Labos
mes vakar uzvezem meslo siltnamyje ir lauke dar pildom lysves.Liko tik tos,kuriose kazkas dar auga.Tai reiks mesla susivezt kazkur i kamputi joms ir uzpilt,kai iskasim burokus.Dar reiks uzpilt ant avieciu,kai nukirpsiu gruodi ir bus viskas.
Gavo ir gelynelis plona sluoksi ir braskes ir meskiniai cesnakai.Pirma kart toki mesla turim,kad po dvieju dienu po atvezino kasant garuoja ir siltas gana smarkiai.
Pas mus silta 16 silumos,be saules,be vejo.
Ryte apsipirkom savaitei maisto.Nuolat perkama pilno grudo rugine duona budavo 1 pinigas,dabar 2.Kita duona 70 pensu pabrango.Kitko taip nepastebejau,nes kainu nesu isidemejus.Dar nolat perkamas tualetinis popierius,16 ruloniuku pabrango 2 svarais.Kainu suolis jauciasi labai ant tases dydzio ir kainos santykio.Daug maz tie patys produktai kas savaitgali perkami,o isejo vos ne 20 svaru brangiau.Nu gal tik taip atrodo,paziuresim.Benzino yra pagrindines degalinese kur pravaziavom,eiliu nera,kaina 1.34/1,36 benzinas/dyzelis.Pakenciamai dar.Atsimenu,kai atvaziavom i UK,tai benzinas buvo brangesnis uz dyzeli ir kainavo 76 pensus.Per 20 metu dvigubai pabrango.Gyvenimas eina geryn.
Dusia,puikus siulai,metrazas geras.As jau planuose skara/baktusas is siulu nuo kojiniu likuciu.Geras video yra viazhem s marinai.Jos ir kojiniu mezgimo vidio labai puikus,su ivairiom kulno rusim ir pirstu nuleidimais,jos video labai geras su kojiniu helix mezgimu.Patinka ji man.Baigiusau,o gal ne megztini is merino siulu.Dukra gavo jau siuntini,dar nesimatavo,laukia kol Margo neis i mokykla sestadieni,tada abi matuosis,tik sake,kad tas siltas storas svarkas labai gerai,vos ne kaip paltas .Margo patiko mano figurinis zuikis,ir zentui patiko jis.Esam visi patenkinti.
Lekiu i pasta issiust kojines pradejo pirkt ebay.Neturiu laiko visu sudet,tai nupirko is senai sudetu,reiks jau det,nes atsalo.Madoj trumpos kojinytes iki ciurnu,sportines vadinasi.Jas labiausiai perka kol kas.Ingrida,aciu uz nuostabu rudenini kavos vaizda,spalvytes tokios geliu suderintos.Mano spalvos.