Ingrida,aciu uz marga kava
Nu taip,Dusia,mano zenklas yra vezys ir as gimiau 4 dienom anksciau,negu perejimas i liuto zenkla,tai to valdingumo uztenka Be to as zinau SB.Noras 5 min.Jei pritarsi,pats srebsi,siuo atveju,vedziosu,kuopsi,spresiu visus reikalus'skiepai,registracija,cipavimasir t.t.Be to sunes cia brangiai kainuoja,kad ir is prieglaudos.Jis prastai kalba angliskai.,todel visi administraciniai reikalai bus man sprest.O man to nereikia.Todel ir statau salygas.Tada jis ima mastyt ir tampa aisku,kas teisus Uztenka man kiek matau broli vargstanti su savo dviem sunim.Turi gyvuna,turi duot jam meile,prieziura.Sunes,jei sveiki gyvena 15 m.ir daugiau Kas bus,jei as ar jis numirsim anksciau?Daug klausimu.Be to as ne sunu drauge,myliu juos tik is tolo,savo namuose nepakesciau Iseit gali ir be suns ir ramiau Ne suo vedzioja zmogu,o zmogus suni.O jei pasiligosim,kas ji vedzios?Toki dalyka reikia atsakingai sprest.Puiku,kas turi kiema,negali vedžioti,isleidi.Mes jo neturim.Be to maistas kainuoja,to eda,to needa.Suns blusos,erkes lauke.Ar mums reikia tokiu rupesciu?Zinoma,kad ne.Vien tik norais remiantis pirkt suni,tai po savaites pamatai,kaip pakely kur sedi sunelis ismestas.Kas yra baisiausia.Dog is for life,not just for Christmas.Ir tai man viska paaiskina.
Baigiam apie tai.
Jau gryzot?Ar dar kelyje man rezi pamoksla?
Saule,sviesus rytas,leksim vel laukt traktoriaus prie sodo,gal nebeapgaus.Vejas baisus,reik silciau apsirrngt.
Pou,sirdele,gerk arbatzoliu arbatu daug,plauk virusa lauk.Kokiu,pati zinai.Sveik ir saugokis.