Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Tokiuose metuose jau išdalinti geri vyrai. ax.gif

Kaip anksti temsta,nervuoja nieko neišeina padirbti. unsure.gif

Ex,oho tvenkinys 40 arų.Šiandien sustojome net pažiūrėti,pakeliui į miestą žmonės išsikasė.Kaip gražiai sutvarkė teritoriją. ax.gif Norime tokio.Bet kainos,kainos.......pažystamas kasa,kaip pasakė kaina,eina sau . bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia37 protas gal ir paliko tavo nuomonę dėl pardavimo sodo, bet širdis sako ne unsure.gif na dievo numatytas scenarijus nežinomas ...
Jo IngridaB temsta greitai ankščiau nepadarydavau nieko po darbo o dabar juolab ... bet nugnybsiu laiko rožėm smile.gif
Ex jazau kokie plotai blink.gif o aš čia inkščiu su 12 arų unsure.gif
Gavau dovanų tapkutes megztas ir jau baigia susinešioti norėčiau tokių pat bet google neranda jeigu kuriai atsiųsčiau fotke gal padėtumėte su raštu išsiaiškinti?
Oi lauliu laukiu kavos 4u.gif ir sulaukiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 lapkričio 2021 - 07:51
Labas rytas,
Ex man visi ale geri patarimai ir pamokymai veikia kaip raudonas skuduras buliui biggrin.gif Todėl stengiuosi nepatarinėti . Parašiau , kaip aš elgčiausi .
Prisirišti prie daiktų ir vietų yra kvaila ... Vis tiek numirsiu ir viską ką turiu paliksiu ax.gif
Man atrodo yra gyvenime keli etapai - dabar etapas , kai Tau reiki išmokti gyventi vienai . Kaip susidėlioti buitį, kad būtų lengviau Tau pačiai spręsti . Jei gyvenime kažkas naujo tik naujas vyras , tada per daug rusiškų serijalų žiūrit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ten moteris be vyro yra niekas ... taigi gyvenime yra daug gerų dalykų ir be vyrų !
Ex Tau dar metai nepraėjo ? Reikia išgyventi , išgedėti ir susivokti kas įvyko ...

Dėkui Ingrida už kavą . Tokias tik nespalvotas taures turiu kaime vynui . Jos man ten labai tinka ... Ale senovinės smile.gif
Vakar mezgiau kojines abi kartu zilkiniais virbalais . Nepasakyčiau , kad labai smagu . Kaip ir viskam reikia įpratimo. Mezgiau storų šuns vilnos siūlų . Smagu tiek , kad nereikia skaičiuoti smile.gif Pasižiūrėjau net kelis video. Man, kad padaryti reikia perleisti per save , suvokti kaip ten dėliojasi .
Dukra užsisakiusi fioletines kojines . Ir nežinau ar jas marginti , ar megzti zilkiniais virbalais , lygias vienodas ... Dar nesugalvojau smile.gif
Muka imesk foto , panagrinėsim koks raštas . Nemėgstu megztų tapkių ax.gif Esu bandžiusi megzti nei vienos nebuvo man smagios. Išmečiau .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 04, 10:39)
Labas rytas,
Ex man visi ale geri patarimai ir pamokymai veikia kaip raudonas skuduras  buliui biggrin.gif  Todėl stengiuosi nepatarinėti . Parašiau , kaip aš elgčiausi .
Prisirišti prie daiktų ir vietų yra kvaila ... Vis tiek numirsiu ir viską ką turiu paliksiu  ax.gif
Man atrodo yra gyvenime keli etapai  - dabar etapas , kai  Tau reiki išmokti gyventi vienai . Kaip susidėlioti buitį, kad būtų lengviau Tau pačiai spręsti . Jei gyvenime kažkas naujo tik naujas vyras , tada per daug rusiškų serijalų žiūrit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ten  moteris be vyro yra niekas ...  taigi gyvenime yra daug gerų dalykų ir be vyrų !
Ex Tau dar metai nepraėjo ? Reikia išgyventi ,  išgedėti ir susivokti kas įvyko ...

Dėkui Ingrida už kavą . Tokias tik nespalvotas taures turiu kaime vynui . Jos man ten labai tinka  ... Ale senovinės smile.gif
Vakar mezgiau kojines abi kartu zilkiniais virbalais . Nepasakyčiau , kad labai smagu . Kaip ir viskam reikia įpratimo. Mezgiau storų šuns vilnos siūlų .  Smagu tiek , kad nereikia skaičiuoti smile.gif Pasižiūrėjau net kelis video. Man,  kad padaryti reikia perleisti per save , suvokti  kaip ten dėliojasi .
Dukra užsisakiusi fioletines kojines . Ir nežinau ar jas marginti , ar megzti zilkiniais virbalais , lygias vienodas ... Dar nesugalvojau smile.gif
Muka imesk foto , panagrinėsim koks raštas . Nemėgstu megztų tapkių  ax.gif Esu bandžiusi megzti nei vienos nebuvo man smagios. Išmečiau .

Imeciau i Viber nes fotke tik ka po operacijos kojos tai ne fasons rodyti smile.gif
Atsakyti
Muka youtube suvesk :
вязаные тапочки крючком
Ir pagal formą rinkis panašiausias į tas kurias turi ...
Pagal forma man panašiausios va šitos :
Tapkės

Tamsi nuotrauka ir dar telefone , nelabai ten suprasi .
Bandyk vakare nufotkinti ne ant kojos , iš šono ir iš priekio .
Atsakyti

Labas rytas,

Ex, sveik.

Manau, kad gedėti geriau ten, kur viskas kalba to žmogaus kalba. Tik išgedėjus galima atsisveikinti ir su vieta. Kai širdis nustoja plyšti į gabalus, kai ateina ramus ilgesys.

Atsakyti
Labas rytas,
vakar isskalbiau patalyne,tikejausi saulej isdziovint,o saules nera biggrin.gif Na,bet ne lyja ir tas gerai.Usdzius per diena
Vakar issprudom i soda,nusikarpiau avietes,nurinkau visus lapus nuo ju ploto,buvo ligotos siemet,nezinau,ar jas purskia kuom?Nupurksciau dabar ir anksti pavasari Kai suauga rykstes,lapu virsunese isitaiso kazkoks kirminas ir susivynioja i ta lapa Po to ju daug atsiranda,lapai ima gelst Jei kas zinot,aciu bus uz patarimus.Mano remontantines
Sode daug kas kruta,kaip pavasari Kas seja jau svogunus,cesnakus,kas mesla vezioja ant lysviu Smagu pasibut.Darbo dar daug.Reik aplinka tvarkyt.Na po truputi viska ir padarysim.
Oi,Dusia,kol turim antras puseles,atrodo daryciau taip,anaip,bet,kai pagalvoju,jog netekciau,tai man butu ne kas.Jis ir verda ,ir kepa,ir siurbliuoja ir sode kiek padaro.Ir sandeliukus sutvarko uz mane biggrin.gif bigsmile.gif Tuo klausimu gera sunu anyta isaugino.Ir ne tik tai.Ir pasiglebesciuot ir pasibart yra su kuo.Todel tikrai suprantu Ex,kaip sunku .Man tik tuo gerai,kad as neprisirisu prie daiktu,kaip ir Dusia Yra gerai,nera gerai Krausciausi daug kartu.Lietuvoj liko viskas,kas buvo uzgyventa iki 50m.Cia susikurta vell is naujo buitis.Ir jei tektu palikt,be didelio gailescio palikciau.Ne tame laime .
Bet Ex geriau matyt .Sentimentai zudo bet kokiame sprendime,bet jie mieli,kai sugryztu prie ju retkarciais Taip,kaip i jaunystes vietas gryzti su meile su prisiminimais.Siuo gyvenimo etapu gryzt i miesta butu savizudybe.Ekonomika griuva,kaime su darzu,kokiu gyvunu bus galima gal isgyvent .Gal kalbinciau vaikus kartu gyvent,gal ka is gimines,kuris ar kuri taip pat vienisi,bet dar turi jegu!Nezinau,cia tik as taio galvoju,o akistatoj su tiesa gal kitaip butu.Kiek seku telegramoj miestu grupiu,visi grupuojasi ir krizes atveju susibure kurs bendra uki,kad isgyvent,nes pavieniai neissaugosi savo uzauginto maisto.Jei bus badas, Nasarninku bus daug .As nelaukiu tokio laiko,tik dalinuosi tuo,ka paskaitau grupese O ten po kelis simtus zmoniu susibure.Daro mitingus,planuoja Zinoma atrodo neitiketina,bet krize bus,matosi pg politika pasaulio ir ju veiksmus.Jiems karve daugiau ismeta CO2,negu automobilis.Tokiam politiniam asilui pasiulyciau uzsidaryt viena nakti su karve,ar kelion,o kita su ijungtu automobiliu garaze.Paziuretu tikrovej,kas daugiau ismeta CO2 biggrin.gif
Pradejau megzt vel savo zasis,isbandziau su visais siulais,kiek turiu,graziausiai gavosi geltona su rudu,bet rudas siulas akrilas Neradau kol kas tokio storio ir purumo vilnoniu.
Einu teveli praust,gana cia mutint jums galvas savo durnystem biggrin.gif
Atsakyti
Luety , jei akrilinės tik žąsys tai kas čia tokio ? Dar geriau , mažiau nusisklabs bus ilgiau ryškesnės ...
Klausimas , ar Lietuvoje buriasi žmonės į bendruomenes ? Ar UK ?
Gyvenu čia ir dabar , negalvoju ir neplanuoju. Tokį dalyką kaip greitą sodybos pardavimą esam aptarę su vaikais, jei kokia avarija mums arba kažkas tokio. Kol prekinė vertė nekrito .
O jei man kas - tai vyrai Lietuvoj gerai kotiruojasi , po pusmečio mano užgyventą šeimos sidarbą blizgintų kita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 lapkričio 2021 - 13:27
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 04, 11:26)
Luety , jei akrilinės tik žąsys tai kas čia tokio ? Dar geriau , mažiau nusisklabs bus ilgiau ryškesnės ...
Klausimas , ar  Lietuvoje buriasi žmonės į bendruomenes ? Ar UK ?
Gyvenu čia ir dabar , negalvoju ir neplanuoju. Tokį dalyką kaip greitą sodybos pardavimą esam aptarę su vaikais, jei kokia avarija mums arba kažkas tokio. Kol prekinė vertė nekrito . 
O jei man kas - tai vyrai Lietuvoj gerai kotiruojasi , po pusmečio mano užgyventą šeimos sidarbą blizgintų kita biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Lietuvos grupes.UK noretu,bet kaimu nera,yra tik privacios fermos,bet ne lietuvaiciu.Bet UK lietuviai irgi turi savo bendruomene.
Po manes,kad ir tvanas,jei tik jam bus gerai su kita,is dausu duosiu palaiminima. biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras šįkart.

Nu, mergelkos, liuks jūs čia apie viską paplepėjot. 

Muka, 12 arų plote tik namukas, pavėsinė, šašlykinė ir hamakas gali tilpt. Net katinui neliktų kur pasikapstyt. Bet labai gerai kai nedaug ploto. Aš savo hektarų ne tik nesutvarkau, bet net neapeinu. Laukinė gamta vyrauja. 

Dusia, auksą ir sidabrą iš anksto išdalink vaikams. Geriau tegu jie naudojasi ir blizgina. 

Labas rytas,

Ex, sveik.

Manau, kad gedėti geriau ten, kur viskas kalba to žmogaus kalba. Tik išgedėjus galima atsisveikinti ir su vieta. Kai širdis nustoja plyšti į gabalus, kai ateina ramus ilgesys.

Aukso vertės žodžiai. Išmintingi. Iškirpti iš tikro gyvenimo. Ačiū. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkokia košmariška naktis?Atrodo žiūriu tokį durną serialą jau akys merkiasi,užvožiu kompą,akys stačios.Ir taip naktis praėjo............O vėjas,kad ūžauja.Įdomu mūsų čerpių nuo pusės stogo nenupūtė???? bigsmile.gif Paklodes rasiu padžiautas,ar reiks eiti ieškoti į pamiškę? ax.gif
Laukiu vakare sūniuko,prieš kelionę,marti pas savus važiuos,reikia keksiukų moliūginių iškepti,obuolių pyragą,moliūgų sriubą išvirti,plovą oagaminti.Bus užsiėmimo. mirksiukas.gif
Atsakyti