančiam už minimumą. Liūdesys... verysad.gif
Atsakyti
O tai kodel tau mokama?Nesupratau?Ar LT jau gydymas mokamas,ar tu kalbi apie kisenpinigius? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 07, 19:07)
O tai kodel tau mokama?Nesupratau?Ar LT jau gydymas mokamas,ar tu kalbi apie kisenpinigius? blink.gif

tai aš užtai ir nesuprantu, ar yra kažkokios alternatyvos mažiau mokamam (nemokamo bent šiuo atveju tikrai nėra). Kiek aš suprantu, alternatyva buvo eit pas savo šeimos gyd.prašyt siuntimo į klinikas. Tada bent apžiūra būtų nemokama, bet kapas (tokie įdėklai) tikrai niekas nedarys už dyką, o čia didžiausia suma išeina. Bet būtų reikėję tikrai ilgai laukt, nes jei privačioj klinikoj 3 mėn., tai reikia pagalvot, kiek klinikose. Antras dalykas - jau ėjom pas bet ką. Dabar norėjau eiti pagal rekomendacijas, pas patikrintą. Rezultatas - šiandien 150 eurų, dar laukia apie 900 - 1000.
Gal aš kažko nežinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 07, 19:58)
išvažiavau, neužklimpau... bet esu šoke nuo gydymo kainos. Aš nuoširdžiai nesuprantu, kaip šiais laikais reikia gydytis nedirbančiam ar dirbančiam už minimumą. Liūdesys... verysad.gif

Jei naudos bus - negailėk ...

Ką aš burbu - turėtu sveiktos draudimo pinigai kitaip būti tvarkomi .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 07, 19:22)
Jei naudos bus - negailėk ...

Ką aš burbu - turėtu sveiktos draudimo pinigai kitaip būti tvarkomi .

bet jei gerai suprantu, pas mus nemokama liko gerklės pažiūrėjimas, plaučių paklausymas, spaudimo pamatavimas ir recepto parašymas? Dar kraujo bendras gal kartą į metus. Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 07, 20:27)
bet jei gerai suprantu, pas mus nemokama liko gerklės pažiūrėjimas, plaučių paklausymas, spaudimo pamatavimas ir recepto parašymas? Dar kraujo bendras gal kartą į metus. Kas dar?

Dar daug smile.gif
Dažniau paklauso tavo istorijos 2 min , pažiūri į akis ir receptą parašo.
Aš nesugalvoju : kodėl žmogus uždirbdamas apie 500 Eur į rankas sumoka per metus apie 700 Eur sveikatos draudimo ir nieko už tai negauna ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 vasario 2017 - 19:39
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 07, 19:38)
Dar daug smile.gif
Dažniau paklauso tavo istorijos  2 min , pažiūri į akis ir receptą parašo.
Aš nesugalvoju : kodėl žmogus uždirbdamas apie 500 Eur į rankas sumoka per metus apie 700 Eur sveikatos draudimo ir nieko už tai negauna  ?

moka pvz. 3 metus x 700 eur ir nieko jam nereikia, sveikas kaip ridikas, o ketvirtais metais suserga ir vėl moka... Ai, žinokit, suprantu, kad sirgt nereikia ir neverta - iš kart mirt labiau apsimoka unsure.gif
Atsakyti
normaliai taip reikia primokėt blink.gif

bet svarbu padėtų ir viskas būtų gerai! 4u.gif
Atsakyti
nu bet žinokit nesuprantu kainų - uždėjo silikono ant visų apatinių dantų, liepė sukąsti, sustingo, pagražino, t.y. apipjaustė kraštus - čia laikina kapa, kurios kaina 89 eur blink.gif. Nesuvokiu tokių kainų, niekaip, nu neadekvatu tikrai..
Atsakyti