Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labaryt,
Ingrida,aciu uz marga kava 4u.gif
Nu taip,Dusia,mano zenklas yra vezys ir as gimiau 4 dienom anksciau,negu perejimas i liuto zenkla,tai to valdingumo uztenka Be to as zinau SB.Noras 5 min.Jei pritarsi,pats srebsi,siuo atveju,vedziosu,kuopsi,spresiu visus reikalus'skiepai,registracija,cipavimasir t.t.Be to sunes cia brangiai kainuoja,kad ir is prieglaudos.Jis prastai kalba angliskai.,todel visi administraciniai reikalai bus man sprest.O man to nereikia.Todel ir statau salygas.Tada jis ima mastyt ir tampa aisku,kas teisus Uztenka man kiek matau broli vargstanti su savo dviem sunim.Turi gyvuna,turi duot jam meile,prieziura.Sunes,jei sveiki gyvena 15 m.ir daugiau Kas bus,jei as ar jis numirsim anksciau?Daug klausimu.Be to as ne sunu drauge,myliu juos tik is tolo,savo namuose nepakesciau Iseit gali ir be suns ir ramiau Ne suo vedzioja zmogu,o zmogus suni.O jei pasiligosim,kas ji vedzios?Toki dalyka reikia atsakingai sprest.Puiku,kas turi kiema,negali vedžioti,isleidi.Mes jo neturim.Be to maistas kainuoja,to eda,to needa.Suns blusos,erkes lauke.Ar mums reikia tokiu rupesciu?Zinoma,kad ne.Vien tik norais remiantis pirkt suni,tai po savaites pamatai,kaip pakely kur sedi sunelis ismestas.Kas yra baisiausia.Dog is for life,not just for Christmas.Ir tai man viska paaiskina.
Baigiam apie tai. wub.gif 4u.gif
Jau gryzot?Ar dar kelyje man rezi pamoksla? biggrin.gif
Saule,sviesus rytas,leksim vel laukt traktoriaus prie sodo,gal nebeapgaus.Vejas baisus,reik silciau apsirrngt.
Pou,sirdele,gerk arbatzoliu arbatu daug,plauk virusa lauk.Kokiu,pati zinai.Sveik ir saugokis. 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
MB pagavo virusą, na ir aš jau šiandiena nuo WC toli nenueinu apie maistą net negaliu pagalvoti vandenį tik išgeriu ir.. granatų arbata nepasiekia viruso žodžiu atostogos smile.gif gerai oras geras ryte maudytis nuostabu keliuosi anksti tiesa masažus pradėjome tikiuosi iki ryt gal pagerės o jeigu ne tai teks nukelti. Žodžiu be nuotykių ne kaip. Kava čia verda be cukraus ir tokiame kaip aparate tiesa tikrai yra kardamono o ta kur ant smėliuko tai tėvai turi bet nenaudoja smile.gif
Dusia lengvo tau darbu praslavimo, Luety sveikinu su sąlygine laisve nuo vištų, EX kaip visad pralinksminti dusia, IngridaB vis nustebini energija AA tikrai ir man cukrus sugadina skonį kavos bei arbatos tiesa turkai beproti daug valgo saldumynų blink.gif ir Pou sirdele dabok save 4u.gif tiek žinių iš atostogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 spalio 2021 - 12:11
Luety , vakar grįžom vakare. Katė buvo labai isižeidusi smile.gif kokią valandą ...
Nerėžiu aš Tau pamokslų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ne mano reikalai ...
Visi mes skirtingi .

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 10 06, 13:08)
Labos  4u.gif
MB pagavo virusą, na ir aš jau šiandiena nuo WC toli nenueinu apie maistą net negaliu pagalvoti vandenį tik išgeriu ir.. granatų arbata nepasiekia viruso žodžiu atostogos smile.gif gerai oras geras ryte maudytis nuostabu keliuosi anksti tiesa masažus pradėjome tikiuosi iki ryt gal pagerės o jeigu ne tai teks nukelti. Žodžiu be nuotykių ne kaip. Kava čia verda be cukraus ir tokiame kaip aparate tiesa tikrai yra kardamono o ta kur ant smėliuko tai tėvai turi bet nenaudoja smile.gif
Dusia lengvo tau darbu praslavimo, Luety sveikinu su sąlygine laisve nuo vištų, EX kaip visad pralinksminti dusia, IngridaB vis nustebini energija AA tikrai ir man cukrus sugadina skonį kavos bei arbatos tiesa turkai beproti daug valgo saldumynų  blink.gif ir Pou sirdele dabok save  4u.gif tiek žinių iš atostogų smile.gif

Muka , pirkite vietinėje vaistinėje vaistus nuo tos ligos ... Aš turkuose nebuvusi , bet tokius patarimus gavau važiuodama Egiptan . Lietuviški vaisatai neveikia , reikia vietinių sipresnių .
Atsakyti
Oi dieve tu mano ,atsinaujinkit jus antivirusines ,del dievo meiles.
Turetu but turkijoje kreono,nusipirkit ir sugerkit poki per abu.
O paskui feta arba turkiskai peynyr ,alyvuoges ,tie patys granatai jau noksta.
Luety ,bet su tavim gyvenant tikrai nieko negalima.Pyk nepyk,bet is postu taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 10 06, 14:24)
Oi dieve tu mano ,atsinaujinkit jus antivirusines ,del dievo meiles.
Turetu but turkijoje kreono,nusipirkit ir sugerkit poki per abu.
O paskui feta arba turkiskai peynyr ,alyvuoges ,tie patys granatai jau noksta.
Luety ,bet su tavim gyvenant tikrai nieko negalima.Pyk nepyk,bet is postu taip atrodo.

Oi mergai pirksiu kaip tik galėsiu valanda išbūti nelanksčiius nes vaistine tolėliau yra 4u.gif
AA naujinausi prieš kelis mėnesius bet va jau girdžiu kad ir ne tik mums rusai irgi dejuoja dėl viruso verysad.gif
Atsakyti
Tada ananasu ar ananasu sulciu isgerkit irgi turi fermentu ,uzves virskinima.
Yra turkijoje kazkoks alyvmedziu lapu vaistas labai geras https://www.turkatta...-mg-60-capsules
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 10 06, 14:46)
Tada ananasu ar ananasu sulciu isgerkit irgi turi fermentu ,uzves virskinima.
Yra turkijoje kazkoks alyvmedziu lapu vaistas labai geras https://www.turkatta...-mg-60-capsules

Aciu už patarimus reikes kazkaip jaudintis iki vaistines 4u.gif MB lyg geriau tai liepiau granatus valgyti ir pati isimeciau kelis zirniukus žiūrėsiu reakcija.
Atsakyti
Kur as tuos kelis granato grudus jau girdejau?
Atsakyti
Koks oras geras issitaise pas mus.Sode veja uzstoja miskelis is siaures,tai taip faina.Atveze meslo,prisistate nasharninkas kaimynas,parduok puse ar ketvirti,nu ka,kaip atsakysi kaimynui,pardavem,nors pinigu dar negavom,bet eme vezt jau sau.Grazus arkliu meslas,perpuves,siltas,garuoja,pasiseke,tik bus pikta,jei truks.Uzpylem tris lysves pilnai,uzdengem,as braskes apklojau su tokiu fainu.Ryt gal pabaigsim visai.
AA,musu galimybes viskam kazkokia tai prasme yra ribotos.Mes nuomojam buta,kad turet gyvuna,reikia klaust seimininko.Dazniausiai neleidzia,o be to ir nereikia vaikui zabovos.Kiekvienam savo.
Muka,vajetus,kaip nesmagu.Brolis ar Egipte ar Turkijoj,visada prie pietu turi savio pleckele su konjakeliu,tai pavalge ikala,sake taip reikia daryt tuose siltuose krastuose.Siaip tai reiktu pranest kazkur,jei protrukis ten,bijosit valgyt,matyt virtuve turi kokia kvaraba.Sveikit. 4u.gif 4u.gif
Dusia,tai kate buvot palike viena?
Dukra buvo palikus tik viena kart savaitei,tai vos rado.Buvo pasislepus ir negalejo jos rast kelias dienas.Ji gali pati iseit,pati pareit,tai rado sode ilindusia i malkas,issigandusia,pamacius eme klykt ne savu balsu.Tai dabar veza i kaciu prieglauda,jei isvaziuoja.Irgi stresas,bet nors priziureta buna.Va kiek problemu papildomu turint savo vabala.Jaunystej niekas nesunku,o senatvej ir kalnelis kalnu stojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 spalio 2021 - 15:04
Luety , mes katę visada paliekam vieną namuose. Jei ilgiau draugė kartą per dieną ateina, įpila sausuko ir kraiką išvalo . Katė prie namu ne prie žmonių . Jai labai didelis steresas kažkur kitur važiuoti . 2 dienas puikiai pragyvena viena, daugiau maisto palieku ir tiek . Kaime nusivežus į lauką neina, bijo . Miega per dienas spintos stalčiuje, naktimis vaikšto po triobą . Kai tamsu , tada drasu . Tokia ji pas mus parketinė . Bute laikyti labai patogus gyvūnas smile.gif Kaime šeriu kokius 3 priklystančius katinus smile.gif Jaučia jie kad kates myliu... ir šunis myliu. Labai . Tik ne bute. Ir ne mums Varlėms Keliauninkėms.
Kates kaip ir šunis reikia sterilizuoti ar kastruoti , čipuoti , vaistai nuo kirminų ir tt. Šunys paklusnesni ir meilesni negu katės. Viena bėda su jais gyvenat bute - VEDŽIOTI reikia .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nseniai su mb nukalbėjome,kad gerai kad ir neturime šuns.Atvažiuoja klientai,atsiveža šunį ir lotų mūsų visą laiką šuva.Nors galvojome tikrai įsigyti.Pakaks šanūko apsilankant.Katinų kaimynų 12-kos užteks,vieną baigiame prisijaukinti. ax.gif
Atsakyti

LabaRytis. 

Uch, Ingrida aplenkė mane. Ankstyvesnė. Bet tai aš nuo ryto židinuką užsikūriau, tamsoje dar, jaukiau sėdėt kai malkos spragsi, ugnelė žybsi, katė šalia murkia, glaustosi, rodos, ir kava skanesnė tada.

Stebiu orų prognozes, lygtai šalnas žada. Gaila būtų, tiek aviečių vis dar noksta. Vienintelis skanėstas, kurį dar turiu. Sugadins šalnos uogeles..

Muka, apsinuodijai maistu? Kalk degtinės ar kokio konjakelio. Svetur visada turėk ko stipresnio, po svetimo egzotinio maisto, po valgio kaskart įsilašink mažą stopkelę, jokia kvaraba neims. Viduriavimą tobulai stabdo juodos arbatžolės. Bet kokios. Pasemk šaukštą tų arbatžolių, bele kokių, svarbu juoda arbata, dar sutrink, pasmulkink kiek išeis ir išgerk jas su vandeniu. Nereik plikyt arbatos! Tiesiog tas trintas žoles nuryk su paprastu vandeniu. Po pusvalandžio gali pakartot. O po valandos net neprisiminsi, kad turėjai problemą. 

Luety, o kuris iš jūsų sugalvojo tas vištas sau ant sprando užsikart? Tai irgi  atsakomybė, višta gi ne savaitę, ne vienerius metus gyvena. Jei jau dėl šuns, katės reik apsispręst, tai višta kas, ne gyvybė?.. Nu, čia šiaip, "pakaušio pasikasymui". 

Kai įsigyjame gyvūną, kažin ar labai galvojam kad kas bus jei susirgsim, jei numirsim.. O kai vaikus auginom, ar labai galvojom, jei mums kas atsitiktų, kaip vaikai tada, gatvėj? vaikų namuose? kas pasirūpins jais, giminės? Anaiptol. Negalvojom. Tiesiog gyvenom, auginom ir buvom laimingi. Va, į senatvę tai tikrai ateina visokios baimės, pasimatavimai, tūpčiojimai - gal taip daryt, gal anaip. Bet tai nėra blogai. Tik per ilgai matuotis nereik. 

Nu, einu išleist šuniuką palakstyt, katės eibes sutvarkyt. Tuo pačiu dar kavos pakartosiu belakstydama. Prašvito. 

Atsakyti