Labas rytas,
geltoniolika/taip mano vaikai ivardindavo/ kava,sauleta ,nuotaikinga ir viska imu.Aciu.
As geriu kava ir knapsau.Pabudau po triju truputi,greit zemyn,o ten jau trevoga,vel lova slapia ir antelei liko.prikeliau MB,tai abu siaip netaip,paridendami perkeitem lova,as kelnies,po to jau akiu nesudejau,lekiau 5val,7.Jis miega,o as keliausi jau,nebeuzmigau.Sianakt desiu pamperi,kad ir nesupranta jis,nors lova liks sausa.Nutariau grieztai.Paverst,kaip pagalys,isitempes,matyt dar kazkiek skauda sona,bet jau nerekia.Nesupranta ka darom su ta lova.Zodziu ...Gal eis diena pamiegot,bet as ne dienos miego paukstelis,man kancia diena miegot.
Dusia,ieskau ka megzt.Dar turiu viena pirmo sniego kojine ivaikt,bet kol kas nepatinka pirma,tai nezinau ar megziu antra .Dar turiu graziai oranziniu siulu matkeli,tai visa diena ieskojau rasto joms,niekas man nelimpa,o kas man limpa,kojinesm nelimpa.Taip ir praziopsojau pinterestus,VK,pindiy ir kt saitus.
Tulpiu daug prisodinau,bet visos jau buvo su saknim,issirove krumus keliant i kita vieta,tai nezinau ar isdygs.Man grazu pavasari.Beje,tulpiu svogunelius,alstrameriju svogunelius,labai megsta peles.Jei ju yra sklype,tulpiu nebus.Norint,kad tulpes zydetu kita met is tos pacios bulves su dideliu ziedu,pavasari prazydus ziedui,reikia ji nukirpt su vienu lapu.Tada svogunelis nesidalina,o auga i dydi.Atsimenu ,kai mamute zuvo 1990,mes prekiavom tulpem ir isrudens sodindavom svogunelius sau pasiaugint zieminiam tulpiu prazydinimui,tai pavasari 1991m,skynem tas tulpes su 1 lapu,ir nesem i kapus mamutei po dideliausi krepsa.Nes daug auginant,reikia daug isskint.O tada dar vos ne vieni pirmuju auginom tas veisles,kur neissivercia ziedas,tai labai ilgai kapuose isstovedavo tulpes,buvo labai gera reklama.
O siaip,tamsu,nuobodu,sunkus periodas.Kazin ar beatsikels tevelis po 3sav,kai skausmai praeis?Nors nakti randu su lazda rankose,pasiruosusi keltis,kojos vos ne ant zemes,tik neatsikelia del sono.But gerai,kad dar keltusi.Siandien reiks kazkaip pavers,pamasazuot nugara,kad pragulos neatsirastu,nes pats mazai vartosi.