Laukiu dar to silto svarko foto
Sveikos,
Ingrida, kad puotą iškėlus
Muka, kaip gerai, kad jau geriau
Luety, koks kruopštus ir gražus mezginys. O to storulio švarko ir aš norėčiau vietoj paltuko, bent jau pavyzdy, kiek pamenu, buvo nuostabus. Labai lauksiu foto
Dusia, gerų emocijų pasikrovus dabar, kaip smagu po prasiblaškymo
Ex, man labai patinka tavo istorijos su kate, nežinojau, kad ir šuniuką turi. Ar jau Kaune gyveni?
AA, retai beužsuku. Kaip ir Ate... Visos darbuose užsisukusios.
Nuostabus ruduo pastarosiomis dienomis, gaila, namuose tupiu, tad auksiniais lapais iš tolo grožiuosi.
i
Luety labai dailus darbas! Vau. Kada Tu speji? Gražus vakaras Lietuvoj, jokio vėjo... Ir auksiniai medžiai. Pou iš tikro ir namai mielesni ir darbai lengvesni po kelionės... Priplesiau 3 krepšius pomidorų ir dar ne galas. Durniu durnei kuri pavasarį sodino seskiniu spąstų reikia
. Reikia šiltnamyje tvarka padaryti ir česnakus pasodinti per savaitgalį. Nebėra kur dingti
Pas mane pora kibirų pomidorų suraudo namuose, vienas dar spalvinasi po trupinį. Reiks gal į stiklainius kišt, kažkaip atbulais dantim jau valgom šviežius. Na bet šiltnamyje jau garstyčios žaliuoja, tad viskas pagal planą.
Namuose šiandien šildymą įjungė, iškart jaukiau.
Laba.
Išėjau į lauką pasidairyt, taip sakant, oro pasiklausyt, tai vėsoka, šalčiau nei vakar ryte. Šalčio rodo - 1. Vakar aviečių uogos dar nebuvo nušąlusios, o šiandien bus matyt. Vakar vakare dar paskutinius kaktusus iš lauko susirinkau, kalijos krūmelį išsikasiau, namo parnešiau. Buvau pamiršusi kad kaliją vasarą lauke pasodinau.
Pou, negyvenu dar Kaune. Nenoriu kol kas. Bet nuvažiuoju vis, ten nuosavas namas, tai vistiek reik priežiūros ne tik namui, bet ir aplinkai.
O papasakot ne tik apie katinus moku, apie bet kokį augintinį galima surast linksmesnę istoriją, jie gi visi su savo keistenybėm, gudrybėm, su savo išdaigom. Šuniukas mano nedidelis, katės dydžio, bet nejaunas. Gyvena voljere, gavo jį kaip pereinamą prizą nuo anksčiau gyvenusio vokiečių aviganio. Tai kai kas nors atvažiuoja ir pamato TOKIAM voljere TOKĮ šuniuką, visada labai nustemba. Smalsiems paaiškinu, kad šuniukas turėjo labai pasiturintį giminaitį ir paveldejo jo turtą.. Nu. Kaip kitaip.
Į Luety mezginius negaliu žiūrėt. Labai gražūs, parodiniai, meno kūriniai. Bežiūrint ne tik akis galima susigadint, bet ir nervus.
Šiandienos mano numatomas darbelis, tai lapus nuo kiemo, nuo sodo pievos nupūst, nes per lapus jau brendu kaip per pusnynus. Ko norėt, didžiulė liepa kieme, didelių beržų kolona. Bet viso to panaikint nenoriu. Tebūnie gamta.
Labos. Tinginio rytas, miegojau naktį kaip kūdikis . Šalna buvo labai stipri, vakar vakare žolė balta buvo . Uosis lapus numetęs, sugrebiau nuo kiemo. Mulciuosiu česnakus... Labai gera trąša. Dar gerai būtų beržų lapų į šiltnamy primesti. Bet jau sunkiai suspesiu. Kvietkos dalis trioboj, dalis šiltnamyje... Tai trioboj žydi kaip pasiutę pelargonijos. Kalijos jau miršta, vesiu į sklepuka Kaune. Vis tiek liūdni tie rudenio darbai... Be polėkio
. Pou kaip sveikatos? Gal katiną jau turite? Lyg žadėjai rudenį?
Sveikos, nepaprastai graži diena 🌞
Man pakeitė gydymą, šiandien jau prakvėpuoju, tik va sinusų vietose skaudena. Na svarbu, covido nėra, iš kitų lengviau kapstytis. Garinualiejua, stiprinu organizmą dar kitomis priemonėmis, jau šviesiau viskas.
Dusia, ne, katinuko dabar dar neturim. Labai yra reikalų namuose, tai laukiu geresnių laikų.
Ex, labai šviesūs tavo pasakojomai. Man atrodo, kad gražioj vietoj gyveni, dideli medžiai kažkaip sutaurina sodybas, be galo patinka. Manau visam kam turi ateiti laikas. Šildymo bėdos Kaune?
Pou pas mane pradėjo šildymo sezoną rugsėjo 30 dieną. Radiatoriai kaip katino pautai, bet smagiau iš karto , nėra drėgmės. Gal nuo namo priklauso? Kol kas bėdų nebuvo... Kaime šilta pasikuriau abu pečius. Bet tos pelės ar kas ten tiek baliavojo vakare, kad teko ilgai serijala žiūrėti. Pou stiprybės ir sėkmės ! Viskas bus gerai!