Labos,
mes is sodo irgi,oras toks,kaip vakar.tik as maziau pajegi,ryte anksti vonia valiausi,tai tu jegu ne kazka beliko.Vaikem vistu blusas,nusibodo jau,purskem vistas ir patalpa,palikom vedintis,vakare vaziuosim dar.
Muka,kad as zinociau kokias tu megsti knygas,atsiusciau,nes as turiu FB prieiga prie pdf knygu,grupej knuygu klubelis pdf,epub ir dar ten kazkokiu formatu.Bet as kazkaip nebeskaitau,tai net neinu tenais.
Dusia,jau grozis pomidoru,griuk negyvas.Laaabai net.Cukinijas ir as turiu tokias 5,ir dar 4 ant krumo,auga,kai taip silta,o jau galvojau raut salin.Tik mano tamsiai zalios visos.Idomu ar yra skirtumas skonio toks geltonos,margos,cia marrow vadina?
Pou,aciu uz palinkejima tevuliui,kad taip is tavo lupu Dievui i ausi.
Dukra pati issirinko Margo megztuka,ji nemegsta jokiu rastu jai kuo paprasciau,tuo geriau.Ir spalvos visus pilkos,kakavines,rudos,nu dar garstyciu tinka,o man norisi ryskiu,rekiaunciu,kaip papugai.
Ingrida,man liudna ziurint i rudens spalvas,kazkaip primena trumpas dienas ir salta ora.Aciu,vistiek.
AA,man is tavo pasakojimo atrodo kazkokia draudimu salis,o tu visu draudimu lauzytoja.Kazkaip atrodo,kad liepsna pasiglemzia visus vabaliukus ir gerus ir blogus,cia likciau nesuprasta,kiekvienas specialaiai kuria savo sodeliuose vabalu viesbucius,kad issaugot juos,o apsisuke purskia zoles rundapu.Cia jo skiesto yra pirkt visur.
einu pailset.