Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Na MB kaip jaunystėje nepradėjo nes mašinos nebuvo paskui aš mokinausi na o dabar nėra noro o darbe jam to nereikėjo na žodžiu jis neturi nė vienų metų stažo nors teisės profesionalo ir turi daugaiu nei 30 metų o taip būna. Bet manau būtų reikalas gal ir sėstų,nes instruktorius nuotabus ramybė sklido iš jo wub.gif o dėl vairavimo taip susiklostė vairuoju šeimoje aš ....
Santlina o nulėpausiai harakterio kaipbritai nes protėviai britai net iki berods 2010 buvo galima kryžminti su britais kol stačiausių pakankamai nebuvo, nes jeigu du nulėpausiai škotukai tai didelė tikimybė apsigimimų, bet paskui jų daugiau atsirado tai uždraudė kryžminimą. Šiaip katė puiki nelima stebi iš tolo visą aplinką, to man ir reikėjo nes katinų aš nemylėjau .... rankas plaudavau po kiekvieno paglostymo o va su šuniu galiu lkėšte dalintis bet gyvenimas apsivertė dabar sodo benamius šeriu. O va sodinį paimti nežinau ar neišplėšiu aš jo iš gamtos jis pas mus ten karalius wub.gif na matysime 4u.gif
Dusia galne kalnai gydo baimę o per save perlipimas nugalėjimas tos baimės ar tai būtų kalnai ar tai tiltas ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 11 16, 14:32)

Santlina o nulėpausiai harakterio kaipbritai

Tai ramutukai smile.gif Pou tiktų smile.gif
Aš visas kates myliu, bet sau renkuosi aktyvias. Man kaip tik nesinori, kad katė tik gulėtų, dievinu, kai tos katės visur pilna smile.gif rusų melsvosios man kačių idealas wub.gif
Atsakyti
Man su automatine pavara mašiną sunkiau vairuoti nei su mechanine. ax.gif Vieną turime tai visą laiką įlipųsi galvoju,kad reikia vieną koją pririšti. ax.gif Patinka mūsiškė dabar shevrole ,sustoji sankrižoje,paspaudi bėgį ir išsijungia,paspaudi sankabą įsijungia,neteršiame oro. mirksiukas.gif

Vat kalnų nebijau Slovakijoje laipiojau,o va apžvalgos bokštas man jau baisu. ax.gif

Pas mus irgi jau kalėdos,šiandien dar lempučių papirkau,tai žibsi visas mūsų namukas.Dar apkarstėme medelį,atrodo kaip su lapais. bigsmile.gif

Nusipirkau riešutų,džiovintų vaisių reikia kauptis kalėdiniui pyragui,pamiršau brendžio.Kitą kartą reikės parsivežti ir imtis darbo.Visa giminė laukia. bigsmile.gif

Depe maišą papirkau svogūninių gėlių,užsodinau visą gėlyną,lauksiu pavasario. ax.gif
MB seniai išoperavo meniską,jau ir pasimiršo.Muka,viskas bus gerai. 4u.gif
Nesisekė mūms su brituke kate,gintarinės akys.O kniaukdavo naktimis,buvo išbrokuota iš pažystamos veisėjos.Pasirodo vėžys jai buvo,teko umigdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 lapkričio 2021 - 17:15
Bute laikyti britukus labai tinka mano nuomone ... Parketinis smile.gif
Mums su charakteriu pasisekė . Dėl meilumo , tvarkos ir drąskymo . Svarbiau negu maistas yra meilė , gali glostyti ir nešioti kaip pliušinį žaislą . Reikalai tik į dėžutę. Nei baldų nei tapetų nedrąsko . Gėlių nekasa ...
Šiandien apkirpo mane ir padažė. Būsiu ryžaja biestyžaja ... Oras toks niūrus , kirpėja nutarė , kad reikia ryškumo smile.gif Ne visą galvą tik sruogas.
MB mašina automatas , mano ne ...
Darbe vyrai labai stebėjosi , kad pirkau neautomatą . Man nelabai didelis skirtumas. Su MB smagiau mieste, mano ekonomiškesnė važiuojant užmiestyje . Sekanti jau tikrai bus automatas, nes mažai begamina mechaninių ... tokiems dinozaurams kaip aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 lapkričio 2021 - 17:35
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 16, 18:28)
Šiandien apkirpo mane ir padažė. Būsiu ryžaja biestyžaja ...

Sekanti jau tikrai bus automatas, nes mažai begamina mechaninių ... tokiems dinozaurams kaip aš smile.gif

Fainiai thumbup.gif aš irgi norėčiau kokį ryžą peruką pasimatuot. Man labai gražu, bet supratimo neturiu kaip pati atrodyčiau ))

Gamina gamina dar mechanines. Draugė neseniai gavo darbe naują Mini su mechanine dėže.
Atsakyti
Labos smile.gif

Aš irgi dinozaurė tik mechaninė nemoku o ir nė karto nevažiavau su automatu unsure.gif
Kiba man irigi nusipikrti tulpių prieš du metus užsodinau daug pirmus metus nuostabiai žydėjo o kitais nė vieno žiedo iš naujujų gaila procės o dar sakiau vieną gėlyna naikinsiu sėsiu žolę užtenka čia vergauti grožiui o 4u.gif
MB naktį miegojo gerai vakare vaistų nereikėjo tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Luety kaip tėvukas 4u.gif
Dusia37 oho kokie pasikeitimai aš ryt eisiu kirptis ir dažyti, bet gal ne taip drąstiškai.
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Esu bandžiųsi kaip Dusia tokai spalva nusidažyti,ne mano spalva.Labai sendina,tai grįžau tik prie blondės. ax.gif
Už tai dičkis ya nusidažęs visokiomis spalvomis plaukus.Kiekvieną kartą laukiu kokia spalva atvažiuos? bigsmile.gif
Muka,man nori nenori reikia gėlyno. ax.gif Šiemet krokų trūkumas,norėtųsi pievoje paberti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
Muka kaip pati miegojai pati ? Ramiau , kaip MB šalia ? Lengvo gijimo Tavo MB 4u.gif Gavai , pirkai papildų Turkijoje kur AA rekomendavo ?
Man mieste su automatu smagaiu negu su mechanine... Tenka kartias pavairuoti MB darbinę . Smagiai . Kairė koja nereikalinga smile.gif
Saintlina, automobilių su mechaninėms pavarom mažėja gamyba... Kažkada būdavo vienetai dabar apie 80 pr naujų automatas blink.gif Jei ne daugiau .
Bus kaip Amerike, visi automatai ir tik vienetai mechanine dėže smile.gif Net teisės skirtingos reikalingos , negali išsilaikęs automato vairuoti mechaninės.
Muka , ne visa galva ryža , tik tamsios ryžos sruogos . Sruogavimas paslepia žilumą, nereikia kas dvi savaites dažyti plaukų. Mano natūrali buvo tamsiai tamsiai ruda, brunetė aš . Visos ryžos man labai tinka , pagyvina veidą . Tik man nelabai patinka smile.gif Gimiau aš su žilų plaukų žyme o nuo 25 metų ėmiau žilti ...Jei nedažyčiau būčiau balta kaip obelėlė. O jei nusidažyčiau blondiniškai , tai būčiau be veido biggrin.gif
Luety , ką mezgi ?
Man reikia pradėti kojines, bet dar galvoju kokias. Pradėti visada sunkiausia .Pamažiukais mezgu šaliką , bus ilgas procesas . Japoniškas raštas greitai nekyla. Kadnagi mezgu dėl proceso ne dėl rezultato , tai nesinervinu ...
Dėkui Ingrida už kavą . Nors tiek saulės, nes vėl diena neateis ...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 11 17, 08:54)
Kiba man irigi nusipikrti tulpių prieš du metus užsodinau daug pirmus metus nuostabiai žydėjo o kitais nė vieno žiedo

Tullės pražydėjusios susmulkėja, o maži svogūnėliai žiedų nekrauna. Užaugs ir po metų-kitų vėl žydės. Šiaip rekomenduojama tulpes nors kas antrus metus iškasti. Bet aš irgi nekasu.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Na jo pas amerikiečius tik automatas automobiliuose.Mažasis kažkada Amerikoje nuomavosi mašiną,sako,kad būtų kondicionierius.Nusijuokė nuomuotojas,sako matosi,kad jūs iš Europos,ten kitokių mašinų,be kondiškės, nėra. mirksiukas.gif
Dabar sodinau tulpes,kokie dideli svogūnėliai.Kur išsodinau senus svogūnėlius jau susmulkėje buvo.O pirkti tokie dideli. bigsmile.gif
Migla krenta iš dangaus. bigsmile.gif
Aš per vasarą nedažiau plaukų,tai vos besimato,kad nedažyti.Ar taip ar taip balti.Bet kirpėja liepė nusidažyti,nes sendina žilumas.Padėti dažai,vis nėra laiko.O kas mane mato? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
geltoniolika/taip mano vaikai ivardindavo/ kava,sauleta ,nuotaikinga ir viska imu.Aciu.
As geriu kava ir knapsau.Pabudau po triju truputi,greit zemyn,o ten jau trevoga,vel lova slapia ir antelei liko.prikeliau MB,tai abu siaip netaip,paridendami perkeitem lova,as kelnies,po to jau akiu nesudejau,lekiau 5val,7.Jis miega,o as keliausi jau,nebeuzmigau.Sianakt desiu pamperi,kad ir nesupranta jis,nors lova liks sausa.Nutariau grieztai.Paverst,kaip pagalys,isitempes,matyt dar kazkiek skauda sona,bet jau nerekia.Nesupranta ka darom su ta lova.Zodziu ...Gal eis diena pamiegot,bet as ne dienos miego paukstelis,man kancia diena miegot.
Dusia,ieskau ka megzt.Dar turiu viena pirmo sniego kojine ivaikt,bet kol kas nepatinka pirma,tai nezinau ar megziu antra .Dar turiu graziai oranziniu siulu matkeli,tai visa diena ieskojau rasto joms,niekas man nelimpa,o kas man limpa,kojinesm nelimpa.Taip ir praziopsojau pinterestus,VK,pindiy ir kt saitus.
Tulpiu daug prisodinau,bet visos jau buvo su saknim,issirove krumus keliant i kita vieta,tai nezinau ar isdygs.Man grazu pavasari.Beje,tulpiu svogunelius,alstrameriju svogunelius,labai megsta peles.Jei ju yra sklype,tulpiu nebus.Norint,kad tulpes zydetu kita met is tos pacios bulves su dideliu ziedu,pavasari prazydus ziedui,reikia ji nukirpt su vienu lapu.Tada svogunelis nesidalina,o auga i dydi.Atsimenu ,kai mamute zuvo 1990,mes prekiavom tulpem ir isrudens sodindavom svogunelius sau pasiaugint zieminiam tulpiu prazydinimui,tai pavasari 1991m,skynem tas tulpes su 1 lapu,ir nesem i kapus mamutei po dideliausi krepsa.Nes daug auginant,reikia daug isskint.O tada dar vos ne vieni pirmuju auginom tas veisles,kur neissivercia ziedas,tai labai ilgai kapuose isstovedavo tulpes,buvo labai gera reklama.
O siaip,tamsu,nuobodu,sunkus periodas.Kazin ar beatsikels tevelis po 3sav,kai skausmai praeis?Nors nakti randu su lazda rankose,pasiruosusi keltis,kojos vos ne ant zemes,tik neatsikelia del sono.But gerai,kad dar keltusi.Siandien reiks kazkaip pavers,pamasazuot nugara,kad pragulos neatsirastu,nes pats mazai vartosi.
Atsakyti
Mano tėvai irgi tulpes augino, svogūnėlių pardavimui. Mes išskindavom tik žiedus. Taip gaila visad buvo skint smile.gif

Luety, aš toli nuo tokių dalykų, bet manau, kad po kurio laiko reik bandyt tėvelį kažkaip įkalbinėt krutėt. Ilgas gulėjimas negerai. Kuo ilgiau, tuo sunkiau bus judėt pradėt.
Atsakyti