Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia37 o iš kur perki el. knygas?

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 21, 12:21)
As tai esu turejus ir net duona ir bandeles kepus pardavimui tokioje krosnyje.
Tiesa apie harmonija ir ramybe bei santarve tik pasvajot.To nebuvo.
O emocingi ir be emociju yra tesiog skirtingu veisliu.Vieni ju turi ,kiti ne.Ir nereikia matuotis vieniems su kitais.
Anksciau sios veisles tarpusavy nesikryzmindavo turbut ,bet dabar jau susikryzmine ir nieko nebepakeisi.Tesiog nereikia tramdyt ir bandyt pritempt prie savo vertinimo skales.

Sutinku AA dėl susikrįžminimo ir tai dar vienas išbandymas žmonijai, o gal tiksliau semeinoj jeceike ;)
Atsakyti
Tas susikryzminimas tai atrodo kaip bandymas suvaldyt zmoniu banda.Atsirado visokiu nesamoniu kaip priesybes traukia,neteisingas alko vartojimas biggrin.gif
Atsakyti

Muka, nei vienos nepirkau dar... Vis vaikas piratas būdavo. Dabar matau kad teks pirkti. Paziuresiu gal ka turiu, atmesiu į paštą. Skaitykle ar planšetė pas Tave?  Linkomanija tuščia. Apie kryzminimus.... Taigi priešingybės traukia.  Dviiems ramiems neidomu. Aš rami bet panikuotoja. MB burba ištisai  bet ramus  ten kur aš panikuoju... Tokia simbioze pas mus. Aš labai valdinga, bet tyliai. Ta kurios bijo, nors ji nekelia balso. Iš mamos paveldėjau.  B*** kaip šalta Lietuvoj. Kitas žodis netinka.... Kiek važiavau visada 7 ne daugiau. Pasiėmiau duonele iskulta, atvažiavus į kaimą ir bijau iš gryčios eiti laukan. Duonelė bičių...

Atsakyti
Taigi ,priesybes traukia ,bet ilgai pritrauktos neisbuna ir gaunasi trumpas jungimasis suds ne fizika.
Isdeginau viena ploteli prie pat vynuogyno ,dabar galesiu jau piromanijos poreikius realizuot ,apsaugine juosta yra biggrin.gif
Guminiuose botuose jau sraiges buvo apsigyvenusios,siandien pirma tikrai vesi diena visokiems rimtiems darbams
Ir taip ,as viska deginu ,stengiuosi kiek imanoma minimizuot visokius vabzdzius ,erkes ,noriu ir bulviu tai tu cikadu dideliu ,pamirsau kaip lietuviskai vadinasi ,bulgariskai popovo parshas,kitaip neatsikratysi tik ugnimi biggrin.gif
Atsakyti

Aš gal pritarčiau Dusiai, kad čia kaip amerikietiškuose kalneliuose, svarbu, kad banguotų ne vienu metu: jei vienas pakalnėj, kitas ant kalnelio, kad savas žmogus trukteltų ant kalniuko ir atvirkščiai. Kai du ramūs, tai nieko, bet kai du ugningi, va tada tai tikrai trumpas sujungimas.

Šalta, taip nesinori į sodą, bet teks po darbo, nes pomidorai sušals.

Jau lesyklėlę, nors ir ji ir tusčia, lanko zyliukės, žaliukės ir priekaištingai dirsčioja per langą.

Atsakyti
Mergaitės mano a.a. senelis gamino ratelius(kalvaratus,jei žinote tokį žodį?)medinius karnizus.Turėjo gyslutę,kaip gražiai nutekindavo,babytė lakuodavo.Buvo tokia mini įmonė. biggrin.gif Už tai abu pensijos neužsidirbo,kaip aš. mirksiukas.gif
Neišmokau verpti,ne tas galvoje buvo,esu bandžiųsi. ax.gif O kai krito nuo insulto,neliko nieko.Dar turiu sodyboje ir bute po vienus karnizus ir velnią riešutams gliaudyti,atsiminimas.Kažkur dar vaza yra nutekinta. ax.gif
Patinka man rykštenė,labai grau suskinta į didelę puokštę.Nieko nereikia bepridėti. ax.gif
Moki-veži augalams didelės akcijos.Nusipirkau pūkuotąją geltoną vyšnią,turiu raudoną.Dar vieną aroniją prigriebiau,man jos daugiau dėl grožio. mirksiukas.gif
Ir Depe hortenzijoms durpė 18 l po 0.44,visas savo 16 hortenzijų apipyliau,jau kaip ir žiemai šaknis.Nors dar visos žydi. mirksiukas.gif
Dar 4 šiluoges prigriebiau ir dvi pieno spalvos rožytes. mirksiukas.gif
Šiandien bent vėjo nebėra.Parsivežiau maišą šaltalankio,turėsiu vakarais darbo.Nes vakar jau kojines pradėjau megzti,kad nesedėti vakare be darbo. rolleyes.gif
Prie mezgimo mašinos dar neinu,nėra kada susikaupti.Pradėjau išsodinėti pelargonijas į vazonus,vešiu butan,laiptinėnė amarilius. unsure.gif
Atsakyti

Naktį šalnos iki -4. O pomidorų bele kiek... Kiek suskinsiu tiek užteks. Nusals nereikės tvarkyti. Dėžėse sunokę vis tiek neskanus...

Atsakyti

Dusiuk, skink visus, sunokusius savo sultyse padaryk, tinka ir dėžutiniai.

Atsakyti
Labutes,kumutes,

pasmus silta,malonu,20 silumos,vejelio nera,dirbk sode ir norek,bet nebera pomidoru.Liko tik agurkai,viena cukinija dar deri,avieciu kiek tik nori palest atejus,spinatu siltnamyje,morku,burokuauke,kale lapu vistoms ir mazu pomidoriuku lauke.O jau skanus,ne tas zodis.
Siandien sukisau tulpes,nauju uzsipirkau,ispikiavau naslaites i lovelius ir tuscius vazonus ir dar liko.Nors kas zydes dar rudeni.Seklu savo susirinkau,susimakalavo,nebezinau spalvu,bet man ne tai svabiausia,svarbu,kad zydetu.Mazaziedes.MB dvi pakeltas lysves iskilnojo,apziurejo,kur supuve,reiks keist.Isdraske pipirmetes ir perke kitur,abu paplusejom puikiai.Aplankiau tevuli,jis tikrai uzkonservuotas.Sedi vienas,valgo,jokiu problemu.Nu buna kartais oziuku,maudytis nenori,nagu karpyt nenori,skustis nenoritis,bet jam 96!!!ner ko noret,kiti su pampersais guli nejudedami.Kad dar butu besidomintis kuom nors,butu smagiau,o taip tik apie savo vaikyste beprisimena,mane vis dar pazysta.Ir aciu Die.
Kalvarata zinau,bulves virdavom kiaulem sutintuve vadinamam,kapodavom zemame mediniame kubile,tarkuodavom jom runkelius su didele burokine tarka,lapus su pagaminta pjaustykle,musdavom sviesta brukstuve,ir dar daug daug [prietaisu,kuriu jau net neatmenu iskart.Mustynes budavo,kas mus iesta is anuku.Ir sodas didelis ir upelis uz jo,taip,kaip pas Pou,lyg apie mus psakotu. biggrin.gif
Asirgi patebejau mimoza,ir ne kava ado,o arbat,su citrina.
.MB pagal zodiaka Drakonai,dukra drakonas,sunus tigras,galit isivaizduot,kiek ugnies.Sako du drakonai-karas,trys drakonai-revoliucija. biggrin.gif Visko buna,visko yra.MB beveik perpratau,megsta visur kistis,o senatvej dar labiau,bet ir as ismokau,ijungt urniu,leist ta kisimasi ir padaryt.Tai arba atsoka fantazija arba galiu daryt pati ka sumanius.Ir taip i diena n+k kartu.Jei jau ikyri bumbet del ko nors,kad jam nepatinka,kaip darau,isvis nebedarau niekada,o kai pamirses paklausia,kodel nebedarau,pasakau su sypsena,todel,kad tau nepatinka,nenoriu todel tave uzgaut.Elgtis reikia,kaip su vaiku.Bet ir as ne dovanele,tik tiek,kad iamokom daug maz apeit visus peilius.Ir reikia noret to,o ne visa laika irodinet tai,nes tai neirodoma,tik tokiu elgesiu galima dar gyvent kartu.Bet kokia laisva esu patapus.Nebedarau daug ko,ir nieko,pasidaro pats,bet uztai tobulai. biggrin.gif sau paciam.
Ex,sveikatytes tau,nesusirk labiau,pagerk ezuoles arbatos,ar dar kokios.Tik laikas gydo netektis,ilgai ir skausmingai.Bet mes nei vienas nuo tu netekciu neapsaugoti.
Radau ravedama maza amerikonka,islaikiau,kaip auksine sakni,apsmaigsciau,veislei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif griuk negyvas biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,as negaliu sedet ir nieko nedaryt,tai mezgu margo megztuka dukros uzsakymas ir modelio parinkimas.
va toki
https://www.ravelry....c-spring-jacket
Atsakyti

Luety, oho kaip Margo pasisekė. Grožybė. Aš tokį nešiočiau pasišokinėdama su daina.

Kaip smagu, kai Tėvulis dar toks stiprus. Sveikatos jam!

Atsakyti

Megztukas tobulas! 4 krepšiai ir kibirai namo. Dėžė liks kaime. Ir dar žalius palikau. Naujas, ale geras šiltnamis. Matysime ....

Atsakyti

Aš keturis kibirus pomidorų suskyniau, tad ir parsivežėm. Nurovėm viską, vyras perkasė, sutvarkėm, prilaistėm, užsėjom garstyčiomis.

Nukasiau morkas, jau tokios bloznos. Yra ir gražių, bet tikrai ne tokios kaip kasmet. Pasidalinsiu su mama, sese. Dar krapų glėbį parsivežiau iš daržo, jaunučių rūgštynių priskabiau, vyniogių priskynėm. Su tamsa grįžom. Ai, dar rykštenių pasiskyniau į vazą 🌞 

Reiks po poros dienų dar nuvažiuot, šltnamio salkas plėvele užtraukt, nes ten visuomet nuplėšiu, kai atšyla. Gėlynus reiks apkarpyt, tris bijūniukus perkelt.

Šiandien vėsoka, bet vėjo nebuvo, tai smagiai pasidarbavom.

Atsakyti