Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ,
IngridaB su Gimino Diena Tave !
Laimės , meilės,džiaugsmo ir visų svajonių išsipildymo .
O svarbiausia geros sveikatos !

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , kaip gyva ? Nemanau , kad kažko reikia vežtis į tokias keliones, visko viešbutyje yra ... Stipriu gėrimų irgi . Mudu Egipte buvome atradę kokia tai vietinę visai neblogą tekilą smile.gif Vis prieš vakarienę tekdavo paragauti mediciniais tikslais smile.gif Maisto ten beprotiškai daug buvo , tik jis nelabai skanus ... Man smile.gif Puryčių nesinori , per pietus karšta , tai ir lieka vienas valgymas biggrin.gif O kai nelabai ką veiki , tai kiek to maisto reikia ax.gif Mudu labai geri turistai viešbučiui . Nedaug kainuojam smile.gif

O dėl Luety gyvulių ūkio , aš nesuprantu nieko ...
Neskanu ir tiek ax.gif ne mano kiškis ir ne man kištis smile.gif

Ingrida ,pas jus gal pelių nėra rudenį , kad kaimynų 12 kačių? Pas mane tuntais traukia triobon . Gal jau 3 saldainių poką joms perkam šiemet . Paskui nusiramina...
Atsakyti

Tai gerai, kad paskaičiau, būč pražiūrėjusi balių. 

Su gimtadieniu, Ingrida. Kuo ilgesnio auksinio rudens, kuo daugiau auksinių dovanų ir auksinių minčių Tau 🌹🎂

Atsakyti
Labos gyva, 4u.gif
Miegojau ir bėgiojau bet ryte jau akys šviesesnis jogurtas suvalgytas ir to per akis tongue.gif oi mes valgome irgi nedaug čia ryškiai ne maistas o tik bakterija pagauta. Na svarbu būtų ne daugiau unsure.gif
IngridaB su gimtadieniu tave te ponia laime neatsuka tau nugaros o ramybe kūrena židinį namuos tongue.gif
Aciu visoms už patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Ingrida.grazaus gimtadienio,planu igyvendinimo ir sveikatos daug,daug . 4u.gif huh.gif birthday.gif birthday.gif 000552.gif 000552.gif heart.gif happybday.gif ura.gif
Su gimtadieniu
Ex,su vistom buvo taip.Buvo like kiek medienos,paprasiau MB sukalt stogine svogunams dziovint,nes UK dazni lietus,sunku isdziovint,...MB kale kale ir sukale tvarteli,o kaldamas eme sneket,kad but gerai vistu isitaisyt,nes seniai buvom kalbeje,be to sode daug kas turi.Emem ta minti puoselet,rinkt info ir igyvendinom.Turbut butume ir toliau augine,jei ne tie vistu gyviai.Vistom jie ne labai gal kenkia,jei jas papurski nuo ju laiks nuo laiko,bet tu gyviu sokinejimas ant zmogaus buvo kosmaras.Pareini,dusas,rubus iskratai ir vistiek niezti tai sen tai ten.Nusikasiau visa krutine,pecius,lyg kokia alergike.O lyst ten lysdavau kasdien,nes tvartelis mazas,reikia isvalyt po nakties.Buvom pakloje tokias polikarbonato lentutes kvadratines,tai ilendu,surenku jas,nubraukiu ir nesu i lauka nuplaut su sepeciu,padziovinu ir vel nesu sudet atgal.Per ta laika apsokdavo gyviais kapisonas,nugara,sonai,baisu ziuret.Ir dar ju nenubrauksi.Mazi mazi,prisikabine.Didziuma nubrauki,bet kas baisiausia,jie staigiai sulenda i siules.O is ten ne taip greit iskrapstysi.Kuom nepurskem,viskas laikinai.Sakiau gi anglai sake reik ardyt po lentute ir purkst zibalu,arba sudegint.Stogas polikarbonato,tai pilnos angos ten ,o kaip is ten isvarysi pripurksi?Ant stogo neuzlipsi,nuo stogo eina aptvaras dengtas tolyn.Todel ir teko sprest ka daryt,degint tvarteli,ardyt ji,ar daryt kazka su vistom.Issisprende geriausias varijantas.Vistos nenukirstos,neismestos,o pateko i geras rankas.
Baigiu ta tema,ziuriu cia mane despote laiko kazkas biggrin.gif
Lyja smulkiai,o turejo but grazi diena,meluoja oru prognozistai.
Atsakyti

Su gimtadieniu, Ingrida🌷🌷🌷

Muka, sveikit🌷

Būkit visos sveikos, oras saulėtas, bet vėjuotas 🌞

Atsakyti
Ačiū Mergikės.Jūs nuostabios. wub.gif wub.gif
Gimtadienis?
O pradirbau juodai.Laukiame šalnų?Viską sukavojau,susodinau,suskyniau.
Nei vienais metais tiek negavau sveikinimų.Bet iš marčios tokius žodžius liaupsių gavau.......... wub.gif wub.gif Sūnus tiek gėlių nedovanoja,kiek aš. ax.gif
Ir pagrybauti porai valandų nulėkiau prieš šalnas,atsisveikinau su mišku,trys baravykai kokio grožio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šalnelė?Pas mus rodo -1.Jurginai dar žali. ax.gif
Dusia nežinau ar pelės lenda?Dar name nemiegojome sename,šią nakt ruošiamės.Bet ateinantis katina kaimynų,visada padaro reviziją šiukšlių maišuose,jei palieki lauke.Ir matėme ,kad lauke gaudo peles. mirksiukas.gif Bet lis garantuotai pelės į vidų. ax.gif
Noriu iškepti šokoladinį tortą,vaikams patinka,reiks iki Ramygalos palėkti likerio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už rudeninę kavą 4u.gif Labai gražu !
Penktadienis . Kiek mačiau FB šalna visoje Lietuvoje.
Škaičiau , kad labai šaltą žiemą žada, nes tokio storo ledyno ašigalyje jau senaui nebuvo . HM... klimato atšilimas tai vadinasi ?
Pagyvensim , pamatysim biggrin.gif
Mezgu vakarais šaliką biggrin.gif Iš plonos merino vilnos , žalių atspavių . Megztuko niekaip neprisiruošiu pabaigti . Likusi viena rankovė, kapišonas ir apdaila. Įsivėliau klaidą antroje rankovėje , reikia ardyti truputi... tai stovi , laukia kada ateis įkvėpimas bigsmile.gif
Nebenoriu važiuoti į kaimą . Kaip visada rudenį jokio įkvępimo darbams biggrin.gif Pavasarį kai gamta atsibudus smagu darbuotis .
Muka , ar pasveikai ? Bjauru kai ligos gadina atostogas .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Dusia,kokios spalvos šiemet ant bangos?Galvoju siūlų gal reikia pradėti dairytis? ax.gif
Man rudenį irgi kažkaip be noro sekasi darbuotis. ax.gif
Nusipirkau vilnos ,reiks nuo kojinių pradėti vakarais. ax.gif Su mezgimo mašina dar neturiu rimtos darbo vietos.Nebaigta veranda. ax.gif MB dar tinkuoja pečių.Pirkome ne židinio kapsulę,o pečiuką špižinį,tai jungiame su pečiaus sienele.Vienu žodžiu makliarką gaminame. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 08, 09:04)
Dusia,kokios spalvos šiemet ant bangos?Galvoju siūlų gal reikia pradėti dairytis? ax.gif
Man rudenį irgi kažkaip be noro sekasi darbuotis. ax.gif
Nusipirkau vilnos ,reiks nuo kojinių pradėti vakarais. ax.gif Su mezgimo mašina dar neturiu rimtos darbo vietos.Nebaigta veranda. ax.gif MB dar tinkuoja pečių.Pirkome ne židinio kapsulę,o pečiuką špižinį,tai jungiame su pečiaus sienele.Vienu žodžiu makliarką gaminame. mirksiukas.gif

Dėl spavų nežinau net ax.gif Kas kam tinka, patinka ir tt. Žalios spalvos ir garstyčių bei sodrios rudeninės geltonos tai daug matosi . PVZ man visi netinka visos rūžavos , pelenų rožė ir tt. "Atima" veidą . Kad ir kaip ant bangos nenešiočiau ...
Žalia ir sodri geltiona dar ant bangos , mėlyną visada visi mėgsta smile.gif
Jaunimas žinoma dideliais margais megztiniais . Ale Babos megztinis ir Mamos džinsai ...
Per kelionę pastebėjau , kad Wrotslove labai gražiai žmonės rengiasi biggrin.gif Žinoma daug jaunimo , ty studentų . Toks stiliukas pagautas smile.gif ir spavų yra mirksiukas.gif Ir ne slaviški dzinguliukai smile.gif Gražu man , ne pilkas Kaunas, kur visi kaip iš inkubatoriaus biggrin.gif
Mano šalikas bus va toks margiukas ...vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos 4u.gif
Jau geriau planuojame miestelio eiti apsidairyti kas aplink viešbučio o tai ryt savaite ir dar kojos neiškėlę ax.gif nelabai man ir rupi kas ale va reikia kumino, vaistų ir muilo smile.gif ot pirkiniai grius negyvas rolleyes.gif tiesa tokio masažo senai neturėjau labai puikus limfodrenazinis super 1 val ax.gif lepinuosi rolleyes.gif
Sakot šalnos mano kvietkos nesusleptos ai gal išgyvens ax.gif
Buckas
Atsakyti
Labos 4u.gif
mes vakar uzvezem meslo siltnamyje ir lauke dar pildom lysves.Liko tik tos,kuriose kazkas dar auga.Tai reiks mesla susivezt kazkur i kamputi joms ir uzpilt,kai iskasim burokus.Dar reiks uzpilt ant avieciu,kai nukirpsiu gruodi ir bus viskas.
Gavo ir gelynelis plona sluoksi ir braskes ir meskiniai cesnakai.Pirma kart toki mesla turim,kad po dvieju dienu po atvezino kasant garuoja ir siltas gana smarkiai.
Pas mus silta 16 silumos,be saules,be vejo.
Ryte apsipirkom savaitei maisto.Nuolat perkama pilno grudo rugine duona budavo 1 pinigas,dabar 2.Kita duona 70 pensu pabrango.Kitko taip nepastebejau,nes kainu nesu isidemejus.Dar nolat perkamas tualetinis popierius,16 ruloniuku pabrango 2 svarais.Kainu suolis jauciasi labai ant tases dydzio ir kainos santykio.Daug maz tie patys produktai kas savaitgali perkami,o isejo vos ne 20 svaru brangiau.Nu gal tik taip atrodo,paziuresim.Benzino yra pagrindines degalinese kur pravaziavom,eiliu nera,kaina 1.34/1,36 benzinas/dyzelis.Pakenciamai dar.Atsimenu,kai atvaziavom i UK,tai benzinas buvo brangesnis uz dyzeli ir kainavo 76 pensus.Per 20 metu dvigubai pabrango.Gyvenimas eina geryn.
Dusia,puikus siulai,metrazas geras.As jau planuose skara/baktusas is siulu nuo kojiniu likuciu.Geras video yra viazhem s marinai.Jos ir kojiniu mezgimo vidio labai puikus,su ivairiom kulno rusim ir pirstu nuleidimais,jos video labai geras su kojiniu helix mezgimu.Patinka ji man.Baigiusau,o gal ne megztini is merino siulu.Dukra gavo jau siuntini,dar nesimatavo,laukia kol Margo neis i mokykla sestadieni,tada abi matuosis,tik sake,kad tas siltas storas svarkas labai gerai,vos ne kaip paltas .Margo patiko mano figurinis zuikis,ir zentui patiko jis.Esam visi patenkinti.
Lekiu i pasta issiust kojines pradejo pirkt ebay.Neturiu laiko visu sudet,tai nupirko is senai sudetu,reiks jau det,nes atsalo.Madoj trumpos kojinytes iki ciurnu,sportines vadinasi.Jas labiausiai perka kol kas.Ingrida,aciu uz nuostabu rudenini kavos vaizda,spalvytes tokios geliu suderintos.Mano spalvos. wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti