labai smagiai kalbate.

Kol kalbejot,mudu daug pasidarbavom.Ciklamenai sukelti i vazonus,darzelis pertvarkytas pagal MB norus,sake as neturiu skonio(tikrai taip),jam norisi,kad levandos butu palei tvora,o zmones praeidami matytu ,kad graziai zydi,tai salia violetiniu levandu ikisau dar morkine alstramerija,geras derinys,Kai ka ismetem,kai ka pamazinom,bet abu likom patenkinti.Ir chrizantemos is lovelioejo i zeme,ir kalnu astros,buvau pasiskolinus is vieno klombo,kur einu pro sali,atzalele

abi prigijo.Jos sliauzia zeme,zydi,kaip astros visa vasara beveik,esu net macius,jei yra siena cementine,tai sliauzia net ta siena .Tinka labai klombu krastams,alpinariumams.
Dar isravejau patvorio dali apie pelynus,apskabiau pelynus,MB isrove runner beansus,sake nevalgo jis,tai ir nereikia daugiau,ten ruos vieta serbentam ir agrastui,tai siame patvoryje bus visi uogu krumai.Truputi taisys pakeltas lysves,kai ka sulygins,kai ka padidins,planu daug.Taip visiems seniams pries mirti,norisi daug ir sunkiai dirbt
Del gydytoju,tai jis ne pirmas jau LT.Galit isivaizduot,kiek jie metu mokosi,kuria planus siekt karjeros,o dabar pasirodo,kad ju nebereiks,keisis visa sistema ir gydytojai nebus tokie aktualus,norint keistis ir gydytojams,vel reikia mokytis.Neislaiko nerrvai zmoniu.O dar,jei nessk,tave meta isdarbo,o tu supranti,kad nenori to skyscio i save,dirbt nebegali,Ai daug dalyku dabar sukelia depresijas,niekada netikejau,kad ir man teks.Bet aciu Die su vaiku,psichologu ir vaistu pagalba atrodo issikapsciau.Pradzioj labai bijojau to kas ateina,o dabar jau zinau,kad tai neisvengiama,kad ir kaip butu baisu,viskas Dievo valioj.As retai,bet kartais paskaitau FB vakseriu ir antivakseriu komentus,tai man plaukai siausiasi,koks zmoniu bukumas,uzzombinimas.Mano brolis irgi sake,kad as pavojinga jam,nes as nesk.Sakau kaip?Tu gali nesiot virusa,nu bet ir skpt irgi gali nesiot,ir serga visi ir tie ir anie,tai va kaip medijos ismokina skaldyt seimas,gimines,visuomene.
Jo,UK specifinis rengimosi budas,Mes bijom jog vaikelis persals,o jie bijo,jog perkais.Uztai ir veza vezine be batu ir kojinyciu,melynais pirstukais,atsukusios i veja,o pacios apsisuke salikus,su kepurem ir pirstinem.Vyrai istisa meta su sortais ir maikem,moterys,kai eina i Kaledu party,tai pusnuoges,be paltu,matyt bijo pasigert ir pamest
Energetika ir as jauciu.Pvz,UK labai gerai jauciausi nuo pirmos dienos,prie juros man siaip sau,geriau kalnai,o Lietuvoj tik Zemaitijoj man smagu.Bet gal cia kur esi uzauges,ten ir traukia.O visu geriausia ten,kur musu nera.