Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Pou @ 2021 11 15, 16:37)
<p>Saintlina, tu man paaiškink tą bebaimio fenomeną. Aš va kaip višta perekšlė, baisu man, reikia per negaliu vairuot, bet galvoj elektronika žaibuot pradeda, kaip pagalvoju, kad reik. O tavo tėtis?</p>

čia nepaaiškinama )) jis įsitikinęs, kad vairuoja labai puikiai. O kai mašinos meistras atsargiai pasakė, kad gal jau tokiam amžiuj vairuot nebereiktų, tai kaip supyko..
Ir šiaip, gi nieko daugiau neveikia. Guli visom dienom. Tai prasiblaškymas gaunasi nuvažiuot kur nors. Butelaitį pasislėpus parsivežt, pvz. Nors ir šiaip kasdien į miestelį lekia - tai duonos, tai pieno, tai loterijos bilieto, tai kuro, tai dar ko. Šiaip tai baisoka jau mums, kai jis važiuoja.. viduriu kelio, puse mašinos priešpriešine juosta, reakcijos išvis nebėr. Dar barasi abu važiuodami. O kaip anas kur parkuojasi, tai pagalvot bijau, nes ir naujoji mašina sveikų kampų nebeturi. Daugiausia, aišku, į kiemo vartus, bet ir kitų spalvų mačiau..
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 11 15, 16:59)
Einam geryn.

smagu girdėt bigsmile.gif

kokie gražūs mezginiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 lapkričio 2021 - 16:09

Tai man iki teisių išsilaikymo, šviesmečiai :) Nežinau ar nugalėsiu save. O va tavo tėtis - prašau. Na, pas jį motyvacija gal stipresnė :)

Luety, kaip gerai, kad tėtis stipryn. Ir viską suprantu, kad savas, tik va nugarą reik saugot savas ar ne, nes vėliau pačią suries.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 15, 17:17)
Tai man iki teisių išsilaikymo, šviesmečiai smile.gif Nežinau ar nugalėsiu save.

taigi imk ir pasiryžk. Nieko čia baisaus tos teisės. Eini ir išmoksti. Taigi su instruktorium važinėsi, anas neleis nugrybaut. Nu jau tikrai, jeigu mano tėvas 72 metų išlaikė, tai tau kaip du pirštus ..... ))))
Atsakyti
Luety Tavo mezginai kaip visada gražūs 4u.gif
Tos rudos Kojinės man labai gražios 4u.gif Ripsinės ne mano skonio , darbas dailus ir gražus ax.gif
Aš neturėjau tokios galimybės nevairuoti . Du vaikai , mama už 200 km kurią reikia dažnokai aplankyti. O vyras komandiruotėse ar kituose darbuose prapuolęs .
Atsakyti

Kai kurios žinot, kad man labai reik mokėt vairuot, bet va ne mano jėgoms. Baisiai didelė baimė. Aš per tiltą praeit negaliu, labai svaigsta galva, o kelių be tiltų ir estakadų nebūna.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 15, 21:37)
<p>Kai kurios žinot, kad man labai reik mokėt vairuot, bet va ne mano jėgoms. Baisiai didelė baimė. Aš per tiltą praeit negaliu, labai svaigsta galva, o kelių be tiltų ir estakadų nebūna.</p>

Bet keleivio vietoje juk pravažiuoji ?
Atsakyti

Bet keleivio vietoje juk pravažiuoji ?

Tai užsimerkt galiu ir kartais taip darau. Man žiauriai svaigsta galva.

Atsakyti
Na as irgi nevairuojuir jau nevairuosiu,turiu asmenini vairuotoja biggrin.gif reiskia esu ponia biggrin.gif biggrin.gif ,o jei rimtai,tai visa laika gailiuosi,kad laiku nesimokiau.Uztai,kai vaikams suejo 18 metu,iskart isvariau mokytis vairuot.Sunus greit emesi vairavimo,o dukra tik po 20 metu,po teisiu isilaikymo ir tai Prancuzijoj samdesi mokytoja,kad mokytu dar vaziuot,bet tol nedryso sest,kol nepabande automatines pavaru dezes masinos.Kai su ta pavaziavo,iskart mete mokymus,pirko savo masina ir vaziavo drasiai.Sunkiausiai jai buvo pavaras junginet ir jau galvojo,kad bus beviltiska,kaip ir mama. biggrin.gif O dabar i darba vazineja ir yra savarankiska,laisva,ko reik kur reik nuvaziuoja.
Marti nevairuoja,sakiau mokykis,duosiu pinigu,bijo anglu kalba,kad nesupras ko,stresuoja.Sako laiko neturi.Sakau imk pamokas savaitgaliais,neiseina.O 4 vaikai but labai gerai mamai moket vairuot.Moteris tampa nebepriklausoma nuo vyro.Banko saskaita atskira,pajamos atskiros,masina sava,kiek laisviu atsiranda.Bandyk Pou,jei dar amzius leidzia.Labai smagu.Netektum antros puses,zinoma neduok Dieve,iskart atsirastu nepatogumai ir dideli.Bet dabar mokymas tapo komplikuotesnis,ar ne?
Atsakyti
Labos smile.gif

Na gražūs ir protingi augintiniai kaip sakant į šeimininkes mirksiukas.gif Turėjom o dabar dukra pasiėmė škotų nulėpause tamsiai ruda su geltonom akytėm ir nulėpusiom ausytėm 4u.gif Na ir sodinį mano širdies ir galvos skausmą kaip pragyvens žiemą unsure.gif
Luety na tu save padabok su kilnojimais pati žinai nugara ne geležinė 4u.gif Aš buvau išmokusi pavartyti ligonį pakeisti paklodę ir t.t. specialiai neidavau iš palatos, kaip keisdavo tiek uošvienei tiek močiutei patalus na ir kutus reikalus paskui pati bandžiau... ptfu ptfu ptfu gal neprireiks ...
Vairavimas pati sėdau prie vairo 30 m. neturėjau žalio supratimo, bet bais reikėjo čia man o ne MB anas turi teises ir profesionalo, bet tėvai mašinos neturėjo o ir uostamiestis nėra didelis, paskui persikraustė Kaunan čia iki mašinos tik pasvajoti pradžioje reikėjo išlįsti iš nuomojamo buto... toliau darbas pašonėje ir per pietus jokių važinėjimų ... paskui aš mokinausi vairuoti ... va taip ir likau nepersėdus į keleivio pusę... Pou zuikelį tai tau labai didelsi vestebiulerinio aparto sutrikimas vajazau man būna užeina ir dar pajutau persėdus į ale visureigį bet pripratau. Pou esi jauna mažu kada nors va kaip Sanlinos atominis tėvelis su atviru kapotu na gerulsi pagerintas pas tavi tongue.gif Mnao irigi vairuoja ale dukra bijo važiuoti ir aš kiek įmanoma perimu vairą visgi 73 o mama ni ni net ir į darbą tėvukas nuveža ax.gif
MB operacija padarė ryte ilgai atitirp[inėjo abi kojos, skaudena bet kaip jis sako juk po operacijos visiems skauda, naktis bemiegė jau perrišo ir laukia gydytojo, kad išrašytų namo o tada jau mano globa wub.gif
Vakar susitvarkiua spintą, batus perrinkau, virtuvėje susideliojau žodžiu rankos užimtos protas kitu ritmu dirbo naktis nemiegota sąnarius skudėjo durnė išgėriau vaistš tuomet skrandis davė žinią kol 2 no spa neišgėriau nieks nepadėjo... nesakau ir pergyvenimai prisidėjo...
Geros mergučios dienos ir laukiu IngridaB kavos o gal Ex pasidalins katės ūsais pamaišyta nes mažai miegota 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka,rūpeščiai čia tave kankino. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas bu gerai. mirksiukas.gif
Luety mezginiai puikūs.Ypač žalios pirštinaitės. wub.gif wub.gif
Užsimiršo mezgimas mašina. ax.gif Pradėjau kepurę,och,tada galvoju reikia šaliką varyti tiesiai,kol ranka įsidirbs,nuvariau gal pusmetrį,och ir nukrito kelios akys.................. blink.gif Na kantrybės.Pasirodo mes turime elektrinį vyniotoją,juk mb man vyniodavo siūlus.Dabar irgi mb suvyniojo,kai aš rankų nekišu,užsimiršta. bigsmile.gif
Aš jau kalėdomis gyventi pradedu.Reikia advento vainiką gaminti. ax.gif Reikia važiuoti išsikasti nedidelę pušaitę,įsisodinti į vazoną.Bet šiandien į miestą valgyti nebe turime.Vakar pietums kugelį kepiau,diena be mėsos.Vakare bent kabanosių pagraužiau. mirksiukas.gif
Pou,aš irgi be proto bijau aukščio.Jei didesnis tiltas irgi galva svaigsta.Bet gi kai vairuoji į kelią žiūri,nematai kas po tiltu. ax.gif Apie apžvalgos bokštus nekalbu,jei kiek palipu kojos pradeda drebėti.
Ištraukiau penktą aukštą,galvojau kaip reiks gyventi?Nieko įpratau. ax.gif
Tik išlaikius teises,važiavau į pasienį ,mb vežiau pinigus,pritūko varydamas mašiną iš DE.Pirmas sniegas,žalio supratimo neturėjau kur tas pasienis,su žemėlapiu ant sėdynės.Laikai 93-tretieji. bigsmile.gif
Po mėnesio mb nuvirkdė miesto gatvėmis vairuoti mikroautobusą,krovininį,veidrodėliai tik šoniniai.Ir ką vežiojau žmones po turgus.Aišku Pasvalyje turguje nubraukiau šiek tiek šoną,antifrizas užvirė,bet turėjau pamoką.Dabar mb sako vairuoji už kai kuriuos vyrus geriau. biggrin.gif biggrin.gif Sėsdavau į bet kokią mašiną,buvo etapas,kai varinėdavome mašinas į turgus. mirksiukas.gif O etapas,kai reikėdavo važinėti į mišką kiaurus metus eglišakių,ar žiema ar vasara.Oi mėgome riziką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Tikrai, Pou, juk į kelią žiūrėt reiks, o ne žemyn po tiltu. Aš kai vairuoju, šonuose nelabai ką ir pastebiu smile.gif vis tiek kažkaip dėmesys sukoncentruotas į kelią ir mašinas, nors vairuoju ir atsipūtus. Ir taip - mašina tai didelė nepriklausomybė. Reikia - sėdi ir važiuoji, nereik laukt ar prašyt. Aš kadaise irgi burbėjau, kad nereik. Kol vieną dieną vyras nepasakė - užrašiau, nuo rytdienos )) Ir super.

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 11 16, 08:50)
Turėjom o dabar dukra pasiėmė škotų nulėpause tamsiai ruda su geltonom akytėm ir nulėpusiom ausytėm  4u.gif Na ir sodinį mano širdies ir galvos skausmą kaip pragyvens žiemą  unsure.gif

MB operacija padarė ryte...:

Labai mieli nulėpausiukai smile.gif tik charakterio jų nežinau.
Pabandykit pasiimt sodinį namo. Manau, puikiai priprast turėtų.

Ką operavo?
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mus jau Kalėdos ? biggrin.gif Dar nesinori .
Dar Božole diena laukia smile.gif Ir Padėkos diena biggrin.gif
Pou 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukščio baimė ? Jei vestibiuliarinis aparatas tai važiuoti negali, skristi visai negali , pykina ax.gif Galiu važiuoti visaip ... Ir netgi megzti smile.gif
Aukščio baimę gydo kalnai ... Išbandyta. Kai pakeliauji supranti , kad nei tiltų, nei estakadų nei kitokio baimės objekto Lietuvoj nėra ... Į visu apžvalgos bokštus lipu , na biški gero adrenalino nei vieno nenužudė biggrin.gif negalima lipant žiūrėti žemyn . Visada reikia žiūrėti į viršų.
Teises gavau 24. Mašiną nusipirkau 25 . Bijodavau važiuoti į miestą ... Pas mamą 200 km nuvažiuodavau , o į Kauno centrą bijodavau .Kai auginau dukrą apie 2 metus neturėjau mašinos... Atpratau vairuoti . O paskui dabas, vaikai į darželį. MB išvažiuoja į anksti, pvz 6 ar 7 . Man vaikus į darželį už 2 km ir į darbą laikui .Galiu juos nusivesti ( nusinešti ) arba sėsti už mašinos vairo ... Ašaros byra, kojos dreba - bet mažų vaikų tai gaila ryte . Ir važiuoju . Maršrutą išmokus mintinai smile.gif Pykau tuo metu ant MB kaip nežinau kas... O po 2 mėnesių kai baimės praėjo buvau dėkinga. Perlipau per save . Dabar galiu vairuoti bele kokią mašiną , Kaune važinėju visur kur tik reikia. Vilnaius nemėgstu , bet jei reikia važiuoju su navigacija smile.gif Todėl ir sakau - neturiu gero vyro mirksiukas.gif Šiai dienai jei mašina sugenda man toks jausmas , kad koja sulaužyta tongue.gif
Teises laikiau su žiguliu. Teoriją mokėjau vairuoti nelebai ... 2 gero gėrimo buteliai instruktoriui ir vairavimo egzą išlaikaiu : pasodino pas gerą policininką ir tokioj trasoj kur tik 4 bėgius ( žigulys taigi) susijungti reikėjo . Vairuoti išmokė MB.
Dabar manau geriau paruošia ... Mano vaikas mokyklinį tik iš 3 karto išsilaikė, o teises ( važaivimą ) iš pirmo . Kai išsilaikė gavo iš tėvo mašiniuką ... nes teisės be mašinos tai tik popierius . Dukra taip ir neišilaikiusi važiavimo , tik teoriją. Vairuoja visai gerai tik bijo ... Kaip ir susitaikė , kad laikysis automatą . Su Tėvu vairuoja puikiai , kaip reikėjo mokyklinį laikytis iš baimės nepavyksta. Tikiuosi ateis laikas .
Muka lengvo sveikimo Tavo MB 4u.gif
Luety kaip Tavo MB dantų reikalai ?
Per sportą pasitempiau kažką po mentim ... naktį pajaučiau . Kažin ar nereiks eiti pas savo raganių , kad mane atstatytų ? Senai buvau , matyt atėjo laikas ax.gif SSB, žinoma , bet aš nepasiduodu dar vis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti