QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 06, 10:26)
Labaos,
Parašiau ryte iš telefono , bet neįkėlė. Blūdija supermama.
Oras ššš... Nei lyja nei nelyja , tamsu kaip nesakysiu kur. Dangus tai cepelinų spalvos. Paguoda, kad nešalta. Nagus ryte susitvarkiau , kiek turėjau reikalų šeštadieniui apvažiavau. O jau kopūstų kainos - Maksej 0,69 , turgelyje 0,80 ... Pasiutimas

Jau pasiilgom raugintų, teks raugti porą trilitrinių . Yra dar pomidorų savų , bet nesivalgo ... Man tai gerai valgosi rauginti agurkai . Turiu daug, galiu naikinti .
Pietums kepsiu upėtakį... Pasiilgę žuvies. Man skaniau negu lašiša.
Mezgimo fronte nieko naujo - kojinės. Dabar mezgu pusanūkėms

Sesių anūkėms . Vienos 30 , kitos 34 dydžio užsakytos . Kalėdų elfamas padedu . Nes tvarkydama siūlus radau matkiuką baltų 70/30 su blizgučiu . Bus princesėms pamarginti heliksiukai

Paskui reikia spalvas atsirinkti sesėms

Joms noriu 100 pr. vilnos . Baltos dar babinukėje nemažai turiu , o dėl spiralių abejoju .
Luety kokias dabar žąsis mezgi ?
Dėkui Ingrida už kavą . Man Alpės prie ežero rudenį
Gražaus šeštadienio
Labas rytas,
o man atrodo kava Lietuvos kaime prie ezero,kazkur,o uz ezero miskas i kalniuka.Kaip prie Lakaju.

Aciu Ingridai,grazu rudeni Lietuvoj.
As irgi kol kas kojines mezgu,bet jau nebeskanu,nezinau,ka dar megzt. Cia paskutines
https://www.instagra.../p/CV7iL7WgSpf/
Jau noriu kazko naujo isbandyt.
Pietus siandien daro MB,man ramu.

Mudu kas antra diena,o jei dviem dienom padaro kuris,tai kas trecia iseina.Jam patinka,o man dar labiau.
Oras apniukes,saltas vejas,nesinori eit is namu.Buvau i lauka foto padaryt,tai dabar ciaudziu be sustojimo.
Tevelis ismiegojo para tik karta atsikele i WC ir tai zadinamas,tai po paros "badavimo" sedi valgo pusrycius.Jo organizmas labai protingas,karta savaitei sau nevalingai pasidaro iskrova,pakeisdamas maista miegu.As galvoju,kad cia jo ilgo gyvenimo paslaptis.Tiesiog nesikelia,nenori pabust,uzsikonservuoja miegu.Po paros atsikelia zvalus,papraso kavos stiprios

ir i ka as?o tada jau sedi ilgai,ziuri per langa,kalba.Man is jo mokytis ir mokytis.As su mityba ir iprociais kas tai liecia,esu i mama.Vyresnis brolis i teveli.Nepasirinksi ir nesusirinksi visu geruju savybiu,o but gerai,kiekviena karta butu vis tobulesne.Bet Dievulis sudeliojo,kad pats turi tapt samoningesnis,ismokt pamokas pats is saves ir patobulint save ir savo siela pats.Zinoma,genai kazkiek ideda savo korekcijos.
Nu va,uzsivedziau.
FB maciau musu Kavute,atrado save naujame biznyje arba naujas biznis ja,arba abu kartu.Laiminga,entuziastinga.Buciau LT,buciau jos nuolatinis klientas,man atrodo ten labai sveiki produktai,pakeiciantys nora saldaus.O be to dziovinti ilgiau laikosi.Labai graziai atrodo,linksma,dziaugsmingai blizganciomis akimis.Kavasucitrina

jei beuzeini.
Muka,kaip tapukai,ar prilipo kurie?