Labas rytas,
vakar isskalbiau patalyne,tikejausi saulej isdziovint,o saules nera

Na,bet ne lyja ir tas gerai.Usdzius per diena
Vakar issprudom i soda,nusikarpiau avietes,nurinkau visus lapus nuo ju ploto,buvo ligotos siemet,nezinau,ar jas purskia kuom?Nupurksciau dabar ir anksti pavasari Kai suauga rykstes,lapu virsunese isitaiso kazkoks kirminas ir susivynioja i ta lapa Po to ju daug atsiranda,lapai ima gelst Jei kas zinot,aciu bus uz patarimus.Mano remontantines
Sode daug kas kruta,kaip pavasari Kas seja jau svogunus,cesnakus,kas mesla vezioja ant lysviu Smagu pasibut.Darbo dar daug.Reik aplinka tvarkyt.Na po truputi viska ir padarysim.
Oi,Dusia,kol turim antras puseles,atrodo daryciau taip,anaip,bet,kai pagalvoju,jog netekciau,tai man butu ne kas.Jis ir verda ,ir kepa,ir siurbliuoja ir sode kiek padaro.Ir sandeliukus sutvarko uz mane

Tuo klausimu gera sunu anyta isaugino.Ir ne tik tai.Ir pasiglebesciuot ir pasibart yra su kuo.Todel tikrai suprantu Ex,kaip sunku .Man tik tuo gerai,kad as neprisirisu prie daiktu,kaip ir Dusia Yra gerai,nera gerai Krausciausi daug kartu.Lietuvoj liko viskas,kas buvo uzgyventa iki 50m.Cia susikurta vell is naujo buitis.Ir jei tektu palikt,be didelio gailescio palikciau.Ne tame laime .
Bet Ex geriau matyt .Sentimentai zudo bet kokiame sprendime,bet jie mieli,kai sugryztu prie ju retkarciais Taip,kaip i jaunystes vietas gryzti su meile su prisiminimais.Siuo gyvenimo etapu gryzt i miesta butu savizudybe.Ekonomika griuva,kaime su darzu,kokiu gyvunu bus galima gal isgyvent .Gal kalbinciau vaikus kartu gyvent,gal ka is gimines,kuris ar kuri taip pat vienisi,bet dar turi jegu!Nezinau,cia tik as taio galvoju,o akistatoj su tiesa gal kitaip butu.Kiek seku telegramoj miestu grupiu,visi grupuojasi ir krizes atveju susibure kurs bendra uki,kad isgyvent,nes pavieniai neissaugosi savo uzauginto maisto.Jei bus badas, Nasarninku bus daug .As nelaukiu tokio laiko,tik dalinuosi tuo,ka paskaitau grupese O ten po kelis simtus zmoniu susibure.Daro mitingus,planuoja Zinoma atrodo neitiketina,bet krize bus,matosi pg politika pasaulio ir ju veiksmus.Jiems karve daugiau ismeta CO2,negu automobilis.Tokiam politiniam asilui pasiulyciau uzsidaryt viena nakti su karve,ar kelion,o kita su ijungtu automobiliu garaze.Paziuretu tikrovej,kas daugiau ismeta CO2
Pradejau megzt vel savo zasis,isbandziau su visais siulais,kiek turiu,graziausiai gavosi geltona su rudu,bet rudas siulas akrilas Neradau kol kas tokio storio ir purumo vilnoniu.
Einu teveli praust,gana cia mutint jums galvas savo durnystem