Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Cia kadagius reikia ta pacia gps orientacija rugpjucio men sodint. biggrin.gif
Ir dar labiau isitikinu ,kad dievai lemia zmoniu sveikata,radikulito ypatumus jau ryta su kaimynais aptarem biggrin.gif tingiu as gincytis ir irodinet savo tiesas ir gydymo budus,tiek gyvenime tiek forumuose.Tai mano algoritmas,bet tingiu ji irodinet biggrin.gif
Levandu krumai tai nelabai dalinami,reikia sakeles prilenkti ir prispausti ,kad saknis isleistu,tada atskirti nuo krumo.
Gal ingrida turi galvoje,kad daug zmoniu nusizudo pastarosiom dienom.
Ir todel kad deprsejos gydytis taip paprastai negali ,mentalitetas - kentek viska savyje ir nedrisk skustis,o cheminius vaistus vel reikia itikinet vartot.Mukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,agirdz,ciano - tai paprasciausios obuoliu seklytes ,sukramtyk ir nuryk,kobalt - burokeliai su rugstele ir aliejum,amino rugstys- mesyte ,geriau jautiena.Ir tai dar atstacius zarnyno gyventojus,beje labai tikras jogurtas padetu ,net valio gefilus visai gerai ,bet gal kur turkisko gausi per atostogas,pavalgyk sirdele,kol is depresijos zmogus atsistato laiko praeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 rugsėjo 2021 - 13:31
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 20, 15:22)
Cia kadagius reikia ta pacia gps orientacija rugpjucio men sodint. biggrin.gif
Ir dar labiau isitikinu ,kad dievai lemia zmoniu sveikata,radikulito ypatumus jau ryta su kaimynais aptarem biggrin.gif tingiu as gincytis ir irodinet savo tiesas ir gydymo budus,tiek gyvenime tiek forumuose.Tai mano algoritmas,bet tingiu ji irodinet biggrin.gif
Levandu krumai tai nelabai dalinami,reikia sakeles prilenkti ir prispausti ,kad saknis isleistu,tada atskirti nuo krumo.
Gal ingrida turi galvoje,kad daug zmoniu nusizudo pastarosiom dienom.
Ir todel kad deprsejos gydytis taip paprastai negali ,mentalitetas - kentek viska savyje ir nedrisk skustis,o cheminius vaistus vel reikia itikinet vartot.Mukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,agirdz,ciano - tai paprasciausios obuoliu seklytes ,sukramtyk ir nuryk,kobalt - burokeliai su rugstele ir aliejum,amino rugstys- mesyte ,geriau jautiena.Ir tai dar atstacius zarnyno gyventojus,beje labai tikras jogurtas padetu ,net valio gefilus visai gerai ,bet gal kur turkisko gausi per atostogas,pavalgyk sirdele,kol is depresijos zmogus atsistato laiko praeina.

AA ačiū, gal kartais atrodau atbula ir negirdžiu ką žmonės, bet kiekvienas patarimas padrąsinimas priimamas, tikrai ačiū !!!!
Atsakyti
Dar labai ant saves pastebejau ,kad ersketuogiu vartojimas labai teigiamai visa kuna ir siela veikia.Seklas apdauzau ir darau istrauka su vandeniu ,galima siaip ir alieju daryt ,bet ir vanduo gerai.Atstato kazkiek turgora,bet pastebejau ,kad ir nuotaikai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 20, 14:22)

Ir todel kad deprsejos gydytis taip paprastai negali ,mentalitetas - kentek viska savyje ir nedrisk skustis,o cheminius vaistus vel reikia itikinet vartot.

Tarybinio žmoguas mentalitetas - geriau numirsiu , ty nusižudysiu negu pas durnių daktarą eisiu !

Mano vyro baba, kuri mirė 99 metų turėjo tokį gerą posakį : negalima savęs paleisti . Jauna vyrą palaidojus , 7 vaikus užauginusi , bent 2 anūkus iki mokyklos nuo kelių mėnesiu , du savo vaikus palaidojusi ...
Atsakyti
Siaip tai gal vergu tas mentalitetas.
Tenka man gyvenime daug kartot ,kad krepostnoje pravo uze otmenili biggrin.gif
Ir manau yra kelios zmoniu veisles- vieniems visa zemes planeta ju gimtoji vieta,jie jaukiai cia jauciasi ir nebijo.Cia as. biggrin.gif
Ir yra kur prie tvirtoviu pritvirtinti ir nezinomu zemes vietu bijo ir nedrista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 20, 16:13)
Siaip tai gal vergu tas mentalitetas.
Tenka man gyvenime daug kartot ,kad krepostnoje pravo uze otmenili biggrin.gif
Ir manau yra kelios zmoniu veisles- vieniems visa zemes planeta ju gimtoji vieta,jie jaukiai cia jauciasi ir nebijo.Cia as. biggrin.gif
Ir yra kur prie tvirtoviu pritvirtinti ir nezinomu zemes vietu bijo ir nedrista biggrin.gif

o čia aš smile.gif
Atsakyti
na man baudžiauninko mentalitetas yra bijoti . Valdžios ! valstybinių institucijų . Dakatarų . Nepažystamų žmonių ( ty keisti darbą ) .Svetimų nepažystamų vietų ( gal ten blogas ponas nemaitins biggrin.gif ) . Ir aplamai daryti viską gyvenime taip kaip ponas pasakė. Bijoti išsižioti ir pasakyti NE, nedarysiu. Turėti savo nuomonę bet bijoti ją pasakyti - neduokdie ponas išgirs . Ir dar pergyventi dėl to ką kiti pagalvos .
O viso to kas vyksta aplink neėmimas į širdį man kvepia dzeubudizmu . Tiesiog supratimas , kad taip visada nebus. Ir "nesutvarkymas " emocijų nei pačiam padės , nei kitiems ...
AA tokios mano mintys, man taip susidėliojo pagal sutiktus žmones mano gyvenime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugsėjo 2021 - 14:28
Muka,aš su tavimi. 4u.gif 4u.gif

Dusia,Šiaulių gydytojas,švogerio bendradarbis šeštadienį.Išėjo į pensiją ir kaip sesė tvirtino,kokia graži šeima ir še tau.Žmona sako,kad darbe kažkas buvo? bigsmile.gif

Prasilėkiau per mišką,nuleidau garą.Du raudonikiai ir vienas baravykas ir krūva kelmučių.Kam reikia tokie gražūs dygsta.Bandysiu padžiovinti,nežinau kur tuos kelmutes dėti?Svarbu prasilėkti. mirksiukas.gif
Žinau,kad reikia į vieną pusę sodinti pušeles.Bet nežaidžiau,sukišau.Matysime. ax.gif
Atsakyti
Ingirda žiauru ...
Lietuvos vyrai . Nesikalba.

Net gyvybės draudimo neatgausi , jei pats sugalvoja išeiti . Pragamtikė aš .

Dėl vietų - tiesiog energetiškai jauti , kur tau gerai , kur tik gražu ... Ir nelabai norėtumei gyventi .
Vietos kur labai gerai jaučiuasi - Suomija ( ne Helsinkis ) , Portugalija - kur bevažaivom ten , Paryžius ir aplamai Prancuzija. Ir dar Makedonija...
Kur nenorėčiau gyventi - Norvegija .Prasti sapnai kankina . Gal ragana buvau ir kažkada sudegino ? Nors šalis nerealiai graži . O kiek vietų kur niekada nebuvusi ...
Lietuvoj man geriausia energetika Dzūkijoje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugsėjo 2021 - 14:43
Siaip tai nelabai suprantu ,kokios tos nesutvarkytos emocijos ir ka ta sena baba turejo galvoje ,dusia.
Bet kad lietuvoje visuomene siaubingai sukaustyta ir agresyvi tai pajutau savo kailiu.
Vienus pirmuju susirgusius terorizavo ir vaikesi ,fig znajet ,gal ant lauzo norejo sudegint. biggrin.gif
Ir ne kokius vargdienius , o visai itakingus visuomeneje zmones biggrin.gif
Todel zudosi gydytojai,zinau neseniai mokytoja pasiskandino ,neistveria zmones to sunkumo,tos baisios nuotaikos visuomeneje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 rugsėjo 2021 - 14:50
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 20, 15:46)
Siaip tai nelabai suprantu ,kokios tos nesutvarkytos emocijos ir ka ta sena baba turejo galvoje ,dusia.
Bet kad lietuvoje visuomene siaubingai sukaustyta ir agresyvi tai pajutau savo kailiu.
Vienus pirmuju susirgusius terorizavo ir vaikesi ,fig znajet ,gal ant lauzo norejo sudegint. biggrin.gif
Ir ne kokius vargdienius , o visai itakingus visuomeneje zmones biggrin.gif
Todel zudosi gydytojai,zinau neseniai mokytoja pasiskandino ,neistveria zmones to sunkumo,tos baisios nuotaikos visuomeneje.

Priešistorė tokia : per jos sūnau laidotuves viena iš jos dukrų labai ėmė verkti ir rypuoti ... Vienžo sugraudino visus . Po to baba apie ją sakė taip : negalima taip savęs paleisti - draskai savo širdį ir kitų . Vienžo emocijas reikia valdyti ... Nepagelbėsi niekam jas viešai liedamas . Ar neveišai .
Mano giminėj tokių moterų nebuvo .
Atsakyti
labai smagiai kalbate. 4u.gif Kol kalbejot,mudu daug pasidarbavom.Ciklamenai sukelti i vazonus,darzelis pertvarkytas pagal MB norus,sake as neturiu skonio(tikrai taip),jam norisi,kad levandos butu palei tvora,o zmones praeidami matytu ,kad graziai zydi,tai salia violetiniu levandu ikisau dar morkine alstramerija,geras derinys,Kai ka ismetem,kai ka pamazinom,bet abu likom patenkinti.Ir chrizantemos is lovelioejo i zeme,ir kalnu astros,buvau pasiskolinus is vieno klombo,kur einu pro sali,atzalele biggrin.gif biggrin.gif abi prigijo.Jos sliauzia zeme,zydi,kaip astros visa vasara beveik,esu net macius,jei yra siena cementine,tai sliauzia net ta siena .Tinka labai klombu krastams,alpinariumams.
Dar isravejau patvorio dali apie pelynus,apskabiau pelynus,MB isrove runner beansus,sake nevalgo jis,tai ir nereikia daugiau,ten ruos vieta serbentam ir agrastui,tai siame patvoryje bus visi uogu krumai.Truputi taisys pakeltas lysves,kai ka sulygins,kai ka padidins,planu daug.Taip visiems seniams pries mirti,norisi daug ir sunkiai dirbt biggrin.gif biggrin.gif
Del gydytoju,tai jis ne pirmas jau LT.Galit isivaizduot,kiek jie metu mokosi,kuria planus siekt karjeros,o dabar pasirodo,kad ju nebereiks,keisis visa sistema ir gydytojai nebus tokie aktualus,norint keistis ir gydytojams,vel reikia mokytis.Neislaiko nerrvai zmoniu.O dar,jei nessk,tave meta isdarbo,o tu supranti,kad nenori to skyscio i save,dirbt nebegali,Ai daug dalyku dabar sukelia depresijas,niekada netikejau,kad ir man teks.Bet aciu Die su vaiku,psichologu ir vaistu pagalba atrodo issikapsciau.Pradzioj labai bijojau to kas ateina,o dabar jau zinau,kad tai neisvengiama,kad ir kaip butu baisu,viskas Dievo valioj.As retai,bet kartais paskaitau FB vakseriu ir antivakseriu komentus,tai man plaukai siausiasi,koks zmoniu bukumas,uzzombinimas.Mano brolis irgi sake,kad as pavojinga jam,nes as nesk.Sakau kaip?Tu gali nesiot virusa,nu bet ir skpt irgi gali nesiot,ir serga visi ir tie ir anie,tai va kaip medijos ismokina skaldyt seimas,gimines,visuomene.
Jo,UK specifinis rengimosi budas,Mes bijom jog vaikelis persals,o jie bijo,jog perkais.Uztai ir veza vezine be batu ir kojinyciu,melynais pirstukais,atsukusios i veja,o pacios apsisuke salikus,su kepurem ir pirstinem.Vyrai istisa meta su sortais ir maikem,moterys,kai eina i Kaledu party,tai pusnuoges,be paltu,matyt bijo pasigert ir pamest biggrin.gif biggrin.gif
Energetika ir as jauciu.Pvz,UK labai gerai jauciausi nuo pirmos dienos,prie juros man siaip sau,geriau kalnai,o Lietuvoj tik Zemaitijoj man smagu.Bet gal cia kur esi uzauges,ten ir traukia.O visu geriausia ten,kur musu nera. biggrin.gif
Atsakyti