Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 11 18, 10:07)
O premjera  wub.gif kas Violeta vaidino gal Asmik?

ne, Asmik nedainuos šiam pastatyme. Vakar Violeta buvo Gedmintaitė, kitam sąstate bus Miškūnaitė.
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos 4u.gif Kai tokia niūruma labai sunku išsijudinti . Turiu aš meškos geną , nuo lapkričio pusės iki kovo pusės galėčiau eiti žiemos miego atostogų smile.gif Čiulpiu sau leteną ir laukiu pavasario smile.gif Atsargų ant kumpių turiu tongue.gif
Ex 4u.gif Žmogus toks jau sutvėrimas, kad kai gerai vis pamiršta padėkoti už tai ką turi kasdienybėje ...
Luety kaip Tėvukas ? Toks laiko tarpas , reikia ir darai ...
Saintlina labai 4u.gif Kaip pasiilgusi kokio teatro . Apsileidau .
Muka papildus parsisiunčiau , bet man kol kas netinka . Bent aš taip supratau ėmusi gerti .
Šoninę mėgstu , kopūstus irgi ... vienam puode negaminčiau . Mane pykina nuo pavendenijusios šoninės. Kepu arba plonai pjaustytą, arba lėto kepimo gabalą . Skanu iš šilta ir šalta.
PS keto keksiukai labai skanūs gavosi , likau nustebusi tokiu geru skoniu .
Mezgu šiai dienai labai nuobodžiai , baltas dideles vyriškas kojines, arba juodą šaliką ax.gif
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Saintlina gėris Traviata. wub.gif wub.gif O dar po tokio tarpo pandemijos. wub.gif
Tai kepiau šoninę atskirai,kopūstus troškinau atskirai.Dabar galvoju kur padėti likūsią šoninę?Gal su makaronais sutroškinti?Ar katinams atiduoti? bigsmile.gif
Saulė,saulelė išlindųsi buvo,iš karto 5 stirnos išlindo iš miško. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2021 11 18, 11:13)
ne, Asmik nedainuos šiam pastatyme. Vakar Violeta buvo Gedmintaitė, kitam sąstate bus Miškūnaitė.

Na svarbu ne Pečkytė jazau mačiau pastatymą tai atsibodo laukti kol mirs Violeta blink.gif
Nors Gedminaitė man irigi nelabai ax.gif Myliu Asmik ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 18, 11:23)
Labas rytas,
Imu kavos  4u.gif  Kai tokia niūruma labai sunku išsijudinti . Turiu aš meškos geną , nuo lapkričio pusės iki kovo pusės galėčiau eiti žiemos miego atostogų smile.gif  Čiulpiu sau leteną ir  laukiu pavasario smile.gif Atsargų ant kumpių turiu  tongue.gif
Ex 4u.gif  Žmogus toks jau sutvėrimas, kad kai gerai vis pamiršta padėkoti už tai ką turi kasdienybėje ...
Luety kaip Tėvukas ? Toks laiko tarpas , reikia ir darai ...
Saintlina labai  4u.gif  Kaip pasiilgusi  kokio teatro . Apsileidau .
Muka  papildus parsisiunčiau , bet man kol kas netinka .  Bent aš taip supratau ėmusi gerti .
Šoninę mėgstu , kopūstus irgi ... vienam puode negaminčiau . Mane pykina nuo pavendenijusios šoninės. Kepu arba plonai pjaustytą, arba lėto kepimo  gabalą . Skanu iš šilta ir šalta.
PS keto keksiukai labai skanūs gavosi , likau nustebusi tokiu geru skoniu .
Mezgu šiai dienai labai nuobodžiai , baltas dideles vyriškas kojines, arba juodą šaliką  ax.gif
Gražios dienos  4u.gif

o kiek išėjo pinigų ir kodėl netinka pykina ar jokio poveikio?

Atsakyti
Muka su atvežimu ir muitu 25 Eur pakuotė, ty mėnesiui .
Fiziologijos neaptarinėsiu , bet manau galima man gerti bus tik tada kai nebebus MM. Kol jos nesibaigė tai tik aktyvina ... O to man mažiausiai reikia . Ir taip amžina mažakraujystė .
Šalta šoninė su raugintu agurkėliu ... Be duonos ir be bulvių . Nei pilvo pučia ir virškinimo nepakrauna smile.gif Man .
Kol lašinį ar šoninę bandydavau valgyti su duona ar bulve mirtis mano virškinimo sistemai būdavo . Daug metų MB galėdavo tik valgyti, jis nusipirkdavo aš neragaudavau net . PS jis visada lašinius valgydavo be duonos biggrin.gif Kai be duonos jokio sunkumo . Daug nesuvalgysi , sotu ilgai .
Kasą apkrauna ne riebalai. Ir kepenis ... O cukrus ( anglivandeniai visi , kurie yra kruopose, krakmole, vaisiuose ) ir prasti riebalai. Statistiką žiūrėkit, daugiausia suriebėjusių kepenų Indijoje. Taigi ten puse o gal ir daugiau populiacijos vegetarų...

Atsakyti
Labas rytas,

vakar vakare isvezem teveli su greituke.Jis jau kosejo man nuo ryto,pajudint jo niekaip nesidave,net prie desinio sono prisiliest,o prie kairio del sirdutes,jis visada miegojo ant desinio sono.Kosulys intensyvejo neziurint mano visu pastangu ir tirstejo karkalai.Supratau,kad per nakti uzdus.Matyt skysciai parejo ant plauciu. sad.gif cray.gif Paramedikai atsiveze deguonies,dar kazkokiu aparatu,padare tuos savo tyrimus,vienas istisai rase,kitas sokinejo apie aparatus.Atsinese vezimeli be rankturiu ir plona adijaliuka.Jokiu suverzimu sono,nieko,eme ,kele klykianti,zinoma atsargiai,bet jam labai skaudejo.Susuko i ta adijaliuka,suriso dirzais,deguonis ant veido ir i greituke.Pasake,kad lydet negalima,ileisti nebusite,kol testas nebus neigiamas jo,o tada nezinau,ar broliui nereiks testo.Nesake dabar.Zodziu paliktas vienas.1:30 skambino gydytojas broliui,klause kas jam yra,sako jis nekalba.O paramedikas sedejo ir rase viska,o tai kur tie popieriai,kad nera su juo.Ten buvo ir kokius vaistus vartoja ir kas jam yra.Zodziu apie pusvalandi aiskinosi,po to pasake,einam daryt tyrimu,skambinkit ryte.Brolio kaimynas dirba rentgenologu emergency,tai brolis parse nueit paziuret.Turbut bus pabaigos pradzia.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 11 18, 10:39)
Na svarbu ne Pečkytė jazau mačiau pastatymą tai atsibodo laukti kol mirs Violeta  blink.gif
Nors Gedminaitė man irigi nelabai 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Asmik išvis nežinau, ar pas mus bedainuoja, nebent labai retai. Šitam teatre lankausi dažnai, bet kokius metus tris jos nesu mačius.
Man Miškūnaitė irgi labiau būtų patikusi, bet jau tiek to. Šiaip labai gražu buvo. Scenografija graži, kostiumai prabangūs, ne minimalistiniai kaip paskutiniu metu būdavo. Muzika puiki. Tik Merūnas ryžas )))
Vienžo, rekomenduoju, kas operą mėgstat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 11 18, 11:51)

vakar vakare isvezem teveli su greituke.

Kaip liūdna net skaityt.. laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 lapkričio 2021 - 10:59
Na va,brolio kaimynas padejo,tevelis ir brolis kartu.Dare tris nuotraukas,lūžimo nera,sumusimas,uzdegimas,guldo i skyriu ir brolis kartu Valio.
Atsakyti

Luety, kaip gerai, kad viskas paaiškėjo. Tik liūdna, kad tėčiui skauda. Plaučių uždegimas?

Atsakyti
Luety laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Svarbu leidžia kažka savo į ligoninę, slauga yra svarbu .
Mažiau judant labai greitai tas plaučių uždengimas senus žmones puola ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 18, 10:00)
Luety laikykitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Svarbu leidžia kažka savo į ligoninę, slauga yra svarbu .
Mažiau judant  labai greitai tas plaučių uždengimas  senus žmones puola ...

Jis jau ir turi ji.Tempeta 38,paulde i umiu uzdegimu skyriu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 11 18, 13:22)
Jis jau ir turi ji.Tempeta 38,paulde i umiu uzdegimu skyriu.

tai gerai, kad medikų priežiūroj dabar 4u.gif
O nuo ko taip skaudėjo, kad negalėjo nei pajudėt, jei lūžio nėr?
Atsakyti